2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice zaskočily Nedvědici


Branky


31

Hosté byli lépe postaveným celkem, ale domácí vybojovali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání se hrálo ve vysokém tempu a hra se střídala nahoru dolů, nicméně o trošku více měli ze hry domácí, kteří  se ujali vedení v 16. minutě, kdy odražený míč do sítě bez problému uklidil Staněk - 1:0. Domácí se mohli za nedlouho radovat znovu, když rozhodčí nařídil pokutový kop. Hostující brankář ovšem Matějkovi penaltu zlikvidoval. Domácí to nemuselo mrzet, neboť hned z následujícího rohu se k míči dostal Částka a dopravil míč do sítě - 2:0. 

Hosté pouze snížili

Ve druhém poločase začali lépe hosté a dokázali brzy snížit na rozdíl jediné branky, když se trefil Martin Vašíček - 2:1. Hra měla stále velké tempo a šance si začali vytvářet i hosté. Konečnou tečku zápasu mohl dat v poslední minutě domácí Staněk, který běžel sám na brankáře hostí, ale při kličce byl faulovaný a rozhodčí nařídil druhý pokutový kop. Matějek se znovu postavil k penaltě, ale i tentokrát ho hostující brankář vychytal. Utkání tedy skončilo těsnou výhrou domácích.

 

Přibyslavice jedou v dalším kole do Jaroměřic. Nedvědice hostí Bohdalov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Zápas jsme opět neodehráli špatný. První poločas byl dobrý a měli jsme brankové příležitosti, naštěstí se nám podařily dvě proměnit a tím jsme se uklidnili. Druha půle byla z naší strany horší, ale tentokrát jsme zodpovědně bránili a uhráli tak důležité tři body.

SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): První půle byla z naší strany plná zbytečných chyb, na což jsme dvakrát doplatili. Do druhé půle jsme vstoupili mnohem lépe, ihned jsme snížili. To bylo ale vše. Naším velkým problémem je příliš málo střelby a nedodržování taktických pokynů



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - M. Picmaus [-] , T. Staněk [-] (90. M. Čejka [-] ) , D. Zaichek [-] (85. V. Škorpík [-] ) , M. Karafiát [-] , L. Venhoda [-] , J. Částka [-] , L. Lopatář [-] (78. M. Molák [-] ) , J. Skrobikowski [-] , P. Šárka [-] , M. Matějek [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - M. Vašíček [-] , Z. Prudký [-] , D. Mareš [-] , F. Škutchan [-] , M. Pachlopník [-] (49. M. Havlíček [-] ) , M. Vašíček [-] , D. Kolbábek [-] (52. D. Bracek [-] ) , L. Trdý [-] , R. Krejčí [-] , L. Jirásek [-] (46. J. Veselský [-] )

Hráči zápasu: J. Částka , M. Picmaus - F. Škutchan , D. Havlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - SVOBODA Patrik, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Nedvědice splnila roli favorita proti Jaroměřicim, a věřím že svou formu potvrdí i na půdě Přibyslavic.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů