Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín uštědřil Herálci pořádný debakl


Branky


15

V krajské soutěži je devítigólový rozdíl spíše ojedinělý. O osm branek domácího Měřína se postaralo duo Polanský a Beran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dostali bůra

Za krásného počasí byla první gólovka jakousi předzvěstí celého utkání. Výborný pas Černého vracel pod sebe na Uchytila Veselský, úmysl byl vystihnut a kopal se roh. Po něm jsme ztratili míč, a když se chytře vyhnul ofsajdu Bublán, běžel sám na Tichého, přihrával ještě na spoluhráče, před kterým zívala prázdná brána, střelu stihl vytěsnit skluzem Cach. O chvíli později se vhazovalo poblíž pokutového území, jako nůž máslem si prošel do vápna bez jakékoliv pozornosti Polanský a svižnou ránou zavěsil pod víko, 8. minuta 1:0! My jsme zaznamenali dva střelecké pokusy při snaze Břízy, z těžkých pozic dvakrát vysoko přestřelil. Hráli jsme sice s balonem, ale před vápnem jsme si počínali katastrofálně. Jako když Okurka nastřelil prvního bránícího hráče, odražený balon si patičkou posunul Polanský a z Černého se na polovině stal divák, druhým dotykem pak Polanský přesným obloučkem za obranu vysunul Berana, který tváří v tvář Tichému nezaváhal a s přehledem zvýšil v 17.minutě na 2:0! Další pohroma přišla záhy. Od začátku byla vidět velká fotbalová kvalita Polanského, na hřišti si dělal, co chtěl a precizní techniku ukázal po dalším brejku, když vysunul spoluhráče obloučkem do úniku a po přihrávce před prázdnou bránu nebyl problém pro Berana dopravit balon do sítě, 19. minuta 3:0! Nadechnout jsme se po tragickém začátku mohli po propadnutí balonu, kdy zaváhal domácí stoper, Hamák chybu nepotrestal, křížná střela mířila kamsi k rohovému praporku. Když pouze všichni čekali, co udělá s balonem Černý a pohybem se mu nikdo nenabídl, dobře ho napadal Kožený a potáhl míč, ve vápně přihrával na osamoceného Polanského, jehož zakončení tentokrát minulo branku. Po několika přihrávkách zkoušel štěstí Uchytil, gólman s přízemní střelou příliš starostí neměl. Po zmatcích v obraně Měřína se tlačil do zakončení Kovář, k zakončení z malého vápna mu scházel krok, dobře zasáhl gólman. A když jsme se pomazlili s balonem, tak Měřín podnik další rychlý výpad a z návštěvy našeho vápna udělal tradici v podobě skórování. Přihrávka na Koženého byla sice dlouhá a vyhnala záložníka domácích z vápna, ten si však dokázal pohrát s Burešem, ve vápně ho nezastavil ani Černý a po prostrkávačce na nepochopitelně úplně osamoceného Berana uvnitř vápna nebylo co řešit, 34. minuta 4:0! Nejtragičtější první půle za celý podzim byla završena ve 45. minutě. V momentě, kdy jsme šli všichni směrem vpřed, přímo nalil protihráči Bříza, no a jaké je chytat rozjeté Porsche na koloběžce, to se můžete zeptat našich obránců, Polanský zakmital nohama, přihrál Beranovi a do prázdné brány to již měl tento forvard nacvičené, 5:0! Při odchodu do kabin jsme si nejspíš pomysleli, že nemůže být hůř! A ono mohlo.

Domácím k "desítce" scházel jeden gól

Když se nemělo v neděli zadařit, tak prostě ne… Po začátku druhé půle se zkoušel mezi Burešem s Veselským protáhnout Beran, při snaze zakopl svým přičiněním, což ale neodradilo hlavního sudího ukázat na penaltový puntík. Polanský potvrdil, že tohle byl jeho zápas a neměl problém poslat s přehledem balon do brány, 48.minuta 6:0! Alespoň čestnou branku jsme mohli vstřelit po dobré práci Uchytila, stříleným centrem hledal Boháče, na dlouhou nohu balon útočník, který se potkal s balonem nejčastěji ve středovém kruhu při rozehrávce po další brance, nezasáhl. Při pomalém postupu směrem vpřed přišel o kulatý nesmysl Bříza, vpřed postupoval Souček stíhaný Černým, na malém vápně se chystal k zakončení Kuřátko, Bureš stihl odvrátit. Ve středové řadě jsme předvedli totální krach, tak umetené cestičky, co jsme vytvářeli soupeři nepřesnostmi… Jaká díra byla neustále mezi stopery a záložníky… To pak není divu, že soupeř v přechodu do útoku nekazí, bez jakéhokoliv nátlaku vyslali spoluhráči v 63.minutě za obranu Polanského a ten jen potvrdil svojí chladnokrevnost, 7:0! Utkání sice bylo dávno rozhodnuté, těžko se pak hraje, když tobě nevyjde nic a soupeři téměř vše, ale rozhodně by se nemělo nic vypouštět. Kuřátko na půli nadvakrát zpracovával balon a bez přehánění by měl čas dát si nedělní kávičku, štrůdlíček, který by mu naši hráči samou ochotou div nepocukrovali, možná i toho šlofíka by stihl a stejně se k němu nikdo nepohnul. Takže samozřejmě má dostatek času počkat na rozběhnutého Kafku, poslat balon za obranu, kde si ho Kafka potáhne do vápna, přihraje pod sebe na Urbánka, který si na míč počká osamocený v klidu mezi třemi našimi hráči a pošle ho do brány, 69.minuta 8:0! To aby každý z hráčů dal Tichému láhev něčeho ostřejšího, aby na tento zápas rychle zapomenul! Konečnou podobu skóre dali domácí po jeslích Matouška Cachovi a přihrávce na hráče zřejmě celého kola Polanského, 83. minuta 9:0! Druhá naše střela na branku přišla v 90. minutě, když odražený balon napálil Boháč, gólman mohl být rád, že panovalo takové teplo, jinak by si dost možná promrznutím něco natáhl, takhle pěkným zákrokem uzavřel celé utkání.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová, vedoucí mužstva: Počítky, Dobronín a teď Měřín. Ve všech zápasech to vypadalo stejně, soupeř počkal, až vyrobíme v postupu směrem vpřed chybu a vlétnul do otevřené obrany. Měřín měl bleskový přechod a v útoku vynikajícího Polanského. Asi jsme domácím nechtěli příliš rozdupat před zimou vápno, tak jsme radši s míčem hráli jen v okolí velkého čtverce. Naprosto otřesné a zahanbující vystoupení, degradovali jsme tím zlepšené výkony z druhé půle podzimu.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - V. Beran [-] (51. T. Kuřátko [-] ) , T. Láznička [-] , J. Polanský [-] , V. Procházka [-] , J. Netolický [-] , L. Doležal [-] , M. Souček [-] (72. K. Kružík [-] ) , T. Bublán [-] (59. J. Kafka [-] ) , M. Kožený [-] (54. O. Urbánek [-] ) , M. Matoušek [-]

TJ Sokol Herálec
J. Tichý [-] - P. Hamák [-] , M. Boháč [-] , J. Bříza [-] (69. S. Suchý [-] ) , M. Kovář [-] (75. M. Kučera [-] ) , V. Uchytil [-] , F. Bureš [-] (63. J. Skála [-] ) , P. Veselský [-] , O. Černý [-] , D. Okurka [-] , L. Cach [-]

ŽK: 56. M. Souček - 33. F. Bureš , 51. P. Hamák , 54. D. Okurka , 78. O. Černý .
Hráči zápasu: J. Polanský , V. Beran .
Místo: Měřín. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 15:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 20:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 15:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 21:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 20:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 19:19
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 13:57

Tip: výhra domácích