Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec na půdě Rapotic urval první vítězství v sezóně


Branky


12

V posledním domácím zápase Rapotice na obrali o všechny body lídra tabulky, teď tři body přenechali poslednímu tabulky z Moravce, pro který je to vůbec první výhra v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili gól v závěru půle

S řadou absencí se musel před zápasem vypořádat trenér Kolařík. K dlouhodobě zraněným Sobotkovi, Muchovi a Illkovi se přidali dovolenkující Švarc, Valsa, a Stér. Z USA vracející se Palát, byl k dispozici až v průběhu zápasu. Ani tohle však neomlouvá výsledek zápasu, jelikož lze předpokládát, že ani hosté z Moravce nebyli kompletní a vypomohli si kluky z béčka hrající IV. třídu. Na stopera se tak postavil Kuba Dvořáček a Milan Laš byl vysunut na střed zálohy. První půle přinesla územní převahu domácích avšak k přímému ohrožení branky se těžko dostávali. Finální fáze domácích akcí, byla bohužel většinou příliš složitá. Na brejky hrající hosté, se do zakončení rovněž moc nedostávali, přesto jednu akci dokázali přetavit v branku. Její platnosti, však zamezil zdvižený praporek pomezního. Když už se zdálo, že do kabin se půjde za bezbrankového stavu, vzikla trma vrma ve vápně hostí, ve které se po několika odrazech nejllépe zorientoval Matoušek a vstřelil gól do kabin.

Diváci viděli 7 branek, šťastnější nakonec hosté

Do druhé půle se na stopera vrátil kapitán Laš a na střed zálohy vyrazil Palát. 51. minuta přinesla vyrovnání. Na centr do vápna si naběhl Kachlík a pohodlně zakončil. Tři minuty na to, zaspala domácí obrana znovu. Rychle rozehraný trestňák překvapil statickou obranu domácích a Svoboda sám před Lašem nezaváhal. Na studenou sprchu domácí odpověděli poměrně rychle. V 61. minutě napřáhl Palát a jeho šajtle se stočila přesně k pravé tyči. Dvě minuty nato, dostal Matoušek na stříbrném podnose balón od Němce a chladnokrevně zakončil. Hned v zápětí mohl Matoušek zkompletovat hattrick. Jeho zjevení za zkoprnělou obranou i brankářem, však trestuhodně zazdil. To se ukázalo, jako jeden z klíčových momentů druhé půle. Druhý klíčový moment totiž přišel hned v zápětí. Tečovaný trestný kop Kachlíka, byl nepochopitelně proceděn do sítě a rázem bylo srovnáno. Rozhodnutí mohla přinést 87. minuta. Na hranici šestnáctky byl sražen Palát a domácí se dožadlovali penalty. Rozhodčí Pojezný, však vytáhl místo přestupku za čáru velkého čtverce. Trestný kop poslal Laš jen do zdi a a na rychlý kontr hostí, nedokázal nikdo včetně pomezního Fryče zareagovat a tak šli hosté do vedení. Možnost na vyrovnání, přinesl ještě jeden trestný kop z dobré vzdálenosti. K míči se postavil střídající Strašak, s jeho střelou však Juračka v brance hostů, moc práce neměl. Pátá branka, přišla po ztrátě Paláta před vápnem a ostuda byla na světě.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš, hráč: Čtvrt hodiny do konce, svítilo na tabuli 3:2, v tuto dobu bylo hřiště doslova prošpikováno zkušeností. Ztratit vedení se takhle zkušenému mužstvu prostě nesmí stát. Do konce podzimní části zbývají čtyři kola. Ztráta na čelo tabulky narostla na sedm bodů. Je potřeba aby si každý z nás sáhnul do svědomí. Pokud chceme hrát o něco jiného než o záchranu v soutěži, nezbývá nic jiného, než v posledních podzimních kolech na plno bodovat.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Opálka [-] , M. Laš [-] , P. Císař [-] (76. D. Šmarda [-] ) , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] (81. R. Strašák [-] ) , P. Matoušek [-] , P. Kučera [-] , J. Dvořáček [-] (46. A. Palát [-] ) , M. Dobeš [-] , P. Sobotka [-]

TJ Moravec
P. Juračka [-] - P. Štěpánek [-] , J. Svoboda [-] , B. Chlubna [-] , M. Černý [-] , M. Kachlík [-] (83. L. Pipa [-] ) , J. Kachlík [-] , O. Hlushchenko [-] , P. Červinka [-] , M. Ondráček [-] , M. Hanák [-] (66. P. Kříž [-] )

ŽK: 30. M. Dobeš , 80. J. Matoušek - 27. J. Kachlík , 82. M. Kachlík .
Hráči zápasu: J. Svoboda .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kouknu na tabulku domácích a doma vše vyhrávají, tady výhra domácích