2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov si na úvod sezóny těsně poradil s nováčkem z Horšovského Týna


Branky


20

Po roce se FC Dynamo Horšovský Týn opět vrátil do 1.B třídy a jeho prvním soupeřem byl TJ Tatran Chodov, pátý tým loňského ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí srovnali před odchodem do kabin

Utkání začalo mírnou převahou hostujícího týmu, který držel více míč na svých kopačkách a postupnou kombinací využíval především krajních záložníků. Po jedné takové akci ve 13. minutě odcentroval z levé strany T. Novák, ale zakončení D. Ptáka bylo nepřesné a když se neujala ani střela J. Svárovského, domácí svým zvýšeným důrazem začali hru vyrovnávat. Chodovští se dostali málem do vedení ve 20. minutě, kdy nákop stopera M. Holara si málem srazil do vlastní branky hostující M. Šutek, ale naštěstí pro hosty mu pomohlo břevno. Ve 29. minutě po další akci hostů odcentroval z levé strany opět T. Novák a důrazný Petr Vavřička ve vápně překonal domácího gólmana P. Cihláře - 0:1. Domácí nadále překonávali hostující obranu centry za obranu, kde se ale nedostávali k zakončení nebo jejich střely čí finální přihrávky byly zablokované. Ve 38. minutě hosté centrem za obranu pobídli P. Vavřičku, ten sice vyběhnuvšího brankáře P. Cihláře přehodil, ale brankové zařízení už netrefil. 3 minuty před poločasem domácí vyrovnali. Po faulu na hranici velkého vápna ve 42. minutě se postavil k exekutici přímého kopu domácí Petr Holar a krásnou přízemní ranou k tyči nedal hostujícímu brankáři J. Hercovi šanci - 1:1.

Rozhodnutí přišlo v závěru zápasu

Do druhého poločasu vstoupili domácí odhodlaněji vyhrát utkání. Byli rychlejší i důraznější a v 55. minutě mohli vést po sérii rohových kopů a závarů před brankou. V 63. minutě se nevešla mezi tři tyče střela D. Lorenze ani o chvilku později zakončení J. Kapice. Hra poté byla velmi rozkouskovaná a nepřesná z obou stran. Šance moc nepřicházely a ani střídání jak domácích tak hostujících hráčů zlepšení nepřinesla. Když už to vypadalo, že utkání půjde do penalt, na konci zápasu v 85. minutě odcentroval z právé strany neobsazený D. Sazama do vápna, kde byl zcela nepokrytý Tomáš Cuhra a domácí zápas otočili - 2:1. V závěru se už Horšovský Týn na nic nezmohl a tak všechny body zůstaly v Chodově.



Ohlasy k zápasu



FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
Václav Kopejtko ( trenér ): Do utkání jsme vstoupili lépe, byli jsme aktivnější a měli za poločas i dost šancí, abychom se dostali minimálně do dvoubrankového vedení. A to taky rozhodlo. První poločas. Hosté hru potom vyrovnali a my, jak jsme dostali gól, jsme přestali hrát, přizpůsobili jsme se soupeři a nehráli naši hru. Z toho důvodu jsme také prohráli.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
P. Cihlář [-] - L. Holar [-] (36. J. Hanák [-] ) , T. Hruška [-] , D. Sazama [-] , P. Holar [-] , D. Lorenz [-] , T. Cuhra [-] , M. Holar [-] , M. Holar [-] , J. Kapic [-] (87. P. Holar [-] ) , M. Lorenz [-]

FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
J. Herc [-] - P. Vavřička [-] , M. Steiner [-] (69. D. Němec [-] ) , J. Černík [-] (52. D. Mach [-] ) , D. Pták [-] (86. V. Šperl [-] ) , J. Svárovský [-] , T. Novák [-] , V. Vaněk [-] (82. Z. Sobotník [-] ) , M. Komárek [-] , M. Šutek [-] , M. Čedík [-]

ŽK: 32. D. Lorenz , 54. J. Kapic , 57. D. Sazama - 68. M. Čedík , 70. M. Steiner , 78. M. Šutek , 90. J. Svárovský .
Hráči zápasu: T. Cuhra , P. Holar - P. Vavřička .
Místo: Chodov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Orlík Vladimír - KRAUZ Jan, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Václav ZEMAN
Tip experta: výhra domácích

V Chodově se příliš nevyhrává a proto si myslím, že vyhraje domácí mužstvo.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích