Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buk na domácím hřišti porazil Ledenice o dva góly


Branky


22

Fotbalisté Buku jsou další tým, který dokázal využít velkých chyb v ledenické hře. První souboj obou týmů na krajské úrovni skončil 4:2. Slavoj navíc přišel o zraněného kapitána Pavlíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K zápasu měli odjíždět Ledenice oproti předchozím zápasům v lepší sestavě, ale těšně před začátkem utkání vypadli ze hry Babka a Vítek. „Hodinu před zápasem jsme museli upravovat rozestavení a vše, na co jsme se v týdnu připravovali, bylo tím pádem pasé,“ uvedl trenér Slavoje Ledenice Stanislav Jindra.

Buk dokázal na malém, ale útulném domácím areálu využít každé chyby v obraně soupeře. „Je to pořád to samé. Děláme obrovské množství chyb a soupeř to na této úrovni trestá. Oproti zápasu v Mladém to bylo sice z naší strany lepší, ale body nevezeme. Na góly se naopak nadřeme. Když už si šanci vypracujeme, máme velký problém ji proměnit,“ dodal Jindra.

Buk vyhrál zaslouženě. Kromě čtyř gólů ještě dvakrát orazítkoval brankovou konstrukci a ve hře byl o něco lepší. „Hlavy nevěsíme. Pořád je začátek soutěže. Za týden hrajeme v Bukovsku, kde nás čeká zápas o poslední místo. Snad se sejdeme v nějakém rozumném počtu,“ řekl dále Jindra s tím, že čeká na stav zraněných hráčů.

Velkou marodku týmu navíc doplnil kapitán Jan Pavlík, který v Buku nedohrál kvůli zraněnému kolenu. Jen díky sebezapření zápas dohrál další důležitý hráč Slavoje Jan Fencl, který má také problémy s kolenem.

Napsal Mgr. Michal Heřman - Ledenice



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - M. Šenkýř [-] , L. Moravec [-] , F. Tomšík [-] , L. Vondráček [-] - Z. Březina [-] , J. Kocourek [-] , O. Jasanský [-] - F. Opička [-] (89. D. Hamerník [-] ) , P. Jaroš [-] (49. R. Puhlovský [-] ) , J. Jaroš [-] -

TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - A. Šrajer [-] , P. Güklhorn [-] , K. Havelka [-] (87. V. Hinterhölz [-] ) , L. Winkler [-] , J. Princl [-] (77. J. Fošum [-] ) , J. Kubec [-] (29. P. Svoboda [-] ) , J. Pavlík [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Čermák [-]

ŽK: 68. J. Jaroš , 78. Z. Březina - 52. P. Svoboda , 78. J. Fošum .
Hráči zápasu: Z. Březina , P. Jaroš .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - ŠVEC Hynek, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Marek Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácího mužstva. Buk potvrzuje, že bude černým koněm soutěže a dere se tabulkou vzhůru. Nemalou zásluhou na tom mají dvojčata Jarošové, kteří se podílejí na většině gólů. Ledeničtí svou prohru alespoň mohou rozebrat na pozápasové tiskové konferenci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích