Hluboká bodovala a drží se stále na druhém místě


Branky


24. M. Blažek , 86. J. Rubick (p.)
17

Za krásného podzimního počasí, na ideálně připraveném trávníku se v podzámčí odehrálo kvalitní utkání. Vítězně z něj vzešli domácí a stále se drží na druhém místě za vedoucí Olympií.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle lépe vyzněla pro domácí

Utkání začalo velmi svižně, na obou stranách byl vidět rychlý a kombinační fotbal. Ze začátku měli lehce navrch hosté od Malého jezu. Nejprve zahrozil rychlonohý Hromádka, který se prosmykl od lajny až do střelecké pozice, brankář domácích však jeho střelu vytěsnil na roh. Za malou chvíli se hlubocký brankář opět blýskl pohotovým zákrokem tentokrát proti pohotovému zakončení Drába. Domácí hrozili hlavně z rohových kopů, které na zadní tyči zakončoval a vracel před bránu trestuhodně neobsazený Kössl, bohužel jeho hlavičky postrádaly správný směr. Ve 24. minutě otevřela Hluboká skóre utkání, když se po sólové akci dostal k zakončení z velkého vápna Blažek a jeho tečovaná střela skončila za zády bezmocného Konečného. Gól domácí povzbudil, zvýšili aktivitu napadání a po chybách slávistické obrany si vytvářeli šance, které však hosté zblokovali nebo je polapil gólman. Posledním zajímavým okamžikem byl trestný kop Slávie. Dvořáček ho umístil přímo do horního rohu domácí branky, ale brankář Hrtus skokem střelu zpacifikoval a opět podržel domácí tým. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Proměněnou penaltou si domácí zajistili vítězství

Po přestávce chtěli hosté srovnat skóre, ale nepodařilo se jim dostat do stálého tlaku. Po dvou náznacích šancí na začátku druhého poločasu to byla spíše Hluboká, která měla blíž ke gólu. Hosté více otevřeli hru a domácí útočníci se nebezpečně tlačili do zakončení, i v těch nejloženějších však selhali. Až v závěru utkání po nařízené penaltě za ruku, konečně dodal klid hlubockým exekutor Rubick, který pokutový kop s přehledem proměnil. Hosté už neměli fyzické ani morální síly na zvrat utkání a tak vyšli podruhé za sebou bodově naprázdno. Všechny body po spíše vyrovnaném utkání zůstali produktivnějším domácím. V dalším kole čeká Hlubokou zápas s Lokomotivou ČB a Slavia bude hostit Ševětín.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (hráč): Vyrovnaný zápas na nádherně připraveném hřišti jsme opět nezvládli. Domácí nám uštědřili lekci z produktivity, my jsme opět inkasovali a nevstřelili žádný gól a s tím se vyhrát nedá. Nicméně chválím tým za zlepšený výkon oproti minulému týdnu. Co mi ale opět leží v žaludku, je výkon rozhodčího. Podle mého názoru byl nejhorším jedincem na place. V prvním poločase dával domácím často neopodstatněné žluté karty jako na běžícím páse a kouskoval hru jako by se jednalo o basketbal. Ve druhém poločase zase odpíská ruku, když jí má náš hráč vedle těla v přirozené pozici. To si ty ruce mají obránci svazovat za zády nebo si je dokonce řezat?



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
M. Hrtus [-] - J. Čermín [-] (38. T. Kučera [-] ) , Z. Stráský [-] , P. Kössl [-] , D. Rottenborn [-] - M. Blažek [-] (90. O. Krátký [-] ) , M. Maňhal [-] , K. Kadlec [-] , J. Rubick [-] - P. Hájek [-] (78. P. Stejskal [-] ) , F. Dědina [-] (89. T. Adam [-] )

SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - T. Vršitý [-] (90. J. Wagner [-] ) , K. Dvořáček [-] , D. Šťastný [-] (64. V. Bravenec [-] ) , M. Bohůnek [-] , J. Dráb [-] , M. Boček [-] , L. Hromádka [-] , O. Kindermann [-] , P. Rajzl [-] , P. Kindermann [-] (83. J. Korbel [-] )

Hráči zápasu: Z. Stráský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 10. 2019 11:37
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 10:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 21:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 10:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 09:22
Dana Bendová

Expert: Ondřej Hladík
Tip experta: remíza

Na základě posledních výsledků tipuji na vyrovnaný zápas.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 12:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 15:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 06:32

Tip: výhra domácích