1:1
(1:0)
56. D. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor bral opět bod


Branky


22. J. Novák - 56. D. Fiala
13

Meteorští fotbalisté odcestovali ke třetímu mistrovskému zápasu k rivalovi z Bernartic. Tyto střetnutí bývají vždy velmi bojovné a ani v neděli tomu nebylo jinak. V loňském ročníku byl ve vzájemných duelech lepší Meteor, který venku zvítězil 1:0 brankou Kromky v samotném závěru a odveta na hřišti v Čekanicích skončila bezbrankovou remízou. Ani tentokrát nepadlo na drnovatém trávníku moc branek. Oba mančafty se rozešly smírně 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládl domácí celek

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým, který se dostával do vápna soupeře až příliš snadno, ale naneštěstí pro domácí fanoušky hráči netrefovali branku. Když už dokázali trefit brankový prostor, tak zakročil Klejna, který jedovatou střelu ze střední vzdálenosti srazil na tyč. Obrovská šance Bernartic přišla v 15. minutě, když se sám na brankáře Klejnu hnal jeden z domácích hráčů. Klejna však skvělým zákrokem podržel svůj tým. Ve 22. minutě zahrával domácí tým rohový kop, po kterém už se skóre měnilo. Míč dopadl na hlavu volného Nováka, pro nějž nebyl problém uklidit ho do sítě. Hostující družstvo působilo v první půli na hřišti mdlým dojmem, ale zdárně odolávalo šancím, které se rodily hlavně ze standardních situací soupeře. Vysocí hráči Bernartic se dostávali k zakončení až příliš snadno, ale do konce poločasu už žádnou branku nepřidali.

Meteor srovnal skóre

Ve druhém poločase začali hostující hráči působit živějším dojmem a suverenita Bernartic rázem opadla. V 56. minutě vystihl rozehrávku domácích dobře hrající Fiala, který se tak dostal do šance sám na brankáře a počínal si skvěle, když udělal kličku a střelou po zemi vyrovnal stav zápasu na 1:1. O chvíli později mohli jít domácí znovu do vedení, když se sám na Klejnu řítil Peterka, který loboval vyběhnuvšího brankáře, ale ten ještě dokázal zacouvat a na poslední chvíli vyrazit míč fantastickým zákrokem nad břevno. V 75. minutě se do balónu opřel bernartický hráč, ale jeho rána zazvonila na tyč. Zbývající minuty už nic zajímavého nenabídly, a tak oba týmy braly po bodu.

V příštím kole vycestují Bernartice do Českých Budějovic, kde se střetnou se Slavií a Meteor čeká na domácím hřišti také českobudějovický celek a to Nemanice. 

 

 

 AUTOR: Vojtěch Kollárik



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Brož [-] , J. Novák [-] , K. Trantina [-] , T. Češka [-] - V. Ťupa [-] (46. J. Peterka [-] ) , D. Kukrál [-] , D. Smrčina [-] (69. T. Pražma [-] ) , T. Pěchota [-] (80. V. Herink [-] ) - A. Rakovan [-] , P. Homola [-] -

FK METEOR Tábor
P. Klejna [-] - J. Svatek [-] , J. Pípal [-] , P. Břenda [-] , V. Sedláček [-] (87. M. Pekárek [-] ) , V. Kollárik [-] (82. F. Lorenc [-] ) , D. Fiala [-] , F. Široký [-] , P. Štumfol [-] , J. Bartáček [-] , M. Löffler [-] (76. M. Ševčík [-] )

ŽK: 35. T. Češka , 79. J. Novák - 71. D. Fiala .
Hráči zápasu: K. Trantina - D. Fiala , P. Klejna .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Tauber Lukáš - PRŮCHOVÁ Nikola, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady čekám velice vyrovnaný souboj. Na domácím hřišti v Bernarticích je těžký urvat body, ale Metík prošel změnami, proto jim věřím a vsázím, že vyhraje Meteor.

Tip: výhra domácích