Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 10:15

14.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany po koncertu ve druhé půli rozdrtily Duklu, Mario Lička si připsal gól a pět asistencí


Branky


9

Béčko Dukly vedlo po prvním poločase proti Zbuzanům 1:0. Ve druhém poločase začalo řádit trio Mario Lička, Přeučil, Surmaj a domácí zvítězili 6:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Jindřich Jirásek - trenér: Klasické utkání proti béčku. Snažili jsme se ustát první poločas, protože jsme v posledních třech prohraných utkáních inkasovali na začátku. První poločas byl bojovný, bez větších šancí. Dukla byla pohyblivější a více na balónu. Dělalo nám problémy jejich rozestavení a na konci poločasu jsme udělali fatální chybu, po které jsme inkasovali. Do druhého poločasu jsem změnil rozestavení, hráli jsme na tři útočníky. To se nám vyplatilo, ovládli jsme hru a vedli jsme 5:1. Pak přišlo z naší strany uspokojení, kdy si všichni chtěli dát gól a dozadu nikdo nebránil, Dukla snížila na 5:3, nám se potom podařilo dát ještě jednu branku. Nikdy nehodnotím výkony jednotlivců v hodnocení zápasu, ale tentokrát udělám absolutní výjimku. Musím vyzdvihnout práci Maria Ličky, který jeden gól dal a na pět přihrál. To byl neskutečný výkon.

FK Dukla Praha B
Pavel Mejdr - trenér: Jednoznačně zápas dvou poločasů. V prvním poločase jsme dali branku a vytvořili jsme si ještě další čtyři šance, které jsme neproměnili. Druhou půli jsme úplně přestali hrát a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Inkasovali jsme šest gólů, což se nám ještě nestalo. Problém byl opět v agresivitě a nepohlídání Přeučila, Surmaje a nejlepšího hráče na hřišti, Maria Ličky. Dělali si s námi druhou půli co chtěli. Sice jsme snížili z 1:5 na 3:5 a měli nějaké šance, ale vyrovnání by bylo nezasloužené.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - D. Surmaj [-] , M. Lička [-] (90. M. Veselý [-] ) , P. Čapek [-] (83. R. Barciaga [-] ) , J. Kordiák [-] (37. J. Huňáček [-] ) , J. Trýzna [-] , V. Přeučil [-] , P. Ježdík [-] , J. Zákostelský [-] , D. Matějka [-] , L. Bielesz [-]

FK Dukla Praha B
P. Janda [-] - D. Souček [-] , M. Chlumecký [-] , D. Kozel [-] (78. L. Březina [-] ) , D. Douděra [-] , S. Kim [-] (71. J. Hodek [-] ) , V. Veniger [-] (66. . Palacios [-] ) , T. Lauko [-] , V. Mentberger [-] , T. Novák [-] (71. L. Kosík [-] ) , O. Ullman [-] (78. J. Jeřábek [-] )

ŽK: 58. D. Douděra , 82. J. Hodek .
Hráči zápasu: D. Surmaj , M. Lička , V. Přeučil .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Raplík Lukáš - ŠIMEK Zdeněk, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích