1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 10:30

13.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mladá Boleslav jedinou brankou porazila Zápy


Branky


12

Souboj dvou mužstev ze špičky tabulky zvládlo lépe domácí béčko Boleslavi, které porazilo Zápy 1:0. Domácí nastoupili opět s několika kvalitními cizinci a hosté přišli o vedoucí pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdroje: Oficiální web FK Mladá Boleslav

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Mladá Boleslav B
Milan Pechanec - trenér: V ČFL to bylo utkání s nejvyšší úrovní, co jsme odehráli. Bylo hodně šancí, pohybu i důrazu. Hosté byli důrazní a nepříjemní. Utkání jsme zvládli. Měli jsme dostatek šancí a byli jsme trpěliví, že gól vstřelíme. Ve druhé půle jsme nastřelili i břevno a Vejr nedal vyloženou šanci. Pro hráče bylo i motivací hrát proti prvnímu. Ti kluci, co tady hrají, nemohou mít priority hrát v ČFL, ale hrát výše. Toto porovnání naznačilo, že na to mohou mít.

SK Zápy
Miroslav Doležal - trenér: Utkání hodnotím negativně protože jsme prohráli. Pokud neproměníme na venkovním hřišti proti mladému a běhavému týmu tři, čtyři vyložené příležitosti, kdy jdeme sami na bránu, tak nemůžeme v ČFL ani nikde jinde pomýšlet na zisk bodu, potažmo všech třech. To byla hlavní věc, proč jsme nevyhráli. Už dvě, tři utkání nás to zlobí. Nemáme zabijáka, který by dal hodně branek. Příležitosti si vytvoříme, ale nedáváme góly.



Sestavy


FK Mladá Boleslav B
P. Mikulec [-] - A. Anderson [-] , V. Vejr [-] (70. M. Hönig [-] ) , J. Král [-] , . Paixao [-] (46. . Auer [-] ) , R. Kopa [-] , D. Komárek [-] , . De [-] , M. Dohnalík [-] (88. A. Angelozzi [-] ) , R. Alhassan [-] (83. O. Rudzan [-] ) , L. Glöckner [-]

SK Zápy
L. Soukup [-] - T. Matějka [-] (76. M. Kubů [-] ) , K. Janko [-] , L. Koutenský [-] (83. M. Matoušek [-] ) , P. Putz [-] , J. Eliáš [-] (83. R. Skuhravý [-] ) , V. Hron [-] , F. Hakl [-] , M. Jelínek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

ŽK: 17. A. Anderson , 62. R. Kopa , 90. A. Angelozzi - 63. J. Eliáš , 69. J. Duben .
Hráči zápasu: P. Mikulec , R. Alhassan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - VYHNANOVSKÝ Milan, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:16

Tip: výhra hostů