M. Vobecký 16.
D. Šup 33. (p.)
D. Chodora 43.
D. Šup 57.
4:1
(3:1)
18. K. Jakš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 10:30

13.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Teplice v souboji týmů ze spodní části tabulky porazily Brozany


Branky


16. M. Vobecký , 33. D. Šup (p.) , 43. D. Chodora , 57. D. Šup - 18. K. Jakš
12

Teplice potvrdily lepšící se formu, porazily Brozany a přestože zůstávají předposlední, mají již 11 bodů. Brozany jich mají pouze šest a jsou poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdroj: Oficiální web FK Teplice



Ohlasy k zápasu


FK Teplice B
Jaroslav Kolínek - trenér: Se sestavou se před utkáním trošku míchalo, ale nakonec díky trenérům A týmu, kteří nám vyšli vstříc, nastoupila sestava s několika hráči áčka. Brozany nás v začátku trošku zaskočili aktivitou, kde z nich šlo cítit, že na nic nebudou čekat a chtějí si to "rozdat" na férovku. Poté jsme dali dvě branky a od této chvíle jsme byli lepším týmem a vytvářeli si další šance. Ve druhém poločase jsme už jasně dominovali a je škoda, že jsme nepřidali více branek, protože šancí jsme měli dost a já chtěl mladé kluky z dorostu vypustit na hřiště o něco dříve. Ale my v tomhle utkání potřebovali bodovat za tři body a nechtěl jsem jít do nějakého rizika a komplikací. Proto je třeba mít pokoru a vážit si toho, že jsme teď zvládli teprve druhé vítězné utkání a připsali si podruhé za sebou tři body. Do konce podzimní části Fortuna ČFL zbývají dvě utkání a je třeba navázat na tuhle vítěznou vlnu, nezvolnit, ale naopak ještě se snažit přidat a vytěžit co největší počet bodů. Nečekají nás lehcí soupeři. Prvním týmem je B tým Hradce Králové, který sice teď prohrál, ale jinak hraje velice dobrý fotbal a druhým týmem je Chlumec nad Cidlinou, který v poháru vyřadil dva ligové týmy - Bohemku, Příbram a potrápil Viktorii Plzeň, která byla na pokraji vyřazení.

SK Sokol Brozany
Michal Obrtlík - hráč: Teplice vyhráli zaslouženě. Využili našeho tragického bránění standardních situací a našeho tragického dostupování hráčů. Ze zápasu jsem zklamaný a myslím si, že následující dva zápasy, pokud k nim přistoupíme takto, tak pro nás budou očistcem. Zápasy prohráváme po stejných chybách.



Sestavy


FK Teplice B
T. Blažek [-] - D. Chodora [-] (72. M. Berešík [-] ) , K. Hasil [-] , L. Kodad [-] (87. V. Čítek [-] ) , . Royo [-] , B. Mustafić [-] (83. L. Liška [-] ) , D. Šup [-] , J. Liška [-] , P. Kodeš [-] , M. Vobecký [-] (72. M. Šimeček [-] ) , S. Soungole [-] (87. J. Emmer [-] )

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - M. Obrtlík [-] , T. Bubeníček [-] , C. Chukwuma [-] (72. T. Aljinovic [-] ) , D. Hloušek [-] (57. . Bories [-] ) , R. Cibulka [-] (70. D. Hovsepyan [-] ) , V. Pavlíček [-] , J. Hruštinec [-] , M. Walter [-] , P. Výborný [-] , K. Jakš [-]

ŽK: 32. P. Lipš , 35. M. Obrtlík , 42. R. Cibulka .
Hráči zápasu: D. Chodora , D. Šup .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - ULRICH Tomáš, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 10:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 09:15
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:16

Tip: výhra domácích