2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 10:15

13.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec vyhrál 2:0 nad Pardubicemi, jeho kouč ale svým spoluhráčům tvrdě vyčinil


Branky


12

Jablonec zcela zaslouženě zvítězil nad Pardubicemi 2:0. Výsledek byl pro hosty ještě milosrdný, domácí totiž neproměnili velké množství šancí, což rozlítilo jejich kouče Jaroslava Vodičku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdroje: Oficiální web FK JablonecOficiální web FK Pardubice

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Jablonec B
Jaroslav Vodička - trenér: Dnes nemám vůbec radost z našeho fotbalu ani z našeho vítězství. Jsem naštvaný z toho, co jsme předvedli, je to pro mě nemyslitelné a nedokážu to pochopit. Byl to nezodpovědný výkon. Místo toho, abychom si to utkání udělali jednoduché, tak hrajeme nezodpovědný fotbal. Můžeme takový zápas vyhrát, ale takhle určitě ne. Bylo to z naší strany naposledy, k hráčům budu důraznější. Nevím, na co si hrajeme. Nemůžeme se takhle připravit na zápas. Měli bychom se vrátit zpátky a vzpomenout si třeba na náš zápas v Chlumci nad Cidlinou. Asi si tu někteří naši závodníci myslí, že to odehrají na dvojku, ale takhle to ve fotbale vůbec nefunguje. Jestli takto budeme pokračovat, ono nás to ztrestá. Ale já vám garantuji, že v tomhle pokračovat rozhodně nebudeme.

FK Pardubice B
Kamil Řezníček - trenér: Do Jablonce jsme odjížděli v hodně okleštěné sestavě a i přes prohru jsme neodehráli špatné utkání. Domácí byli fotbalovější a kvalitnější na míči. Při jejich šancích nás podržel brankář Vyhnánek. Mrzí mne však, že oba inkasované góly jdou hrubě na náš vrub, neboť se jednalo o laciné branky, které jsme domácím v podstatě darovali.



Sestavy


FK Jablonec B
T. Vajner [-] - V. Helm [-] , D. Skuhravý [-] , . Acosta [-] (90. J. Buchlovský [-] ) , D. Macháček [-] , N. Daníček [-] (71. J. Peřina [-] ) , D. Breda [-] , T. Dočekal [-] , O. Velich [-] (84. S. Munzar [-] ) , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-]

FK Pardubice B
D. Vyhnánek [-] - T. Jiroutek [-] (66. J. Sytko [-] ) , R. Řezníček [-] (71. Š. Klímek [-] ) , L. Mužík [-] , D. Kovář [-] , L. Zelenka [-] , J. Park [-] (28. O. Pavlas [-] ) , T. Lněnička [-] , T. Outrata [-] (74. A. Rambousek [-] ) , T. Kepl [-] (84. V. Polívka [-] ) , L. Zukal [-]

ŽK: 77. Š. Klímek .
Hráči zápasu: N. Daníček - D. Vyhnánek .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Grimm Tomáš - VOLF Michal, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 10:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 09:15
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:16

Tip: výhra domácích