1:3
(1:3)
3. V. Hron
7. M. Pávek (p.)
38. M. Vobecký (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 10:30

11.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápy se vrátily do čela na tabulky po výhře v Teplicích


Branky


40. M. Radosta - 3. V. Hron , 7. M. Pávek (p.) , 38. M. Vobecký (vl.)
13

Především skvělý nástup hostů rozhodl o osudu utkání, Zápy již v sedmé minutě vedly 2:0 a výhru si vzít nenechaly. Domácí tak nadále čekají na výhru za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme

Zdroj: Oficiální web FK Teplice

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Teplice B
Jaroslav Kolínek - trenér: Na Zápy jsem se jel osobně podívat, když v uplynulém týdnu hráli domácí utkání s B týmem Slovanu Liberec. Viděl jsem na internetu i dvě venkovní utkání a myslím, že po taktické stránce jsme přesně věděli na co si dát pozor a naopak, kde a jak se dá soupeř případně přehrát. A i když jsme den před utkáním dvakrát přehodili rozestavení ze tříobráncového na čtyřobráncové z důvodu, že jsme chtěli do sestavy zapracovat kvalitu v podobě vykartovaného hráče A týmu Petra Mareše, což jsme nakonec dle podrobnějšího výkladu pravidel nemohli, tak na principy naší hry to nemělo vůbec žádný vliv. Ale příprava před utkáním je jen pouhá teorie, protože v praxi na hřišti to bylo v 7.minutě už 0:2 a ve 38.minutě po naší nešťastné teči dokonce 0:3. A i když jsme Radostou po příhře Soungoleho do poločasu ještě stihli snížit a ve druhém poločase soupeře do ničeho nepustili, tak až na jednu vyloženou tutovku Mustafiče jsme toho moc neměli a bohužel odešli opět poraženi. Směrem do defenzivy je řešení některých situací pro mě zcela nepochopitelné a pro úroveň třetí ligy nepřípustné. Naše inkasované branky nebo šance soupeře nejsou systémové nebo nějak zvlášť vypracované, ale provázejí je zejména hrubé individuální chyby našich hráčů a to se nebavím jen o dnešním utkání se Zápy, ale o celé zatím výsledkově katastrofální sezóně. Nebudu říkat takové to obligátní, že jsme se na soupeře připravovali, že hráči měli dost informací a nakonec nesplnili co měli. Řeknu jen jedno a to, že každý z nás si musí obhájit svůj přínos pro tým, jakou kvalitu je schopný do týmu vnést a co všechno je schopný pro svůj klub udělat. Protože tady už se hraje o body, o udržení v soutěži a v neposlední řadě o prestiž. A už jsem jednou napsal, že jsme dostali možnost a šanci reprezentovat tento tradiční a historicky silný klub. Dnešní ČFL už je hlavně o výkonnosti, o kvalitě a o tom, kdo využije šanci se díky své výkonnosti obléci do dresu A týmu a získá možnost si zahrát v nejvyšší soutěži ! A proto použiji slova, že každý právoplatný člen kádru "prostě musí mít" adekvátní přístup a určitou výkonnost. Není to pionýrský tábor, kde hrajete společenské hry, bezstarostně cvrnkáte kuličky do důlku a jste smutní když náhodou o nějakou přijdete. Tady už je třeba každým dnem, každý tréninkem, každým zápasem prokazovat patřičnou výkonnost, loajalitu a hrdost k vlastnímu klubu. Hráči musí nechat na hřišti naprosto vše a dát všechny své přednosti ve prospěch celého týmu ! A pak se buď výkonnostně prosadí a uspějí v silné konkurenci nebo si musí najít jinou cestu pro své vlastní uplatnění a také radost, kterou by jim měl sport primárně přinášet.

SK Zápy
Miroslav Doležal - trenér: Utkání jsme měli od první do poslední minuty pod kontrolou. Soupeř byl houževnatý, ale nám pomohly dvě rychlé branky a troufám si říct, že bylo rozhodnuto. Bylo důležité, že jsme soupeře ze dna tabulky nepodcenili. Musím kluky pochválit, celý týden pracovali. Odměnou jim byla výhra a odskočení na čele tabulky. Byly tam zajímavé fotbalové momenty od obou týmů. Za mě jsou to dobré tři body a důležitá výhra.



Sestavy


FK Teplice B
L. Němeček [-] - J. Liška [-] , K. Hasil [-] , L. Kodad [-] , V. Zárybnický [-] (56. D. Chodora [-] ) , S. Soungole [-] (86. D. Náhlovský [-] ) , M. Šimeček [-] , M. Vobecký [-] (65. B. Baftijar [-] ) , B. Mustafić [-] , D. Šup [-] , M. Radosta [-]

SK Zápy
L. Soukup [-] - M. Kubů [-] (70. T. Matějka [-] ) , D. Nzembi [-] (65. M. Matoušek [-] ) , P. Putz [-] (79. R. Skuhravý [-] ) , L. Koutenský [-] , J. Eliáš [-] , V. Hron [-] (83. . Koumba [-] ) , F. Hakl [-] , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , M. Jelínek [-]

Hráči zápasu: M. Kubů , V. Hron .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PATÁK Michal - SZIKSZAY Ladislav, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 23:00
Tomáš Janovský

Expert: Vojtěch Habrman
Tip experta: výhra hostů

Mírný favorit Zápy, přesto bych volil remízu

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 21:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:20

Tip: výhra hostů