Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 10:30

9.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukla si v duelu béček zastřílela v Teplicích


Branky


11

Teplické béčko se od začátku soutěže trápí a prokázalo to i tentokrát, kdy doma s Duklou dostalo výprask 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo téměř rozhodnuto

Na začátku utkání měla obě mužstva možnosti zahrávat rohový kop, ale ani jedné straně nebyla ohrožena branka. V 6. minutě se do brankové příležitosti dostal hostující Krunert, ale svůj samostatný únik na brankáře zakončil pouze do tyče Blažkovi branky. Ve 12. minutě mohli zahrozit domácí, ale Mustafič pouze potvrdil nepohodu Teplic z předchozích kol a na malém vápně si nedokázal zpracovat míč. V 17. minutě přišla další možnost Dukly, Dancákův centr poslal Mentberger z dobré pozice vedle branky. Ve 27. minutě si Štěpán Krunert narazil s Ullmanem a z osmi metrů nedal Blažkovi šanci, 0:1. Domácí mohli srovnat o chvíli později, ale Šup branku přestřelil. Hned z protiakce přihrál do vápna Dancák a Štěpán Studnička poslal Duklu do dvoubrankového vedení. Šokovaní domácí nyní nevěděli, kde jim hlava stojí. Hostující Krunert trefil břevno, jeho spoluhráč Mentberger líznul tyčku a ve 40. minutě už udeřilo potřetí. Kozel vyslal do brejku spoluhráče, byl jím Ondřej Ullman, který zvýšil střelou mezi nohy vyběhnuvšího brankáře na poločasových 3:0 pro Duklu.

Teplický zmar pokračoval

Dukla i ve druhém poločase pokračovala v dominantním výkonu a vytvářela si další šance. Nejprve nevyužil svou velkou šanci Dancák, poté kryl hlavičku Fišla brankář Blažek. V 52. minutě Studnička s Laukem jednoduše vykombinovali domácí obranu a Ondřej Ullman neměl problém zblízka skórovat, 0:4. O chvíli později vychytal Kozlovu hlavičku teplický brankář. I v další šanci se ocitl Kozel, tentokrát branku minul. V 73. minutě už byl David Kozel úspěšný, když využil přihrávku Studničky, 0:5. Domácí se dočkali alespoň čestného úspěchu v 87. minutě, kdy vstřelil branku Marek Vobecký. Dukla si oprávněně odváží z Teplic tři body.

Zdroje: Oficiální web FK Teplice - https://www.fkteplice.cz/index.asp, Oficiální web FK Dukla Praha - https://www.fkdukla.cz



Ohlasy k zápasu


FK Teplice B
Jaroslav Kolínek - trenér: Má smysl se připravovat na utkání ? Přípravě jsme věnovali celý týden, a to jak na hřišti tak u videa. A výsledek ? 1:5, a to je ještě milosrdný, protože to mohlo být klidně 3:10. I když jsme do 27 minuty až na malé výjimky, plnili to co jsme si řekli, Duklu vysoko napadali, tak po první inkasované brance přišla totální bezmoc - destrukce taktiky a herní chaos. Dukla nás pak potom bez větších problémů s míčem přehrála, ale co mě zaráží tak nás přehrávala i bez míče, tam nás jasně přeběhala. A dobře, když už to nejde herně tak je třeba bojovat, běhat, vyhledávat osobní souboje, ale já to tam neviděl. Tohle už hraničí s ostudou ! V začátku sezóny jsme vůči výsledku měli alibi, že hra vypadá slušně, ale tady už není žádná obhajoba. Buď ten svůj motor všichni nakopneme a každý bude zodpovědný za sebe a za svůj výkon, za to co na hřišti předvede nebo přijde den, kdy už zodpovědným lidem dojde trpělivost a pro někoho z nás už nebude žádná šance něco napravit. A to nemluvím jen o hráčích ! Hrajeme přece pod hlavičkou FK Teplice a to je značka, která má svoji dlouhou historii a patří mezi nejlepší u nás v Česku a my jsme tu od toho, abychom téhle značce kredit zvedali a ne jí takhle hanili a znevažovali. Touha vítězit, obětovat něco více ze sebe ve prospěch týmu, nebýt pohodlný ... To mi jednoznačně u hráčů chybí. Je otázka jestli si kdokoli z nás je vůbec schopný připustit, že něco nedělá dobře, že neodvedl výkon kterého je schopný, že to je prostě málo a pak z toho neobviňovat ostatní, ale jen sám sebe ! Cesta k úspěchu nikdy není jednoduchá, je to především dřina a tvrdá práce. V dnešní konkurenci je třeba dělat něco navíc, jinak není šance se prosadit a být úspěšný. Předpokládám, že všichni máme ambice se jednou dostat do první ligy, ale v tom případě se musíme postavit před zrcadlo a říct si: Je potřeba hodně přidat, protože momentálně nemáme ani na třetí ligu.

FK Dukla Praha B
Pavel Mejdr - trenér: Zasloužené vítězství, celý zápas jsme dominovali. Skóre mohlo být i vyšší, ale nějaké šance jsme neproměnili. Odehráli jsme dobrý zápas.



Sestavy


FK Teplice B
T. Blažek [-] - B. Baftijar [-] (46. V. Zárybnický [-] ) , K. Hasil [-] , L. Kodad [-] , D. Trubač [-] , M. Berešík [-] (69. M. Vobecký [-] ) , M. Šimeček [-] , B. Mustafić [-] , D. Šup [-] , J. Liška [-] , S. Soungole [-] (54. V. Černý [-] )

FK Dukla Praha B
J. Šťovíček [-] - D. Fišl [-] , S. Dancák [-] , O. Ullman [-] (86. L. Kosík [-] ) , Š. Krunert [-] (61. K. Houha [-] ) , D. Kozel [-] (74. S. Kim [-] ) , Š. Studnička [-] , A. Kovernikov [-] , T. Lauko [-] (69. . Palacios [-] ) , V. Mentberger [-] (54. L. Trávníček [-] ) , T. Novák [-]

ŽK: 71. L. Trávníček .
Hráči zápasu: D. Kozel , O. Ullman , Š. Studnička .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Kubec Václav - JANOCH Marek, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Michal Obrtlík
Tip experta: výhra hostů

Mladí hráči Dukly si užívají fotbal a za každé situace nepanikaří, je to hodně ofenzivní mužstvo, které přehraje trápící se Teplice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích