Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 10:15

9.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice jasně vyhráli v Liberci a jsou v čele soutěže


10

V utkání libereckých mladíků proti zkušenému mužstvu Živanic měla navrch zkušenost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Živanic

Vstup do utkání rezervnímu mužstvu Slovanu Liberec vůbec nevyšel. Už v 6. minutě se hostující Živanice dostaly do vedení. Pavel Štěpánek chytře patičkou tečoval míč přesně k tyči a překonal brankáře Knoblocha, který dříve oblékal dres právě východočeského klubu. Ve 29. minutě se na malém vápně ke střele z voleje dostal David Petrus a nabídnutou příležitost využil ke zvýšení náskoku svého mužstva na 2:0. Ve 37. minutě vykřesal jiskřičku naděje pro Severočechy Dominik Gembický, který se dokázal prosadit ve druhém utkání po sobě a snížil na poločasových 1:2 z pohledu domácích.

Živanice si výhru pohlídaly

Živanice si výhru pohlídaly          

I ve druhém dějství hosté uplatnili své zkušenosti a domácí mladý soubor chytrou hrou přehrávali. Naopak domácí hráči vytvářeli velké množství nepřesností a vázla jim kombinace. V 57. minutě zasadil domácím zřejmě rozhodující úder Jan Nikodem. Hostující forvard si na polovině hřiště vzal balón a zřejmě se rozhodl, že ho na chvíli nikomu nepůjčí, ze soupeřů si udělal slalomové kužely a svůj průnik zakončil prudkou střelou, na kterou si brankář Knobloch sice sáhl, ale nedokázal zabránit gólu, 1:3. Domácí museli otevřít hru, pokud chtěli pomýšlet na bodový zisk. To ale byla voda na mlýn hostujícím brejkovým hráčům. V 74. minutě se do jednoho takového rychlého protiútoku Živanice pustily a úspěšně ho zakončil Pavel Štěpánek, 1:4. Za tříbrankového vedení hostů už se utkání v klidném tempu dohrávalo až do závěrečného hvizdu.

 

Zdroje: Oficiální web FC Slovan Liberec - https://www.fcslovanliberec.cz/index.asp, Oficiální web TJ Sokol Živanice - https://sokolzivanice.webnode.cz/

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Liberec B
Petr Papoušek - trenér: Rozhodla zkušenost a efektivita soupeře, bohužel jsme jí šli naproti naší hloupostí, naivitou a hrou v obou vápnech. Všechny góly padly po našich individuálních chybách, které jsme soupeři nabídli.

TJ Sokol Živanice
David Petrus - hráč: Výsledek sice vypadá celkem jednoznačně, zápas ale takový nebyl. Domácí byli silní v kombinaci, také měli své šance, rozdíl byl však v produktivitě. Dostali jsme se brzo do vedeni 2:0 a mohli jsme se soustředit na dobrou obranu a brejky. Dva nám vyšly dokonale, další minimálně dvě situace volaly po gólu. Myslím, že od gólu na 3:1 už jsme utkáni celkem kontrolovali. Pro nás cenné body z venku, pro domácí asi trochu krutý výsledek.



Sestavy


FC Slovan Liberec B
M. Knobloch [-] - D. Gembický [-] (77. J. Daněk [-] ) , M. Beran [-] , M. Vrabec [-] , J. Šulc [-] (67. P. Gabko [-] ) , K. Yu [-] - M. Dvořák [-] - P. Baláž [-] (79. P. Petr [-] ) , Y. Kim [-] (46. J. Blažek [-] ) , M. Koscelník [-] , K. Michal [-] (61. V. Kratochvíl [-] ) -

TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - O. Herzán [-] , L. Vyšehrad [-] , D. Pánek [-] (83. M. Hundák [-] ) , M. Staněk [-] , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] (79. S. Chocholatý [-] ) , D. Petrus [-] (75. J. Gašpar [-] ) , M. Buriánek [-] , R. Gorol [-] , J. Nikodem [-] (87. F. Pánek [-] )

Hráči zápasu: D. Petrus , P. Štěpánek .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Aubrecht Jan - HÁNYŠ Martin, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Michal Obrtlík
Tip experta: remíza

Živanice odvezou bod, vezou se na vlně výborného vstupu do sezony a tým šlape a mají i potřebné štěstí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích