Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 10:15

9.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany v penaltách otočily duel v Hradci


Branky


10

Zkušenost v podobě Maria Ličky nebo Radka Šírla v dresu hostů zvítězila nad dravým hradeckých mládím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách a dvoubrankové vedení Votroků

Do utkání vstoupili lépe hosté. Do první příležitosti se dostali již ve 2. minutě a domácí museli vykopávat míč z brankové čáry, dle pomezního to stihli než balón skončil celým objemem brankovou čáru, dle hostů nikoliv. V 9. minutě se do šance dostal domácí Samko, ale netrefil přesně. O minutu později zahrávaly Zbuzany roh a domácí brankář Mach musel na brankové čáře zasahovat. V 16. minutě si na Samkův centr naběhl Dominik Bičiště, který z malého vápna překonal Ordelta ve zbuzanské brance, 1:0. V 18. minutě se před brankářem Machem objevil Jakub Trýzna a bleskově srovnal na 1:1. Domácí byli poté lepším mužstvem a ve 28. minutě se zaslouženě dostali do vedení. Odchovance Votroků Ordelta v brance hostů dokázal tvrdou ranou překonat Jan Mahr, 2:1. Ve 32. minutě Mahr odcentroval a Denny Samko zvýšil zblízka vedení Hradce na 3:1. V závěru poločasu měli hosté výhodnou standardní situaci, ale trefili z ní pouze břevno. První poločas tak skončil 3:1 ve prospěch mladíků z Hradce Králové.

Zbuzany dokázaly vyrovnat

Hostům se povedl vstup do druhé poloviny utkání. Ve 47. minutě zblízka skóroval Vojtěch Přeučil a snížil na rozdíl jediné branky. Domácí mladíci poté vypadli z tempa utkání a pouze se bránili. Hosté byli fotbalovější a tlačili se do útoku za vyrovnáním. Až na pár pokusů o brejky se domácí k ničemu nedostali. V 62. minutě zúročily Zbuzany svůj tlak. Přeučil z přímého kopu tvrdě vystřelil, gólman Mach míč nedokázal udržet a dorážející Jan Zákostelský už měl jednoduchou pozici k uklizení míče do branky. Vyrovnáno 3:3. Hra se v dalším průběhu vyrovnala a obě mužstva se tlačila do útoku, nikdo nebral remízu jako úspěch. Šance však zůstaly neproměněny. Za domácí ve vyložené pozici hlavou netrefil branku Samko, v hostující příležitosti v nastavení neuspěl Říha, kterého znamenitě vychytal Mach. O bodu navíc tak musely rozhodnout penalty.

Zbuzany byly úspěšnější

V penaltovém rozstřelu dokázali hosté proměnit čtyři pokusy, zatímco domácí pouze tři. Zbuzany si tak odvážejí dva body. Votroci berou bod.

 

Zdroj: Oficiální web FC Hradec Králové - https://www.fchk.cz/index.asp

Ohlas trenéra Hradce Králové Karla Krejčíka:



Ohlasy k zápasu



FK Zbuzany 1953
Jindřich Jirásek - trenér: První poločas jsme nezačali moc šťastně, i když jsme dali i gól, který ale pomezní neviděl. Přiznal to po zápase i jejich gólman. Po deseti minutách převzali iniciativu domácí. Bylo to hodně běhavé, technicky vyspělé mužstvo, které nás přehrávalo. Zaslouženě vyhráli první půli 3:1. O půli jsme si něco řekli v kabině, změnili jsme taktiku, vytáhli jsme vysoko presink. Ve druhé půli jsme dominovali my a mohli jsme přidat i více gólů. Penalty jsou vždy loterie a nám se naštěstí podařilo poprvé zvítězit. Výhry si ceníme.



Sestavy


FC Hradec Králové B
O. Mach [-] - D. Samko [-] , M. Plašil [-] , J. Mahr [-] , J. Locker [-] , D. Doležal [-] , J. Kadlec [-] , D. Bičiště [-] , F. Durdevič [-] (66. T. Sokol [-] ) , J. Vobejda [-] , D. Soukeník [-] (77. J. Štěrba [-] )

FK Zbuzany 1953
A. Ordelt [-] - J. Zákostelský [-] , D. Surmaj [-] (90. M. Koudelka [-] ) , M. Maleček [-] , V. Přeučil [-] , J. Trýzna [-] , R. Šírl [-] (83. J. Kordiák [-] ) , P. Čapek [-] (79. M. Říha [-] ) , L. Bielesz [-] , D. Matějka [-] , M. Lička [-]

ŽK: 67. M. Plašil - 34. J. Zákostelský , 41. R. Šírl .
Hráči zápasu: J. Mahr - V. Přeučil .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - ŠŤASTNÝ Vít, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích