Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 10:30

8.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

9.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

6.0

FOTO: Přepeře vysoko zdolaly Teplice


Branky


48. J. Nesvadba , 56. M. Volf , 58. V. Novotný , 90. J. Díl - 13. D. Šup
15

Přepeře přivítaly na svém hřišti rezervu Teplic, která si zatím připsala pouze tři body a po devadesáti minutách ještě nezvítězila. Domácí potvrdili roli tabulkového favorita a utkání ve druhé půli ovládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Teplic

Hned v úvodu utkání se po chybě mladíka Lišky, který hrál první utkání za teplické béčko, dostali domácí do dobré šance. Tu dokázal zlikvidovat Blažek v brance Teplic. Ve 13. minutě se hosté dostali do vedení. Černého přihrávku využil ke skórování Dominik Šup. Tepličtí po vedoucí brance dobře bránili a měli snahu vyrážet do rychlých protiútoků, kde je ale brzdily nepřesnosti. Domácí se zase nemohli prosadit přes pevnou žlutomodrou obranu. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením Teplic.

Přepeře ovládli druhou půli a zápas jasně otočily

Domácí hráči měli snový nástup do druhé půle a během čtvrthodiny téměř rozhodli zápas. Na 1:1 vyrovnal hned ve 48. minutě z přímého kopu kousek za vápnem perfektní střelou zkušený Jaroslav Nesvadba. V 56. minutě otočil skóre utkání po nepovedené teplické malé domů a samostatném nájezdu na brankáře Marek Volf. Vzápětí v 58. minutě zvýšil po vráceném míči do vápna na 3:1 Vojtěch Novotný. To byl pro hosty těžký knockout. V 84. minutě srazil Truksa ve vápně Šupa a hosté měli možnost pokutového kopu. Radosta však podtrhl zmar Teplic a penaltu neproměnil. V nastaveném čase ještě podtrhnul domácí výhru brankou na 4:1 Jan Díl. Domácí FK Přepeře tak po nevýrazném prvním poločase ve druhé půli potvrdily roli favorita a z utkání berou všechny tři body. Teplice zůstavají předposlední se stejným bodovým ziskem jako poslední Brozany.

 

Zdroje: https://www.facebook.com/FK-Přepeře-240449476503385/https://www.fkteplice.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Jiří Zachariáš - trenér: Dnešní utkání se nám výsledkově podařilo a jsem rád, že jsme navázali na naši hru z Liberce. Vítězství se nerodilo lehce, bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme do utkání vstoupili aktivně a vypracovali si několik brankových příležitostí, které jsme bohužel neproměnili. Soupeř nás potrestal za naši nedůslednost a najednou jsme vypadli z tempa a přizpůsobili se soupeři, hráli jsme komplikovaně a pomalu. Druhý poločas jsme začali aktivně, zjednodušili hru a více se zapojili krajní hráči, z toho pramenil náš tlak a následné branky v síti soupeře. Komplikace mohla přijít s pokutovým kopem, ale Filip vystihl směr a držel nás výsledkově na dostřel od soupeře. Dnešní výsledek si naše mužstvo za předvedený druhý poločas zasloužilo, byla od nás vidět větší touha po úspěchu.

FK Teplice B
Jaroslav Kolínek - trenér: Na utkání jsme se připravovali a informací o soupeři jsme měli dostatek. Poločas jsme tak vyhráli 1:0 a i když jsme si o poločase něco řekli tak během 12 minut druhého, bylo po nadějích. Nejdříve domácí hned na začátku druhé půle kopali ze šestnácti metrů standardku, kterou způsobil faul, kdy hráč Přepeří kopl našeho hráče a spadl. Celkově se mi pořád po každém utkání nechce psát, že jsme měli na body a byli lepším týmem, tentokráte bych řekl hloupějším týmem. Po utkání jsem byl hodně rozezlený a plný emocí. Důvod? Směrem dopředu jsme měli několikrát rozjeté akce a vyžadoval jsem řešení, které jsme trénovali a připravovali si na ně, ale na hřišti to udělal jen jednou Černý a hned z toho byla branka. Dohrát nějakou akci v prvním poločase a odskočit na dvě branky, mohli jsme něco udělat, ale takhle jsme opět odjeli s prázdnou. Do toho nepochopitelné obutí! Polovina týmu šla na hřiště v lisovkách. To mě doslova vytočilo! Těžký a měkký terén, příprava, zodpovědnost na utkání nulová. Jejich vysvětlení, že v kolíkách se jim špatně kope? Hmmm, ať mi někdo z nich dokáže, že má vykopanou nohu! No a vrchol byl, když se tři hráči dohadovali kdo kopne penaltu. Ani tak mi nevadí to, že jsme ji nedali, ale to, co proběhlo před tím. Vidím, že ego jednotlivců je nad týmovým pojetím a zatím jsem byl k hráčům hodně pozitivní i přes výsledkový deficit a postavení v tabulce. Vracím se zpět na začátek, kdy jsem hráčům řekl co je jejich úkol. A to je zvedat svoji individuální výkonnost ve prospěch týmu tak, aby si řekli o další působení v klubu. Tohle už je třetí liga a to je příprava na profi soutěže. Takže od hráčů vyžaduji určitou výkonnost tak, abych viděl, že by mohli začít tlačit na hráče A týmu, a to tam k respektu ke všem zatím úplně nevidím. Ale samozřejmě, že to má dvě strany mince. Jedna je to, jestli jsem schopný jako trenér z nich dostat více a druhá je, jestli toho hráči jsou schopní. Protože i když herně jsme schopni soupeře ve většině případech přehrát, tady už se hraje i na výsledek a pohled na tabulku je na to, kolik toho děláme prostě katastrofální.



Sestavy


FK Přepeře
F. Truksa [-] - M. Volf [-] , M. Ježek [-] (79. N. Hlůže [-] ) , J. Díl [-] , V. Novotný [-] , F. Jarosz [-] , M. Pavlata [-] , P. Tvaroha [-] , J. Nesvadba [-] , M. Sedláček [-] , J. Krasnický [-] (79. M. Kvesic [-] )

FK Teplice B
T. Blažek [-] - K. Hasil [-] , M. Šimeček [-] , M. Radosta [-] , B. Mustafić [-] (73. R. Džuban [-] ) , D. Šup [-] , V. Černý [-] (58. M. Vobecký [-] ) , B. Baftijar [-] , J. Liška [-] , L. Kodad [-] (73. M. Berešík [-] ) , S. Soungole [-]

ŽK: 53. M. Sedláček , 84. F. Truksa - 26. K. Hasil .
Hráči zápasu: J. Nesvadba , V. Novotný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vít Petr - DUJSÍK Jiří, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2019 22:02
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily
Hodnocení zápasu
Tomáš Janovský

Expert: Michal Pavlata
Tip experta: výhra domácích

Náš tým si po letní obměně sedá a myslím si, že obzvláště doma nebereme nic jiného než vítězství. 2:0

Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích