Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 10:15

8.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec v závěru otočil zápas s Bohemkou


14

V duelu béček měli Bohemians lepší první poločas, ale hosté z Jablonce se nevzdali a v druhé půli skóre otočili třemi brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvoubrankového vedení

Domácí Bohemka nastoupila v sestavě i s Bartkem, Vaníčkem nebo Puškáčem. Z úvodu utkání se do šance dostali hosté, ale Daníček střílel mimo branku. Ve 4. minutě využil Záviškovu přihrávku ke skórování Pavel Osmančík a poslal Klokany do vedení 1:0. V 19. minutě napřáhl zpoza šestnáctky ke střele Vaníček, gólman Jablonce Richter jeho střelu vyrazil pouze před sebe a dobíhající David Puškáč hlavou zvýšil domácí vedení na 2:0. Hra se po druhé brance vyrovnala a ani jeden tým se nedostával do šancí. Chvíli před poločasem mohli domácí navýšit vedení. Begič pěkně prošel do vápna, jeho zakončení Richter vyrazil a dobíhající Osmančík ve skluzu netrefil prázdnou branku.

Jablonec třemi brankami obrátil skóre

První šance druhé půle byla k vidění až v 59. minutě. Domácí hráči si ve vápně neporozuměli a jejich chybu potrestal důrazný Nikolas Daníček, který snížil na 1:2. Domácí na snížení zareagovali střelou Nečase, kterou jablonecká obrana zblokovala. Čtvrt hodiny před koncem se Klokani dostali do další šance. Střídající Schumacher přihrál pod sebe Zemanovi, jehož střelu skvělým zákrokem zneškodnil Richter. O chvíli později se souboj Zemana s hostujícím gólmanem opakoval a Richter byl opět úspěšnější. V 85. minutě na centr ve vápně Bohemky nejvýše vyskočil střídající Zoran Petrovič a hlavou srovnal skóre utkání, 2:2. Hned v 86. minutě přišel pro domácí šok. Po přihrávce Petroviče pronikl do vápna Nikolas Daníček a střelou na zadní tyč otočil průběh utkání. Šokovaní domácí už se na odpověď nezmohli a prohráli utkání 2:3.

Zdroje:https://www.bohemians.cz/https://www.fkjablonec.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Bohemians Praha 1905 B
Vladimír Hruška - trenér: Mé hodnocení bude krátké. Prohráli jsme vyhrané utkání, protože jsme vystřídali čtyři hráče o půli.

FK Jablonec B
Adam Pelta - manažer: Šli jsme do zápasu s klasickou sestavu. Oproti tomu Bohemka měla k zápasu devět hráčů z kádru A-týmu. V prvním poločase byli domácí lepším a využili dvě zaváhání naší obrany ke vstřelení dvou branek. Ale přesto jsme hráli aktivně a domácí hrozili z brejků. Ve druhém poločase jsme pokračovali v aktivní hře a domácí nám po chybě darovali gól. Od snížení jsme byli v tlaku a podpořili jsme aktivitu nasazením Petroviće od hry. Vstoupil do zápasu velmi dobře a po chvíli po krásném centru Rozkovce hlavou vyrovnal. O minutu později předložil míč na vápno Daníčkovi, který krásnou střelou obstřelil obránce i brankáře a dal vítězný gól. Máme radost, že proti hráčům, kteří hrají ligu, dokázali naši hráči uspět a ukázali nám, že někteří mají druholigové a ligové parametry. Nechci nikoho jmenovat, ale kdo nás sleduje, tak ví, o kom mluvím. Musím pochválit ještě zkušeného rozhodčího Michala Patáka s asistenty Václavem Kubcem a Viktorem Patákem. Patří jim dík za kvalitně odpískané utkání.



Sestavy


Bohemians Praha 1905 B
. Lé [-] - D. Bartek [-] (46. T. Schumacher [-] ) , J. Bederka [-] , D. Köstl [-] , P. Osmančík [-] , I. Begič [-] (73. V. Zeman [-] ) , D. Puškáč [-] (46. J. Nečas [-] ) , J. Záviška [-] , M. Buneš [-] , A. Vaníček [-] (40. M. Vrána [-] ) , J. Vondra [-] (46. D. Vala [-] )

FK Jablonec B
A. Richter [-] - M. Štěpánek [-] (81. S. Munzar [-] ) , D. Skuhravý [-] , J. Peřina [-] (87. J. Buchlovský [-] ) , P. Haitl [-] , N. Daníček [-] , D. Breda [-] , T. Dočekal [-] , O. Velich [-] (73. Z. Petrović [-] ) , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-]

Hráči zápasu: A. Richter , N. Daníček .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: PATÁK Michal - KUBEC Václav, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Michal Pavlata
Tip experta: výhra hostů

Jablonec znám velice dobře v tomhle zápase jim věřím. Osobně jsem viděl zápas Bohemky a Jablonce v přípravném zápase zhruba před měsícem a půl a rozdíl byl obrovský. 0:2

Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza