2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí nad Orlicí otočilo duel s Přepeřemi


Branky


70. A. Nágl , 72. A. Nágl - 60. N. Hlůže
12

Fotbalový tým Jiskry zvládl dalšího těžkého domácího soupeře, vyrovnané utkání rozhodl dvěma slepenými góly hlavou Adam Nágl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli více šancí, gól však nepadl

Na těžkém podmáčeném terénu se hrál vyrovnaný duel, který lépe začali hosté. Už ve 3. minutě se dostal ve vápně k odraženému míči Díl, jehož střelu zablokoval na poslední chvíli Chleboun. Poté se hra pohybovala převážně ve středu hřiště, větší vzruch však byl před brankou hostů. První příležitost přišla ve 23. minutě, kdy si odražený míč na vápně zpracoval Špatenka, tvrdě vypálil po zemi a hostující gólman jen stěží vykopl jeho ránu na roh. Ve 26. minutě si brankář Truksa poradil i se střeleckým pokusem Habrmana. Ve 30. minutě byl na hranicí šestnáctky podražen Abrahams, jenž dostal tentokrát v útoku přednost před Mayerem. Výtečně kopnutý přímý kop Součka skvěle ze šibenice vytáhl znovu Truksa. Byla to do té doby zatím největší šance zápasu, domácí v závěrečných minutách prvního poločasu získali ještě několik standardních situací, ale skóre zůstalo bezbrankové. 

Nágl otočil skóre

Po přestávce začali lépe hosté, v 47. minutě si aktivní Díl navedl míč na střed, tvrdě po zemi vypálil a jen těsně minul cíl. Pak se dlouho hrálo na polovině Přepeří, ale v 60. minutě se po nenápadném protiútoku z levé strany dostal ve vápně k míči Nicolas Hlůže, jenž přesnou střelou pod břevno otevřel skóre, 0:1. Domácí poté vrhli všechny síly do útoku, zvýšené aktivitě pomohlo také střídání. Trvalý nápor přinesl v 65. minutě příležitost pro Součka, který z 10 metrů mířil nad břevno. Rozhodnutí padlo v rozmezí dvou minut a v hlavní roly byli Patrik Langer a Adam Nágl, kteří realizovali největší zbraň Jiskry, standardní situace. V 70. minutě po přesně zahraném rohu zleva Adam Nágl nekompromisně hlavou vyrovnal na 1:1. O dvě minuty později rozehrál Langer roh z druhé strany a znovu našel hlavičkujícího Adama Nágla, 2:1. Hosté ovšem nerezignovali a v nastaveném čase mohli vyrovnat, když uvnitř šestnáctky zůstal úplně volný Díl, jehož ránu z několika kroků skvělým reflexem poslal na roh hrdina závěru, mladý gólman Jeřábek.

 

Napsal: Jan Skácel

Redakčně upraveno.

 



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Jiří Zachariáš - trenér: Utkání v Ústí se z mého pohledu hodnotí velmi těžko, se smíšenými pocity, protože opět odjíždíme bez bodu, dnes jsme zde mohli něco uhrát. Zklamání hráčů po utkání bylo obrovské, ale odcházeli se vztyčenou hlavou. S tím, čím se prezentují domácí, zde bude mít problém hodně mužstev. Z našeho pohledu nám chybělo z pracovních nebo zdravotních důvodů 5 hráčů a museli naskočit hráči, kteří ještě nemají dostatečně natrénováno nebo jsou po zraněních. Určitě si s tím hráči poradili na hřišti dobře, viděl jsem snahu, dnes to byl jiný výkon, než doma proti Chlumci. Dobrá organizace, pohyb, nasazení, podpořený výkonem v brance. Dostali jsme se do vedení a do 70. minuty jsme hráli otevřenou partii. Potom ale během dvou minut zkolabujeme při standardních situacích, které mají domácí dobře nacvičené. Pro nás jen škoda ,že se neujala šance Díla v 90. minutě a z následných dvou rohů jsme něco nevytěžili. Určitě se máme zase z čeho odrazit. Soutěž běží dál a musíme doma v sobotu bodovat s Velvary. Tímto zvu a žádám naše příznivce o maximální podporu našeho mužstva v sobotním domácím utkání.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jeřábek [-] - V. Habrman [-] (86. M. Krátký [-] ) , J. Abrahams [-] (56. D. Mayer [-] ) , V. Pazdera [-] (77. F. Grepl [-] ) , P. Falta [-] , V. Špatenka [-] , J. Souček [-] (90. M. Kopecký [-] ) , O. Skalický [-] , P. Langer [-] , J. Chleboun [-] , A. Nágl [-]

FK Přepeře
F. Truksa [-] - N. Hlůže [-] (73. P. Horáček [-] ) , M. Ježek [-] (85. J. Elbel [-] ) , J. Díl [-] , O. Vlach [-] (50. M. Sedláček [-] ) , F. Jarosz [-] , M. Pavlata [-] , P. Tvaroha [-] , J. Nesvadba [-] , M. Sedláček [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 8. F. Jarosz , 35. O. Vlach , 84. P. Novotný , 88. P. Tvaroha .
Hráči zápasu: A. Nágl .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: PATÁK Michal - PASTYŘÍK Vladimír, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích