M. Pávek 29. (p.)
M. Pávek 38.
J. Duben 51.
J. Duben 86.
4:3
(2:3)
5. L. Mužík (p.)
14. P. Sokol
41. L. Mužík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

4.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy doma přestřílely Pardubice.


Branky


29. M. Pávek (p.) , 38. M. Pávek , 51. J. Duben , 86. J. Duben - 5. L. Mužík (p.) , 14. P. Sokol , 41. L. Mužík (p.)
14

V divokém utkání se zrodilo sedm branek. Z přestřelky vyšli vítězně domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři penalty za poločas

Domácí se hned po rozehrávce vrhli do útoku, ale byli to hosté, kdo šel do vedení. V 5. minutě přihrál Park do vápna Sokolovi, jehož fauloval domácí Kaisler a rozhodčí bez váhání nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil Ladislav Mužík. Ve 14. minutě přišel pro domácí další šok. Rychlý brejk po ose Lee, Park, Mužík zakončil po odrazu míče Pavel Sokol  a poslal hosty do vedení 2:0. Otřeseným domácím mohl o dvě minuty později zasadit třetí úder Lee, ale jeho střela těsně minula branku. Ve 29. minutě Sláma odebral ve vápně míč Hronovi. Rozhodčí posoudil zákrok jako nedovolený a odpískal pokutový kop pro domácí. K exekuci se postavil Michal Pávek a nezaváhal, 1:2. Ve 38. minutě zahrávali domácí přímý kop, Duben svedl souboj s brankářem Šmídem a této situace využil Michal Pávek, hlavou dostal míč do sítě a srovnal na 2:2. Ve 41. minutě byl po průniku ve vápně opět faulovaný pardubický Sokol a Ladislav Mužík dokázal proměnit i druhý pokutový kop. Určil tak poločasové skóre utkání 3:2 pro hosty z Pardubic.

Obrat domácích zařídil Duben

Domácí vstoupili do druhé půle aktivně s touhou po vyrovnání. V 50. minutě zahrávali rohový kop, na který vyskočil nejvýše Jiří Duben a hlavou srovnal na 3:3. O čtyři minuty později mohl vrátit Pardubice do vedení Lee, ale jeho střela skončila na spojnici branky. Poté měli v deštivém počasí hráči obou mužstev šance poslat svůj tým do vedení, ale nevyužili je, Až v 86. minutě zahrávali domácí rohový kop, po kterém se podruhé v utkání prosadil hlavičkou Jiří Duben, který se tak stal střelcem rozhodující branky, protože se hosté již na nic nezmohli.

Zdroj: http://fkpardubice.cz/



Sestavy


SK Zápy
I. Doležal [-] - T. Matějka [-] , V. Hron [-] (90. M. Matoušek [-] ) , L. Koutenský [-] (65. P. Putz [-] ) , J. Eliáš [-] (80. M. Kubů [-] ) , M. Jelínek [-] , K. Janko [-] (65. D. Nzembi [-] ) , F. Hakl [-] , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , M. Kaisler [-] (40. P. Hašek [-] )

FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - J. Sláma [-] (55. O. Pavlas [-] ) , T. Jiroutek [-] , L. Zukal [-] , P. Sokol [-] , T. Lněnička [-] , L. Mužík [-] , J. Park [-] , S. Lee [-] (65. R. Suchochleb [-] ) , T. Outrata [-] , T. Kepl [-]

ŽK: 40. I. Doležal , 42. K. Janko , 59. J. Duben , 90. T. Matějka - 34. J. Park , 58. T. Outrata , 63. P. Sokol , 89. L. Zukal .
Hráči zápasu: J. Duben , M. Pávek - L. Mužík .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Radina Marek - ŠVAGR Tomáš, VOKOUN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Martin Ježek
Tip experta: výhra domácích

Pardubice B mají dobrý kádr, přesto věřím výhru domácích. V Zápech se jen tak nevyhrává.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích