B. Mustafić 27. (vl.)
V. Přeučil 35. (p.)
V. Přeučil 77. (p.)
3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 10:15

4.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbuzany i díky dvěma penaltám porazily Teplice


Branky


27. B. Mustafić (vl.) , 35. V. Přeučil (p.) , 77. V. Přeučil (p.) - 13. M. Radosta
14

Teplické béčko ani ve čtvrtém utkání nebodovalo. Na hřišti Zbuzan sice vedlo, ale poté si hosté dali vlastní branku a inkasovali dva góly z penalt. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Teplice B
Jaroslav Kolínek - trenér: Říkám si jak zhodnotit tohle utkání ať to nevypadá jako pořád stejná výmluva. Přesto, když se zamyslím nad předešlými zápasy a nad tím posledním, je to jako přes kopírák. Troufnu si říct, že herně jsme na tom byli lépe a přesto to opět nestačilo ani na jediný bodík. Výborný vstup do utkání, brzy vstřelená branka, to všechno nám hrálo do karet. Herně nám to šlo a co tedy chybělo k prvním získaným bodům ? Další branky v soupeřově síti. Nedohráli jsme několik rychlých protiútoků v přečíslení a přišel trest. Z ničeho nic se po rohovém kopu domácí prosadili, kdy jsme si vstřelili vlastní branku. Nutno říct, že naše obranné postavení k tomu hodně přispělo a my soupeři branku doslova darovali. Po inkasované brance jsme opět měli velkou snahu vzít si vedení zpět, ale branka domácích z pokutového kopu nás přibrzdila a vyvolala u hráčů velkou nevoli nespravedlnosti, ale tak to vlastně bylo u většiny zákroků během utkání. Druhý poločas jsme sice byli hodně aktivní, ale do nějakých velkých šancí jsme se nedostali a většina našich akcí končila před pokutovým územím domácích. No a když proti nám byl odpískán druhý pokutový kop, odjeli jsme ze Zbuzan s velkou hořkostí porážky.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - V. Přeučil [-] (79. D. Surmaj [-] ) , M. Lička [-] , J. Trýzna [-] , P. Čapek [-] (46. J. Kordiák [-] ) , R. Šírl [-] , D. Kostka [-] (87. J. Huňáček [-] ) , L. Bielesz [-] , D. Matějka [-] , J. Zákostelský [-] , M. Maleček [-]

FK Teplice B
T. Blažek [-] - B. Baftijar [-] , S. Soungole [-] , M. Šimeček [-] , M. Radosta [-] , M. Berešík [-] (65. M. Vobecký [-] ) , D. Šup [-] , V. Černý [-] , D. Náhlovský [-] , V. Zárybnický [-] , B. Mustafić [-] (73. P. Ondrášek [-] )

ŽK: 64. V. Zárybnický .
Hráči zápasu: V. Přeučil .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Raplík Lukáš - DRÁBEK Drahoslav, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Martin Ježek
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Zbuzany doma potvrdí svojí kvalitu a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích