2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 10:30

2.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přepeře berou zaslouženě tři body


Branky


75. M. Volf , 82. M. Ježek
15

Přepeře v domácí premiéře přehrály Brozany a slaví vítězství. Utkání mohlo skončit i vyšším rozdílem, ale domácí nevyužili několik šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Lipš podržel Brozany

Domácí vstoupili do utkání aktivně a zatlačili Brozany na jejich polovinu hřišti. Již ve 2. minutě se na levé straně hřiště uvolnil Díl a hostující Obrtlík si málem srazil balón do vlastní sítě. V 5. minutě odcentroval Synek a Pavlatovu hlavičku z penalty zlikvidoval gólman Lipš. Ve 25. minutě se na pravé straně uvolnil domácí Volf a Pavlata placírkou těsně minul hostující branku. Ve 28. minutě přišla jedna z mála útočných šancí hostů. Hruštinec ale pálil vysoko nad branku. Ve 30. minutě zahrávali Přepeře rohový kop a na centr Novotného na zadní tyči nabíhal Nesvadba, ale chyběl mu krok, aby umístil míč do odkryté branky. Ve 34. minutě zahrával z pravé strany Novotný další roh, odraženého balónu se zmocnil Pavlata, zatáhl ho po levém křídle, zasekávačkou nechal projet obránce a přesně odcentroval na zadní tyč. Tam osamocený Nesvadba hlavičkoval do tyče a míč se pak od zad bránícího Hruštince odrazil nad břevno. Z následného rohu se dostal k hlavičce mladíček Venc, ale přestřelil branku. Ve 38. minutě po kombinaci Sedláčka se Synkem zakončoval na zadní tyči Díl, ovšem brankář Lipš skvělým zákrokem udržel bezbrankový stav, který se nezměnil do konce první půle.

Domácí už šance využili

Jak se odehrával první poločas, tak začal i ten druhý. Přepeře nadále tlačily svého soupeře a vytvářely si šance. Na centr V. Novotného si naskočil Tvaroha, ale Lipš byl opět na svém místě. Ve 49. minutě centroval P. Novotný, hlavičkoval Synek, ale branku netrefil. O dvě minuty později znovu centroval P. Novotný a Synek hlavou jen těsně minul brozanskou branku. V 65. minutě mohli jít z první velké příležitosti do vedení hosté. Po centru ze strany se míč odrazil k Hovsepyanovi, jehož střelu z malého vápna reflexivně vykopnul nohou domácí brankář Hyka. V 75. minutě zahrával rohový kop domácí Díl, míč se odrazil na vápno k Pavlatovi, jehož střelu tečoval Marek Volf a balón skončil v síti hostující branky, 1:0. V 82. minutě přidal pojistku po centru V. Novotného, který neudržel gólman Lipš v rukavicích, střídající Martin Ježek, 2:0. Hosté se už na odpor nezmohli a Přepeře tak berou zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Jiří Zachariáš - trenér: Dnes blahopřeji svému mužstvu k zisku tří bodů. Bylo to těžce vybojované vítězství. Postavil se nám houževnatý, nepříjemný soupeř s dobře organizovanou obranou. Utkání se lámalo ve 2. poločase, kdy jsme proměnili své brankové příležitosti. Vážím si také toho, že dnes naše obrana byla pevná a odehráli jsme to disciplinovaně s nulou vzadu.

SK Sokol Brozany
Petr Čermák - trenér: Zápas, který jsme dneska odehráli, byl z naší strany naprosto odlišný od toho domácího s Bohemians. Upustili jsme od naší bojovnosti a nasazení. Přizpůsobili jsme se hře, kterou jsme hrát vůbec nechtěli a která nám ani není vlastní. Hru jsme zpomalovali, nechodili jsme rychle nahoru a tím pádem jsme soupeři poskytli dostatek času. Pak jsme přestali běhat a prohrávali souboje. Domácí byli u všeho dřív a tím pádem měli i šance. My si celou dobu koledovali o gól, a nakonec ty góly bohužel přišly. Když už jsme přečkali obrovské šance domácích, tak jsme dostali dvě branky po našich triviálních chybách



Sestavy


FK Přepeře
M. Hyka [-] - J. Synek [-] (66. M. Ježek [-] ) , J. Díl [-] (84. J. Elbel [-] ) , M. Volf [-] (79. M. Sedláček [-] ) , P. Novotný [-] (62. J. Krasnický [-] ) , M. Sedláček [-] (71. F. Jarosz [-] ) , M. Pavlata [-] , P. Tvaroha [-] , J. Nesvadba [-] , V. Venc [-] , V. Novotný [-]

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - T. Aljinovic [-] , M. Mešič [-] , D. Hovsepyan [-] (82. F. Turek [-] ) , D. Hloušek [-] , R. Cibulka [-] (78. D. Vojvodic [-] ) , P. Výborný [-] (59. K. Jakš [-] ) , J. Hruštinec [-] , T. Bubeníček [-] , . Bories [-] (46. V. Pavlíček [-] ) , M. Obrtlík [-]

ŽK: 65. M. Sedláček , 70. M. Ježek - 55. R. Cibulka , 60. J. Hruštinec , 83. M. Obrtlík .
Hráči zápasu: V. Novotný , M. Ježek - P. Lipš .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Raplík Lukáš - JANSA Adam, VÍT Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: výhra domácích

Co jsem stačil sledovat minulou sezonu, tak Přepeře doma moc bodu neztrácely. Věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů