0:1
(0:1)
28. K. Yu
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

1.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liberecká rezerva vyhrála ve Velvarech


Branky


28. K. Yu
13

Znovuzrozená rezerva Slovanu Liberec zvítězila ve Velvarech. K výhře stačila jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan se dostal do vedení

Utkání začaly oba týmy opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu. Diváci se dlouho nemohli dočkat střeleckého pokusu. Ve 28. minutě přišla první vážnější šance a hned z toho byla branka. Hostující Kanghyun Yu poslal Liberec do vedení 1:0. Liberečtí mladící nepůsobili v obraně zrovna jistým dojmem, ale domácí hráči nedokázali jejich chyby potrestat, a proto se šlo do kabin za libereckého vedení 1:0.

Liberec byl lepší

Po poločasové přestávce první zahrozili hosté, když Mashike Sukisa přeloboval gólmana a míč směřoval do branky. Dvougólovému vedení hostů však zabránil domácí stoper, který vykopnul míč z brankové čáry. Poté zahrozili také domácí, ale hostující brankář střelu z pravé strany chytil. Hra se odehrávala převážně mezi vápny a byla plná osobních soubojů a fotbalovost k vidění moc nebyla. Až když se blížil konec utkání a domácí ve snaze o vyrovnání otevřeli hru se zrodila další šance. Měli jí opět fotbalisté z podhůří Ještědu, kteří už zvedali ruce nad hlavu, ale domácí brankář Měsíček předvedl neskutečný zákrok. Jeho spoluhráči ale byli dopředu bezzubí a k ohrožení branky, natož ke srovnání skóre, se nedostali. Liberci tak stačila k vítězství jedna branka.



Ohlasy k zápasu


Slovan Velvary
Ohlas zveřejníme později:

FC Slovan Liberec B
Petr Papoušek - trenér: Šlo o zápas, v němž se nám moc herně nedařilo. Ztráceli jsme míče, ale paradoxně jsme měli víc jasných šancí i možností, o které jsme se připravili špatným řešením. Soupeř měl víc ze hry, ale vyložené šance si vytvářel akorát ze standardních situací. Vydřené vítězství a dobrý start do soutěže.



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - J. Chábera [-] (84. T. Nosek [-] ) , D. Krištof [-] , J. Rubeš [-] , I. Šollar [-] (73. M. Müller [-] ) , R. Dvořák [-] (61. T. Bulíř [-] ) , M. Polák [-] (61. P. Valenta [-] ) , L. Vopat [-] , J. Šimkovský [-] , T. Tenkl [-] , D. Šustr [-]

FC Slovan Liberec B
O. Vliegen [-] - D. Gembický [-] (90. M. Mečíř [-] ) , J. Šulc [-] , K. Yu [-] , M. Vrabec [-] - O. Machuča [-] (84. P. Petr [-] ) , M. Dvořák [-] , O. Lehoczki [-] - P. Baláž [-] , . Mashike [-] , K. Michal [-] (87. V. Kratochvíl [-] )

ŽK: 67. T. Tenkl , 90. T. Nosek - 26. O. Lehoczki , 40. J. Šulc , 64. M. Vrabec .
Hráči zápasu: K. Yu .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Šimeček Libor - NEDVĚD Vít, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza