0:1
(0:1)
34. V. Penc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2019 10:15

12.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jediný gól stačil Táborsku ke třem bodům ze hřiště Admiry


Branky


34. V. Penc
23

Na půdu Admiry Praha zavítal lídr tabulky Táborsko. Hosté dokázali potvrdit roli favorita, ale jejich vítězství nebylo jednoduché.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penc poslal Táborsko do vedení

Domácí Admira se v utkání musela obejít bez nejlepšího střelce Zahálky i dalších čtyř hráčů. V úvodu utkání drželo míč více Táborsko, ale do prvního náznaku šance se dostali ve sváteční dopoledne domácí. Majer sklepnul míč na Radimského, před kterým ale dokázal míč chytit pozorný brankář Zadražil. Domácí gólman Cingel na druhé straně dvakrát dobře přečetl hru a nepustil hostující útočníky do brejkových šancí. V 9. minutě na Cingela postupoval sám Kučera, dokázal domácího brankáře překonat, ale míči v cestě do sítě zabránila tyčka. Ve 20. minutě střílela z dálky jemenská akvizice v hostujícím dresu Al Sarori a Cingel předvedl dobrý zákrok. Ve 34. minutě zahrávali hosté rohový kop, míč se po centru do vápna několikrát odrazil od bránících i útočících hráčů a Václav Penc  tento biliár zakončil dorážkou do tyče, od které míč doputoval za brankovou čáru. Hosté se tak dostali do vedení 1:0. Další šance už v prvním poločase více než čtyři stovky diváků nedočkaly.

Admira přes snahu srovnat nedokázala

Druhý poločas nabídl zpočátku vyrovnaný boj ve středu hřiště. Hosté zahrozili střelou z dálky, kterou dokázal Cingel vyrazit na rohový kop. Domácí se favoritovi utkání dokázali herně vyrovnat a postupně začali být ofenzivnějším mužstvem. Střelu Panýrka ale dokázal zlikvidovat Zadražil. Admira překvapivě Táborsko zatlačila a snažila se o vyrovnání. Obrana hostů však byla bezchybná a do větších možností domácí bojovníky nepustila. V nastavení mohl pojistit vedení Táborska Havrda, ale sám před Cingelem přestřelil branku. Hosté uhájili jednobrankový náskok až do závěrečného hvizdu a připisují si další tři body.

 

Zdroje: Oficiální web FK Admira PrahaOficiální web FC MAS Táborsko

Redakčně upraveno.

 

 

Ohlas trenéra FK Admira Praha Františka Peřiny:

 



Ohlasy k zápasu



FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Tři body získané na Admiře jsou velmi cenné. Stál proti nám bojovný tým, který na nás byl výborně připravený. Na hřišti se odehrával zápas o každý metr, o výhodnější pozici. Řekl bych, že hlavně v prvním poločase měl zápas na třetí ligu slušné tempo, ale ani druhý poločas v tomto ohledu nezaostával. Domácí vydrželi v napadání, běhali, byli u nás velmi blízko, a proto bylo těžké zakládat protiútoky. Kdybychom dali naše šance v prvním poločase, mohli jsme zápas rozhodnout už do přestávky. O přestávce jsme si řekli, že musíme utkání zvládnout i proti velmi namotivovanému soupeři. Víte, každým zápasem stoupá na náš tým tlak, každý soupeř si říká, hrajeme s prvním Táborem, musíme se vytáhnout. Cením si toho, že jsme Admiru až na pár náznaků nepustili do vyložené pozice. Musím hráče opět pochválit, podali koncentrovaný výkon a šli si za svým cílem – zvítězit.



Sestavy


FK Admira Praha
D. Cingel [-] - B. Hudec [-] , M. Horák [-] , O. Herc [-] , M. Douděra [-] (73. T. Pavlata [-] ) , J. Panýrek [-] , T. Majer [-] (59. J. Michálek [-] ) , O. Vosický [-] , J. Martinic [-] , M. Fric [-] , M. Radimský [-] (59. J. Štefan [-] )

FC MAS Táborsko
A. Zadražil [-] - V. Penc [-] , A. De Almeida [-] , J. Navrátil [-] , . Al [-] (83. M. Novák [-] ) , L. Vozihnoj [-] (70. E. Tolno [-] ) , Z. Musiol [-] , Š. Havrda [-] , . Toutou [-] (68. P. Vandas [-] ) , M. Kučera [-] , C. Conde [-] (85. P. Schramhauser [-] )

ŽK: 12. M. Fric , 26. O. Vosický , 55. M. Douděra , 90. J. Štefan - 39. . Al , 56. L. Vozihnoj .
Hráči zápasu: V. Penc , A. Zadražil .
Počet diváků: 404. Rozhodčí: Vít Petr - DRÁBEK Drahoslav, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 10:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 13:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 07:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 18:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 21:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 18:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 17:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 16:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 13:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:28

Tip: remíza