Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 10:15

12.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín doma porazil Motorlet


21

Fotbalisté Vltavínu po bezbrankové první půli dvakrát uděřili a ani snížení Motorletu už nic nezměnilo na tom, že tři doby zůstaly domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra bez šancí

Téměř celý první poločas sledovalo přes dvě stovky diváků v Holešovicích spíše boj než fotbal. Šancí bylo jako šafránu. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště a byla plná osobních soubojů. Obrany převyšovaly útoky, a proto se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Domácí šli do vedení a neproměnili penaltu

Druhý poločas nabídl již mnohem zajímavější podívanou. V 51. minutě si na centr z pravé strany naběhl David Šnajdr a míč poslal neomylně do hostující branky, 1:0. V 57. minutě již hosté prohrávali o dvě branky. Příliš volného prostoru dostal útočník Vltavínu Josef Čtvrtníček a přesnou střelou překonal brankáře Motorletu Hrubeše, 2:0. V 65. minutě se gólově prosadil také Motorlet. Se závarem ve vápně si domácí hráči poradili, míč ale dokázali odklidit pouze na hranici šestnáctky, odkud jej Scharf vrátil zpět do vápna, kde se nejlépe zorientoval Radek Žaloudek, který střelou do horního rohu branky snížil ztrátu hostů na jednu branku, 1:2. Domácí se o dvě minuty později mohli prosadit znovu, měli k tomu obrovskou příležitost v podobě pokutového kopu. Střelec první branky Šnajdr postupoval po pěkném obloučku sám na Hrubeše, píchl si balón podél něj, upadl k zemi a zazněla píšťalka sudího. Gólman Motorletu Hrubeš protestoval, že se jednalo o nafilmovaný pád, ale marně. K exekuci pokutového kopu se postavil domácí Maione, ale jeho střelu dokázal brankář Hrubeš vyrazit a udržel tak naději pro hosty. Ti se však v dalším průběhu nedokázali probít přes pozornou domácí obranu, takže bere všechny tři body domácí Vltavín.

 

Zdroj: Oficiální web FK Motorlet Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Tomáš Freisler - trenér: Po špatném prvním poločase jsme ve druhém poločase změnili rozestavení, v úvodu druhé půle jsme dali dva góly, sice pak přišlo zkorigování na 2:1, ale silou vůle jsme vítězství i přes neproměněnou penaltu uhájili. Takže spokojenost se třemi body, s výkonem to bylo horší.

FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Prohráli jsme, protože jsme soupeře dostali na koně po zbytečných dvou gólech, které jsme si dali sami. Minule proti Admiře jsme měli štěstí, to stálo tentokrát na straně soupeře. Přežili jsme nakonec penaltu, ale naše snaha o vyrovnání vyznívala bláhově. Myslím, že i kdybychom se tam dostali, tak že by to tady úplně tak neprošlo.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] (79. V. Valíček [-] ) , C. Maione [-] , D. Šnajdr [-] (90. J. Pouzar [-] ) , T. Kuchař [-] (87. J. Špaček [-] ) , M. Uvíra [-] , J. Čtvrtníček [-] (62. D. Šafařík [-] ) , M. Hovorka [-] , J. Šmalcl [-] , B. Abena [-] , D. Podzimek [-]

FK Motorlet Praha
K. Hrubeš [-] - O. Badocha [-] (37. D. Radosta [-] ) , D. Dvorský [-] , O. Soběslav [-] , J. Rajnoch [-] , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] , J. Vojta [-] (64. P. Štěpánek [-] ) , D. Scharf [-] (73. J. Hauer [-] ) , M. Hurka [-] (73. M. Filip [-] ) , M. Čepelák [-] (64. J. Sodoma [-] )

ŽK: 83. J. Šmalcl - 68. K. Hrubeš , 87. R. Žaloudek .
Hráči zápasu: O. Koblenc , D. Šnajdr - R. Žaloudek .
Počet diváků: 226. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 13:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 07:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 18:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 21:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 19:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 18:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 17:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 16:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 13:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:28

Tip: výhra domácích