2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 10:15

10.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Admira otočila duel s posílenou Příbramí


Branky


28

Příbram využila reprezentační přestávky v lize a přivezla na hřiště Admiry hned šest posil z kádru áčka. Domácí se ale nezalekli, nezlomila je ani prohraná první půle a duel otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka hostů

Hosté vlétli do utkání hodně aktivně a ujali se vedení již ve 4. minutě. Po několika střeleckých pokusech Příbrami se prosadil její kapitán Jiří Vlček, 0:1. Hosté s hráči, kteří mají zkušenosti z nejvyšší soutěže, úvod utkání ovládali. Do dvacáté minuty ještě příbramští předvedli jeden nebezpečný rychlý protiútok, který dokázala uhasit domácí obrana, střelu Vilotiče nad branku a možnost Adetunjiho, kterou zmařil pohotovým obranným zákrok domácí Horák. Hostující forvard navíc podklouzl. Poté se hra nejprve vyrovnala a posléze začali přebírat aktivitu domácí. Ve 24. minutě pálil Radimský a gólman Příbrami Melichar byl ve střehu. Po půlhodině hry vyslal Douděra do úniku Radimského, ale brankář Melichar byl u míče dříve a míč odpálil do bezpečí. Do konce prvního poločasu už se diváci žádné další šance nedočkali, a tak odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Rychlé vyrovnání pomohlo k obratu

Hned ve 46. minutě zahrával domácí Zahálka přímý kop. Na jeho centr si naběhl kapitán Admiry Jan Martinic a hlavou dostal míč do sítě. Vyrovnáno 1:1. V dalších okamžicích utkání nabídlo dva pokusy domácího Eliáše skórovat. Nejprve po centru Zahálky míč neprotlačil do branky, poté jeho střelu z voleje po zemi lapil gólman Melichar. Hosté se připomněli po hodině hry, kdy Belejovu střelu doprostřed branky chytil domácí gólman Jungr. Domácí poté slavili druhou branku, kdy se opět prosadil Martinic, ale jeho branka nebyla správně uznána pro ofsajd. V 80. minutě zahrávali domácí další přímý kop. Ve vápně hostů nastala nepřehledná situace, kdy několik hráčů bojovalo o balón. Domácí dokázali ohrozit branku Příbrami, Melichar vytáhl míč na břevno, z dorážky neuspěl Mošna, ale u míče se poté objevil Štěpán Zahálka, který dorazil míč do sítě a poslal domácí do vedení, 2:1. Příbram se poté hnala za vyrovnáním, ale bezvýsledně. Domácí tak získali velmi cenné tři body proti Příbrami s půltuctem áčkařů v týmu.

 

Zdroj: Oficiální web FK Admira Praha

Redakčně upraveno.

 

Hodnocení trenéra FK Admira Praha Františka Peřiny

 



Ohlasy k zápasu



FK Příbram B
Petr Janota - trenér: Úvod se nám zdařil, první poločas jsme byli lepší než domácí. Klíčovým momentem byl neproměněný nájezd našeho útočníka. Druhá půle patřila domácím. Brzy vyrovnali po standardní situaci. V průběhu druhé půle byli důraznější a i ten druhý gól padl po jejich důrazu ve vápně. My jsme si ve druhém poločase bohužel žádnou brankovou příležitost nevytvořili. Domácí zvítězili, protože víc chtěli válčit a byli důraznější v obou vápnech.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] , M. Radimský [-] (46. J. Mošna [-] ) , Š. Zahálka [-] , P. Eliáš [-] (64. M. Čácha [-] ) , M. Douděra [-] (88. T. Pelikán [-] ) , O. Vosický [-] , T. Majer [-] (60. J. Panýrek [-] ) , J. Martinic [-] (90. T. Pavlata [-] ) , M. Fric [-] , O. Herc [-]

FK Příbram B
M. Melichar [-] - L. Puchmertl [-] , J. Tregler [-] , S. Vilotič [-] (70. V. Ptáček [-] ) , J. Mezera [-] - D. Šimek [-] , E. Antwi [-] , J. Vlček [-] - F. Belej [-] , P. Janota [-] (80. D. Rohlík [-] ) , S. Adetunji [-] (75. A. Rohlík [-] )

ŽK: 73. J. Mošna , 89. Š. Zahálka - 37. S. Vilotič , 69. L. Puchmertl , 80. J. Tregler .
Hráči zápasu: Š. Zahálka , O. Vosický .
Počet diváků: 322. Rozhodčí: Nedvěd Vít - ŠIMEČEK Libor, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 16:24
Tomáš Janovský

Expert: Ondřej Soběslav
Tip experta: remíza

Příbram sbírá body jenom doma Je otázka, jestli bude Příbram posílená a někoho z áčka, když je repre pauza. Za mě remíza a výhra domácích na penalty.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:47

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů