Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 10:30

9.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Admira v Karlových Varech třikrát vedla, přesto slaví výhru domácí


Branky


16. J. Kalina , 43. P. Maňák , 67. R. Stöckner , 87. J. Procházka - 14. Š. Zahálka (p.) , 24. M. Radimský , 58. Š. Zahálka (p.)
27

Divoký zápas se odehrál v Karlových Varech, kde místní Slavia přivítala Admiru Praha. Pražané třikrát vedli, dvě branky vstřelili z penalt, ale po devadesáti minutách se z výhry 4:3 radovali domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky na každé straně

Utkání bylo po dohodě klubů přeloženo na umělý trávník. „Děkujeme Admiře, že nám vyšla vstříc. Naše hřiště téměř plave,“ řekl sportovní ředitel Karlových Varů Josef Němec. Utkání začalo upatrně, jelikož obě mužstva jsou z poslední doby zvyklá spíše na přírodní povrch. Ve 13. minutě fauloval Kuffour před vápnem Douděru a hosté měli možnost přímého kopu. Exekutor Zahálka napálil domácí zeď, v ní ale míč trefil ruku Maňáka a sudí Radina nařídil pokutový kop. Štěpán Zahálka si opět postavil míč, nezaváhal a poslal hosty ve 14. minutě do vedení. V 16. minutě zahrávali přímý kop i domácí. Jan Kalina z něj překonal hostujícího brankáře Šrámka a bylo srovnáno. Admira měla více ze hry a svou převahu využila ve 24. minutě. Douděra zleva odcentroval a Marek Radimský zblízka vrátil hostům jednobrankový náskok. Přestože hosté byli lepší, tak domácí dokázali do poločasové přestávky vyrovnat. Ve 43. minutě se po dlouhém autu dokázal prosadit Pavel Maňák, 2:2.

Obrat domácích

Ve druhé polovině se hra vyrovnala. V 58. minutě se opakovala situace z první půle. Zahálka zahrával přímý kop a jeden z domácích hráčů ve zdi byl trefen do ruky. Hlavní rozhodčí bez váhání odpískal druhou penaltu. Pokutového kopu se opět ujal Štěpán Zahálka, znovu byl úspěšný a Admira potřetí vedla o jednu branku. V 67. minutě po centru z pravé strany vyrovnal na 3:3 střídající Radek Stöckner. Ani jedno mužstvo se nechtělo spokojit s remízou a hrál se pěkný útočný fotbal. V 87. minutě zahrávali domácí rohový kop, po signálu zůstal ve vápně nikým nekrytý Jiří Procházka, který hlavou strhl vedení na stranu domácích. Jelikož už moc času do konce utkání nezbývalo, podařilo se Varům vítězství uhájit.

 

Zdroj: http://fkadmira.info/

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Josef Němec - sportovní ředitel: Přijel k nám mimořádně dobrý soupeř s dobrou aktuální formou. Slušně vstoupili do zápasu a byli kombinačně lepší. První poločas jsme byli rádi za remízu, vázla nám kombinace. Ve druhém poločase nám rozhodčí pískl druhou penaltu za stejný prohřešek. Ve své kariéře jsem to ještě nezažil, aby se dvakrát pískala ruka ve zdi, když si hráč chrání obličej. Je to sporné. Poté přišel na hřiště Stöckner, který nám hodně pomohl. Bodů si nesmírně ceníme. Obdiv zaslouží to, že jsme třikrát dokázali dotáhnout soupeře.

FK Admira Praha
František Peřina - trenér: Těžko se mi mluví. Je to něco neuvěřitelného. Pořád přemýšlím, co se to vlastně v závěru stalo. Jeli jsme na hřiště mužstva z konce tabulky s cílem bodovat a nejlépe Varům i bodově odskočit. Musím přiznat, že domácí prokázali větší nasazení a agresivitu. Byli posíleni o šest nových hráčů, kvalita karlovarské hry narostla. Na naší straně jako by zavládlo uspokojení, pocit, že to půjde samo. Chyběly nám bojovnost a drajv, jaké jsme prokázali v minulých zápasech. Měli jsme výhodu dvou penalt, ale ani to nestačilo. Inkasovali jsme laciné branky po špatném bránění. Především jsme neuhlídali zkušeného Procházku. Musím se podívat na video, abych našel všechny naše chyby, třeba i u sebe. Shrnu to takto: zápas, kdy třikrát vedeme a nakonec prohrajeme, to by se stát nemělo.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] , J. Kalina [-] (66. O. Frána [-] ) , Z. Skala [-] , . Diarra [-] , A. Kuffour [-] (90. J. Lattisch [-] ) , P. Maňák [-] , J. Nezbeda [-] (46. T. Holík [-] ) , J. Procházka [-] , R. Vokáč [-] (59. R. Stöckner [-] ) , M. Pěkný [-]

FK Admira Praha
J. Šrámek [-] - O. Herc [-] , M. Radimský [-] (75. T. Majer [-] ) , M. Horák [-] , J. Martinic [-] (64. B. Hudec [-] ) , P. Eliáš [-] , M. Douděra [-] (88. M. Čácha [-] ) , O. Vosický [-] , J. Mošna [-] (81. T. Pavlata [-] ) , M. Fric [-] , Š. Zahálka [-]

ŽK: 11. J. Hudec , 13. P. Maňák , 56. T. Holík .
Hráči zápasu: R. Stöckner , . Diarra - Š. Zahálka .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: Radina Marek - NEJEDLO Tomáš, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Patrik Schramhauser
Tip experta: výhra hostů

Admira jako nováček je zatím velkým překvapením a své postavení v tabulce potvrdí i na hřišti Karlových Varů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích