3:1
(2:0)
47. J. Vojta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

6.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěchovice zdolaly Motorlet 3:1


Branky


4. J. Košata , 12. L. Batka , 71. L. Volešák (p.) - 47. J. Vojta
27

Štěchovice přivítaly Motorlet, na který před utkáním ztrácely dva body. Díky skvělému startu do utkání se domácí dostaly před soupeře. Nezastavila je ani červená karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motorlet inkasoval dvakrát v úvodu

Na první branku v utkání se nečekalo příliš dlouho a k radosti většiny diváků padla do sítě hostů. Ve 4. minutě Novák po zaváhání Čepeláka centroval do vápna, kde se z blízkosti prosadil Jakub Košata. Ve 12. minutě bylo s Motorletem ještě hůře. To Košata vyslal přihrávku, kterou si našel Lukáš Batka  a přesnou ranou k tyči zvýšil na 2:0 pro Štěchovice. Domácí byli nadále aktivnějším mužstvem, zatímco s hosty dvě rychlé branky trochu zamávaly. Ve 28. minutě centroval do vápna domácí Košata a střelu aktivního Nováka zastavilo břevno. Hosté si během celé první půle nedokázali vytvořit větší příležitost, proto šli domácí do kabin spokojenější. Nutno dodat, že pro Motorlet byl poločasový stav ještě milosrdný.

Domácí si situaci zkomplikovali

Domácí nezachytili úvod druhé půle a ve 47. minutě inkasovali. K zakončení se dostal Jakub Vojta a vrátil Motorletu naději na body. Ta se ještě zvětšila ihned po rozehrávce, kdy byl po zákroku na půlce za surovou hru vyloučen domácí Tomáš Pavlík. Do šancí se ale i deseti dostávali více domácí. V 57. minutě postupoval Batka sám na hostujícího gólmana Janáčka, který domácímu hráči překazil zákrokem nohou další gólovou radost. V 71. minutě fauloval ve vápně hostující Filip Woiteka a rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil zkušený Ladislav Volešák, který byl sotva tři minuty. Bývalý ligový hráč pokutový kop proměnil a Štěchovicím tak zařídil vedení 3:1. V 78. minutě se do šance propracoval domácí Woitek, kterého vychytal Janáček. Z protiakce zahrozil Motorlet. Podzemský ale branku z úhlu přestřelil. V 86. minutě se k hlavičce dostal hostující Rajnoch, domácí brankář Kohoutek byl připravený a těžkou situaci dokázal vyřešit. Domácí tak zaslouženě získali tři body.

 

Zdroje: http://www.fotbal-motorlet.czhttps://www.fotbalstechovice.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta - vedoucí mužstva: Měli jsme výborný vstup do zápasu, kdy se nám podařilo jít během necelé čtvrthodiny do dvougólového vedení, což nás uklidnilo. Hráli jsme chytře, trenér stanovil dobrou taktiku. Vycházeli jsme z rychlých brejků, které se nám opravdu podařily. Naše hra se těmi góly uklidnila, hráli jsme dobře. Měli jsme i další možnosti, soupeř neměl nic. Ve druhé půli jsme z ojedinělého útoku hostů inkasovali branku, vzápětí se nechal zbytečně vyloučit Pavlík. Hosté se ale do šancí nedostávali. Z penalty jsme dali uklidňující gól na 3:1. Pak už jsme si zápas pohlídali a v klidu jsme dohráli. Pro nás je to důležité vítězství, protože teď budeme mít těžký los.

FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Jednoznačně nejnepovedenější zápas od začátku soutěže. Nevstoupili jsme do utkání vůbec dobře. Soupeř hrál jednoduše zezadu na rychlé protiútoky a v podstatě jsme po dvanácti minutách prohrávali 2:0 po individuálních chybách a zbytečných ztrátách míče. Soupeřovu bránu se nám v průběhu první půle nepodařilo ohrozit ani jednou. Byli jsme všude druzí, málo agresivní, prohrávali jsme většinu soubojů. Nebyli jsme v šestnáctce soupeře v dostatečném počtu. Ani takticky jsme tu bitvu v první půli nezvládli. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře. Dali jsme rychle gól a věřil jsem, že nás to polije živou vodou, a že dokážeme s výsledkem ještě něco udělat. Po vyloučení jejich hráče se soupeř ještě daleko víc semkl a my jsme se snažili hloupě hrát něco, co nebylo vůbec taktickým záměrem Nevytvořili jsme si prakticky žádný tlak, ke kterému jsme hráče vybízeli. Srazila nás zbytečná penalta na 3:1. Zkrátka se nám ro utkání vůbec nepovedlo a věřím, že už kluci takový výkon nezopakují a že ho v nejbližších zápasech dokáži odčinit. Takhle se v zápase nebojuje.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - J. Košata [-] (73. J. Lukavský [-] ) , L. Woitek [-] (85. M. Štědronský [-] ) , M. Švejda [-] , L. Jakobovský [-] , M. Novák [-] (90. R. Pešl [-] ) , P. Nehoda [-] , L. Batka [-] (68. L. Volešák [-] ) , Š. Kučera [-] , T. Pavlík [-] , Š. Těžký [-]

FK Motorlet Praha
M. Janáček [-] - M. Čepelák [-] , J. Rajnoch [-] , M. Filip [-] , R. Žaloudek [-] , O. Měska [-] (46. J. Jonáš [-] ) , A. Fotr [-] , J. Vojta [-] , D. Radosta [-] (68. M. Podzemský [-] ) , M. Hurka [-] , J. Suk [-] (46. P. Štěpánek [-] )

ŽK: 52. L. Jakobovský , 83. M. Novák - 56. R. Žaloudek . ČK: 47. T. Pavlík .
Hráči zápasu: J. Košata , M. Novák .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: Urban Michal - VYCHODIL Tomáš, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Petr Mužík
Tip experta: výhra domácích

Štěchovice jsou doma silné a potvrdí to i proti Motorletu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích