D. Podzimek 42.
O. Šípek 52. (p.)
2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 10:15

5.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeň veze tři body z půdy Vltavínu


Branky


42. D. Podzimek , 52. O. Šípek (p.) - 28. A. Vrba , 30. J. Vais (p.) , 46. D. Plecitý , 72. O. Pecháček
26

Plzeňské béčko se po dvou zápasech bez gólu rozstřílelo a nasázelo Vltavínu čtyři branky. Domácí se trefili dvakrát. K vidění bylo ofenzivní utkání plné šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené branky zařídily Plzni vedení

Od začátku se hrál útočný fotbal ve vysokém tempu. V úvodu utkání byli ofenzivně aktivnější hráči Viktorie. Během prvních deseti minut nejprve pokus Vrby srazila domácí obrana, o chvíli později pálil z dálky Pihrt a Štorc v domácí brance jeho ránu vyrazil na roh. Ve 14. minutě se do velké šance dostali domácí. Na nízký centr z rohu si naběhl kapitán Uvíra, prodloužil na zadní tyč, kde bránící hráč Plzně odvrátil míč pouze na hranici velkého vápna k Vieirovi, který ještě našel spoluhráče Maioneho. Ten však nedokázal obrovskou příležitost proměnit. O chvilku později už byli v útoku zase hosté. Pihrt krásně prokličkoval domácí obranou, předložil míč Rychnovskému, jehož ránu na zadní tyč skvěle zlikvidoval Štorc. Ve 28. minutě vyslal krásnou kolmici za obranu, na tu si naběhl Adam Vrba a situaci dva na jednoho vyřešil střelou na zadní tyč, která skončila v brance. Poslal tak Plzeň do vedení 1:0. Ve 30. minutě vytvořila domácí obrana obrovskou chybu, kterou hasil brankář Štorc pouze za cenu faulu ve vápně na Vrbu. K zahrání penalty se postavil Jonáš Vais a nezaváhal, 2:0. Domácí se však z dvougólového šoku ke konci poločasu dokázali oklepat. Ve 42. minutě si na rohový kop naskočil David Podzimek, hlavou poslal míč za záda plzeňského brankáře a snížil na 1:2. V nastavení první půle mohl srovnat vltavínský Hovorka, ale brankář Sváček vytáhl parádní zákrok a udržel tak poločasové vedení Plzně 2:1.

Rychlá branka Plzně

Hned z první akce ve druhém poločase se plzeňští radovali z navýšení svého náskoku. Aktivní Pihrt vyslal přihrávku na pravou stranu, kde byl naběhnutý Denis Plecitý. Ten postupoval sám na brankáře a zakončil přesně mezi jeho nohy, 3:1 pro Plzeň. Vltavín se dokázal do utkání vrátit v 52. minutě. Rychnovského faul ve vápně potrestal proměněnou penaltou Ondřej Šípek. Poté se hra trochu zklidnila a šance dlouho nepřicházely. Až dvacet minut před koncem nacentroval Šípek na zadní tyč, kde ve stoprocentní šanci Podzimek přestřelil a odmítl vyrovnání. V 72. minutě se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš. Střídající Ondřej Pecháček zvýšil na 4:2 pro Viktorii. Ve zbytku utkání už si hosté svůj náskok hlídali a berou zaslouženě tři body.

 

Zdroj: https://www.fcviktoria.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: Prvních 40 minut jsme byli jasně lepší, vedli jsme zaslouženě 2:0 a mohlo to být i víc, pak jsme ale 5 minut prospali a domácí do poločasu málem vyrovnali. Do druhé půle jsme vstoupili výborně a z prvního útoku jsme dali třetí gól. Hru jsme měli pod kontrolou, takže soupeř spíše nakopával balony a bylo to bojovnější. Zároveň jsme ale měli dost fotbalových akcí i přesto, že byl poměrně náročný terén – s tím jsem spokojený.



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - T. Bína [-] , . Vieira [-] (86. D. Šafařík [-] ) , C. Maione [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , J. Čtvrtníček [-] , M. Hovorka [-] , F. Mysliveček [-] (86. T. Kuchař [-] ) , D. Podzimek [-] , L. Kühnel [-]

FC Viktoria Plzeň B
D. Sváček [-] - S. Strmiska [-] , A. Vrba [-] (76. J. Halász [-] ) , D. Plecitý [-] (64. O. Pecháček [-] ) , R. Hranáč [-] , V. Svoboda [-] , M. Petr [-] , L. Pihrt [-] (84. A. Taleski [-] ) , J. Vais [-] , M. Rychnovský [-] , B. Havel [-] (80. T. Kuhajda [-] )

ŽK: 29. P. Štorc - 48. D. Plecitý , 53. M. Rychnovský , 53. A. Vrba .
Hráči zápasu: A. Vrba , L. Pihrt .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Hájek Robert - DRÁBEK Drahoslav, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů