Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:15

4.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sparta s posilami z áčka rozstřílela Hostouň


Branky


23

Na Strahově, kde hraje sparťanské béčko své domácí zápasy, se diváci dočkali hned sedmi branek. Sparta porazila Hostouň jednoznačně 6:1, když zápas rozhodla již v průběhu prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v hostující síti

Sparta nasadila do utkání i hráče z áčka, kteří potřebují nabrat zápasovou praxi po zranění. Na hřišti se tak vedle mladíků a Váchy s Julišem objevili také Izraelec Tal Ben Chaim v záloze a David Lischka s Andreasem Vindheimem v obraně. Již ve 2. minutě šli domácí do vedení. Juliš vyvezl míč z vlastní poloviny, na jeho přihrávku za obranu si naběhnul Tal Ben Chaim, který v úniku nezaváhal a podél brankáře uklidil balón do sítě. Hosty brzký gól zaskočil a působili hodně pasivně. V 6. minutě využil sparťanského náporu ke vstřelení druhé branky znovu Tal Ben Chaim, který přes rok nehrál soutěžní zápas. Julišovu střelu gólman Czehovsky ještě vyrazil, ale na dorážku izraelského legionáře neměl nárok. Domácí válec pokračoval v 11. minutě. Marečkovu přihrávku si převzal na pravé straně Ben Chaim, který vyslal centr do vápna. Na penaltě si jej našel Daniel Horák, který přesnou hlavičkou na zadní tyč zvýšil na 3:0. V 15. minutě kombinovali Dudl s Julišem a Váchou. Lukáš Vácha vše zakončil tvrdou ranou, která prolétla těsně vedle hostouňské branky. Ve 28. minutě Juliš obešel na rohu velkého vápna vybíhajícího brankáře, vrátil míč před odkrytou branku, kde dokázal dotlačit míč do sítě tísněný Václav Dudl, 4:0. Ve 40. minutě kapitán Vácha vysunul za obranu krásným obloučkem Ben Chaima, který opět prokázal svůj přehled a zvolil přihrávku skrze vápno, kde byl Daniel Horák, který neměl problém uklidit míč do sítě a završil tak snový poločas Sparty. Hostující hráči se během celé první půle na nic nezmohli a působili zakřiknutě, což je až zvláštní, protože měli v sestavě zkušené hráče jako Radek Dosoudil, Tomáš Marek nebo Petr Trapp.

 

Zde si můžete přečíst druhý díl Zápisníku Lukáše Váchy

Utkání se pouze dohrávalo

Do druhé půle už trenér Sparty Kotal neposlal Ben Chaima, který dvě branky dal a na dvě přihrál a ani dalšího navrátilce z marodky áčka Vindheima. Jak Sparta první poločas zakončila, tak druhý začala. Tudíž brankou. V 50. minutě se prosadil Lukáš Juliš, který využil toho, že Prokopec vybojoval míč a naservíroval ho Julišovi na zlatém podnose. Sparťanský útočník tak prolomil své střelecké trápení. V 53. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Lohoyda. Hráči Sparty nadále kontrovali hru. Další branku mohl přidat Prokopec, ale po přihrávce kapitána Váchy Czehovského překonat nedokázal. Čestný úspěch Hostouně zaznamenal v 62. minutě Petr Trapp, který využil nepřesnosti v obraně domácích a pěknou přesnou střelou nedal domácímu Kotkovi v brance žádnou šanci a snížil na 6:1. V dalších možnostech už se objevovali pouze domácí. Lischkova hlavička po rohu těsně přeletěla branku. Julišovi dvě střely po závaru v hostujícím vápně brankou neskončily a přímý kop Dudla dokázal zlikvidovat brankář Hostouně. Konečné skóre utkání tak zůstalo 6:1 pro Spartu.

 

Zdroj: https://sparta.cz/cs/

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


AC Sparta Praha B
Luboš Loučka - asistent trenéra: „První poločas byl z naší strany výborný, ve druhé části jsme trošku ustoupili z naší aktivní hry, což je částečně škoda, protože se zápas dalo dohrát jiným způsobem. Jinak si myslím, že jsme zápas měli plně pod kontrolou a zaslouženě zvítězili.“




Sestavy


AC Sparta Praha B
F. Kotek [-] - D. Horák [-] , L. Juliš [-] , D. Mareček [-] (63. M. Ambler [-] ) , D. Šimáček [-] (77. Y. Dao [-] ) , T. Ben Chaim [-] (46. R. Prokopec [-] ) , L. Vácha [-] , V. Dudl [-] , D. Lischka [-] , M. Piško [-] (46. Z. Konopásek [-] ) , A. Vindheim [-] (46. M. Talovierov [-] )

Sokol Hostouň
P. Czehowsky [-] - Š. Hájek [-] (68. I. Baratynskyy [-] ) , P. Hovorka [-] (80. T. Borák [-] ) , M. Vojtěšek [-] (60. O. Křižka [-] ) , J. Kabele [-] (80. V. Laušman [-] ) , T. Marek [-] , M. Lohoyda [-] , M. Vašák [-] (53. V. Krupička [-] ) , R. Dosoudil [-] , P. Trapp [-] , A. Zahranychnyy [-]

ŽK: 24. M. Lohoyda , 69. O. Křižka , 87. V. Krupička . ČK: 53. M. Lohoyda .
Hráči zápasu: T. Ben Chaim , D. Horák .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - HÁNYŠ Martin, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nováček z Houstouně to nemá na začátek sezony lehké. Jinak tomu nebude ani na Strahově, kde bude hrát se silnou Spartou. Výhra Sparty o víc gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích