0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 10:15

3.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov první bod získal, Sparta ztratila


Branky


26

V utkání 3. kola ČFL proti sobě nastoupili domácí Benešov, který zatím čekal na první bod a rezervní mužstvo pražské Sparty, které bylo naopak po dvou kolech stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Do utkání, které sledoval i Tomáš Rosický, vstoupili hráči Sparty aktivně a měli míč po většinu času na svých kopačkách. Benešov, který měl v sestavě i teprve sedmnáctiletého Dufka, se soustředil na precizní obranu, která nepouštěla aktivní hosty do nebezpečných zakončení. V 7. minutě hostující kapitán Vácha, po kterém by Juliš běžel sám na brankáře nebýt jeho postavení v těsném ofsajdu. Domácí stále drželi obranný blok, tak Juliš v 19. minutě zkusil střelu z dálky, kterou obětavě zblokoval domácí obránce. V 25. minutě centroval do vápna hostující Prokopec, domácí brankář stáhnul balón ze vzduchu a založil rychlou protiakci, kterou zakončil těsně vedle levé tyčky Dufek. Největší šanci první půle měl v samotném závěru hostující Juliš, který si ve vápně zpracoval míč a vystřelil na branku. Rotbauer v brance Benešova jeho úmysl vystihl a míč vytěsnil na roh. První poločas tak skončil bez branek.

Diváci se branky nedočkali

Hra pokračovala podle stejného scénáře jako v poločase prvním. Aktivní, ale nepříliš efektivní, Sparta nemohla překonat kvalitní obranný blok domácího mužstva. V 56. minutě si na penaltě zpracoval míč Juliš, tělem si přikryl míč před vyběhnuvším brankářem Rotbauerem, který skočil sparťanskému útočníkovi pod nohy a srazil ho na zem. K nevoli všech fanoušků Sparty zůstala píšťalka němá. V 64. minutě se osmělili směrem dopředu také domácí. Přetažený centr do vápna, v pravý čas pro hosty, odvrátil stoper Piško. Nebýt jeho zákroku byl by benešovský útočník sám před brankou. V 77. minutě pálil těsně vedle domácí Srba. V 85. minutě mohl jít Benešov do vedení, ale domácího útočníka perfektně vychytal hostující gólman. Jiná větší šance už k vidění nebyla. O vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Rozhodnutí až v 8. sérii

V pokutových kopech začínali hosté a Mareček proměnil, oproti tomu domácí Zoubek gólmana Sparty překonat nedokázal. Ve druhé sérii uspěli Abdelkader i Vrňák. Třetí penaltu za Spartu šel kopat Patrák, který branku nevstřelil a Benešov byl zpět ve hře, což proměněním pokutového kopu potvrdil Vosáhlo. Poté postupně proměnili domácí Procházka, Ježdík, brankář Rotbauer i Filip a za hosty Juliš, Vácha, Dudl a Talovierov. V osmé sérii nejprve rozvlnil síť Dao. Domácímu Engelmannovi lapil penaltu brankář Čtvrtečka a bod navíc tak odvážejí hosté.

 

Zdroje: https://sparta.cz/cs/https://www.facebook.com/SKBenesov/



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: Na zápas jsme se těšili. Bylo těžké kluky přesvědčit, aby si zase začali věřit. Dneska si kluci dokázali, že mohou hrát s každým. Škoda, že jsme v závěru nesebrali vítězství, měli jsme tři dobré šance, které jsme bohužel nevyužili. Zasloužená remíza, v penaltách je to loterie a Sparta byla šťastnější.

AC Sparta Praha B
Václav Kotal - trenér: O utkání se rozhodlo hlavně v prvním poločase, kdy jsme hru jednoznačně ve své moci, ale nedokázali vstřelit branku. Mrzet nás může hlavně neproměněná šance Juliše z poslední minuty z první půle. Ve druhé části už to bylo vabank. My jsme soupeře sice zatlačili, ale oni hrozili z rychlých protiútoků. Díky dobře pracující obraně a skvělým zákrokům Čtvrtečky jsme šance Benešova ustáli. S ohledem na celý zápas máme dobré dva body ze hřiště soupeře.



Sestavy


SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Vosáhlo [-] , D. Filip [-] , D. Pedro [-] , A. Lupač [-] (64. P. Srb [-] ) - Z. Vrňák [-] , V. Engelmann [-] , V. Ježdík [-] , L. Dufek [-] (58. F. Zoubek [-] ) - M. Azilinon [-] (70. R. Procházka [-] ) , M. Turek [-] (86. O. Urban [-] )

AC Sparta Praha B
J. Čtvrtečka [-] - D. Horák [-] (70. A. Radwan [-] ) , L. Juliš [-] , D. Mareček [-] , D. Šimáček [-] (70. Y. Dao [-] ) , R. Prokopec [-] (61. V. Patrák [-] ) , L. Vácha [-] , V. Dudl [-] , D. Lischka [-] (85. M. Talovierov [-] ) , M. Piško [-] , A. Gabriel [-]

ŽK: 90. D. Filip - 66. A. Gabriel .
Počet diváků: 395. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - MATĚJČEK Milan, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: výhra domácích

Benešov bude chtít odčinit nepovedený vstup do soutěže a s trochou štěstí může Spartu potrápit.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů