2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 10:15

1.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek veze ze hřiště Vltavínu překvapivý bod


Branky


22

Na hřiště třetího mužstva uplynulé sezóny TJ Loko Vltavín dorazil FC Písek. Jihočeši se nezalekli domácího favorita a podlehli mu až po penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha Písku

Do utkání na těžkém terénu vstoupila obě mužstva s aktivním pojetím hry. Větších možností se však diváci dlouho nemohli dočkat. Až po dvacáté minutě si vypracovali vážnější příležitosti hosté, ale brankář Vltavínu Štorc míč za svá záda buď nepustil, nebo mu pomohla tyčka. To však byly po hříchu jediné vážnější situace v první půli, a proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu. 

Dvě krásné střely znamenaly remízu

Písečtí vstoupili i do druhého poločasu aktivněji a snažili se hrát kombinační fotbal. První branku však vstřelili v 53. minutě hráči domácího Vltavínu. Po rohovém kopu se míč dostal do míst, kde stál Ondřej Šípek, který jej napálil nechytatelně k tyči. Vedení vydrželo domácím pouze do 64. minuty. To si Tomáš Valenta navedl míč a krásnou dalekonosnou ranou nedal Štorcovi v domácí brance šanci. „To se chytat nedalo" okomentoval pro redakci našeho webu Valentův projektil jeho spoluhráč Ondřej Běloušek. Náznaky šancí byly ještě k vidění na každé straně, ale vše zlikvidovali dobře fungující obrany nebo nepřesnosti útočících hráčů, takže utkání dospělo do penaltového rozstřelu.

Stoprocentní domácí si připsali bod navíc

Hned první dva písečtí exekutoři selhali, zatímco domácí hráči neomylně proměňovali jeden pokutový kop za druhým. Když domácí kapitán ve čtvrté sérii proměnil, bylo o výsledku a bodu navíc rozhodnuto. „Po penaltách bychom si ten plusový bod zasloužili podle mě více my, ale to je už o štěstí.“ konstatoval písecký bek Běloušek.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek - trenér: Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání, ale na šance vyhrál Písek. Nás podržel brankář Štorc i při penaltách. My jsme dali hezký gól, ale bohužel pro nás soupeř využil naší nekoncentrovanosti a špatného přistoupení k hráči a vyrovnal. Poté už moc šancí nebylo a pro nás jsou to zlaté dva body. Jsme rádi, že jsme aspoň zvládli penalty, kdy Štorc první dvě chytil. Zásluhou gólmana máme dva body.

FC Písek
Milan Nousek ml. - trenér: Pro nás dobrý bod, s trpkou příchutí toho, že jsme byli lepší. V konečné fázi jsme možná i ztratili, ale před zápasem bychom bod brali všema deseti. Nehrálo se na vůbec pěkném terénu, kombinace vázla. Kdyby se hrálo na hřišti, jako je u nás, byli bychom asi více dominantní. Bylo to ale pro oba týmy stejné.



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - M. Studecký [-] , C. Maione [-] , D. Šafařík [-] (60. P. Pejša [-] ) , D. Šnajdr [-] , T. Kuchař [-] , O. Šípek [-] , M. Hovorka [-] , J. Pouzar [-] (73. J. Špaček [-] ) , B. Abena [-] , D. Podzimek [-]

FC Písek
M. Klement [-] - T. Valenta [-] (90. D. Petřík [-] ) , O. Sajtl [-] , T. Ulbrich [-] , V. Hrachovec [-] (70. M. Held [-] ) , M. Voráček [-] , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] , A. Presl [-] (84. J. Held [-] ) , F. Vacovský [-] , R. Vávra [-] (62. D. Hajdo [-] )

ŽK: 48. O. Šípek , 79. C. Maione - 42. O. Sajtl , 50. R. Vávra , 77. A. Presl .
Hráči zápasu: P. Štorc - T. Valenta .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Vít Petr - JEŽEK Václav, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích