0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 10:15

11.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlučín překvapil na Baníku


Branky


16

Potřetí za sebou nedokázala rezerva Baníku v MSFL bodovat. Tentokrát byl nad její síly Hlučín. Baník B prohrál v domácím prostředí před čtyřmi stovkami diváků s Hlučínem 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Hosté byli nebezpečnějším týmem de facto od úvodní minuty. V prvním poločase zachránil rezervu Baníku gólman Radovan Murin proti velké šanci Rubého, Gros nastřelil břevno. Domácí kontrovali jen šancí Filipa Kaloče, který se dostal k dorážce po přímém kopu a zákroku gólmana Kodeše, neměl ale dost času na to, aby lépe zamířil.

Rozhodnutí

Také ve druhém poločase byl Hlučín důraznější a měl více šancí. Znovu zachraňoval Murin, jindy měli domácí štěstí, že se soupeři nepovedlo dotlačit míč do branky po nepřehledné skrumáži na malém vápně. V 64. minutě přišlo rozhodnutí. Hosté podnikli rychlý protiútok po levé straně, centr do šestnáctky si našel Ondřej Pyclík a tváří v tvář Murinovi zachoval chladnou hlavu. Poslal mu míč do protipohybu a rozhodl. 

Domácí fanoušci věřili ve vyrovnání, ale hráči Baníku se do šance prakticky nedostali. Naopak měli štěstí v 82. minutě, kdy je podruhé v utkání zachránilo břevno.

„Musím poblahopřát soupeři. Vyhrál zaslouženě. My jsme podali výkon, s jakým jsme na vítězství pomýšlet prostě nemohli. Za celý zápas jsme se dostali do jediné šance, soupeř mohl naopak o svém vítězství rozhodnout mnohem dřív," hodnotil utkání trenér běčka Baníku Ostrava Daniel Tchuř.

V dalším kole se fotbalisté Ostravy, kteří jsou prozatím na devátém místě představí na domácím hřišti proti Petřkovicím. Naopak Hlučín, který je šestnáctý svede souboj s přímým konkurentem a dalším z béček ligových mužstev Zlínem, který je jen o místo za ním.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Musím poblahopřát soupeři. Vyhrál zaslouženě. My jsme podali výkon, s jakým jsme na vítězství pomýšlet prostě nemohli. Za celý zápas jsme se dostali do jediné šance, soupeř mohl naopak o svém vítězství rozhodnout mnohem dřív.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - A. Mooc [-] , F. Kaloč [-] , D. Žák [-] , R. Zálešák [-] (80. L. Raab [-] ) , R. Lokša [-] , D. Smékal [-] (63. M. Macej [-] ) , D. Buchta [-] (74. J. Martiník [-] ) , L. Lehnert [-] , M. Velner [-] , R. Russmann [-] (82. L. Ptáček [-] )

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - P. Žižka [-] , V. Heinik [-] , T. Wolf [-] , J. Mac [-] , D. Gros [-] (74. O. Dolba [-] ) , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] (90. R. Dostál [-] ) , O. Pyclík [-] (88. K. Jančík [-] ) , J. Opatřil [-] (82. M. Krejčí [-] ) , P. Rubý [-]

ŽK: 82. L. Lehnert - 16. D. Gros , 41. V. Heinik , 70. O. Pyclík , 78. T. Dostál .
Počet diváků: 388. Rozhodčí: Křepský Michal - LÍKAŘ Petr, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:43

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: David Bača
Tip experta: výhra domácích

Béčko Ostravy si s Hlučínem doma poradí.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích