4:2
(3:1)
27. P. Mezlík
53. M. Foltyn (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 10:15

7.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ovládl Baník


Branky


7. D. Buchta , 14. J. Bolf , 17. D. Buchta , 41. R. Lokša - 27. P. Mezlík , 53. M. Foltyn (vl.)
14

Ostravané do utkání vstoupili lépe, vytvořili si náskok a ten udrželi a s Velkým Meziříčím vyhráli 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležité vedení

Baníkovci v posledních třech zápasech nastříleli 12 gólů a se střeleckým gustem se pustili i týmu z Vysočiny. Zásluhou Davida Buchty šli rychle do dvougólového vedení; útočník Baníku se v 8. minutě trefil křížnou ranou k tyči a v 17. minutě technickým obstřelem zvýšil na 2:0.

 

Baník v první půli dominoval a měl další šance, přesto však hosté snížili Mezlíkem. Ještě před přestávkou se ale svým devátým zásahem v sezoně prosadil i kanonýr Radovan Lokša pohotovou ranou z dvaceti metrů a Baník vedl 3:1.

 

„Jsme rádi za další tři body a spokojenost můžeme vyjádřit i s výkonem v prvním poločase. Tam jsme byli fotbaloví, vytvářeli jsme si šance a vstřelili jsme tři góly. Rozdíl mohl být určitě i větší,“ byl spokojený s prvním dějstvím kouč béčka Baníku Ostrava Daniel Tchuř, jehož tým si vytvořil v první půli zásadní náskok, který udržel až do konce utkání, i když s kosmetickou úpravou.

Zhoršený výkon domácích

Druhá půle už tak jasná nebyla. Vývoj se znovu zkomplikoval vlastním gólem Foltyna v 53. minutě. Otevřený stav vydržel skoro do závěrečného hvizdu. Vyrovnání při šanci soupeře odmítl výborným zákrokem Murin a drama až v 87. minutě rozetnul po Kaločově akci dorážkou na zadní tyči střídající Jakub Bolf.

 

„Zato do druhé půle nám vstup nevyšel a nechali jsme soupeře naskočit do hry. Za stavu 3:2 nás podržel Rado Murin. V závěru jsme naštěstí dokázali rozhodnout čtvrtým gólem. Ale s výkonem ve druhém poločase spokojeni být nemůžeme,“ zakončil hodnocení úspěšného utkání trenér domácích Daniel Tchuř.

Zdroj: www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: Jsme rádi za další tři body a spokojenost můžeme vyjádřit i s výkonem v prvním poločase. Tam jsme byli fotbaloví, vytvářeli jsme si šance a vstřelili jsme tři góly. Rozdíl mohl být určitě i větší. Zato do druhé půle nám vstup nevyšel a nechali jsme soupeře naskočit do hry. Za stavu 3:2 nás podržel Rado Murin. V závěru jsme naštěstí dokázali rozhodnout čtvrtým gólem. Ale s výkonem ve druhém poločase spokojeni být nemůžeme.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - D. Hasala [-] , F. Kaloč [-] , R. Russmann [-] , J. Celba [-] (85. M. Urban [-] ) , R. Lokša [-] (90. L. Raab [-] ) , D. Buchta [-] (82. D. Žák [-] ) , L. Lehnert [-] (46. J. Bolf [-] ) , M. Foltyn [-] (70. A. Mooc [-] ) , M. Velner [-] , J. Pokorný [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Puža [-] , D. Komínek [-] , M. Pavlík [-] , J. Šimáček [-] , M. Řezáč [-] (72. M. Kriegsmann [-] ) , A. Plichta [-] , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] (74. P. Simr [-] ) , M. Bouček [-] (83. F. Kotoun [-] ) , R. Demeter [-]

ŽK: 79. D. Buchta .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: POCHYLÝ Stanislav - MACHAČ Lukáš, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Baník má svoji kvalitu, Velmez pět zápasů v řadě nevyhrál a Ostrava to zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích