0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.08.2019 17:00

1.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice zvítězily v Hlučíně. Zvládli jsme fyzicky náročné utkání, hodnotil trenér Otrokovic


Branky


13

Hlučín doma podlehl Otrokovicím 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Výborný úvod i závěr, tak by se dal hodnotit první zápas Otrokovic v Moravskoslezké fotbalové lize. Naopak Hlučín na začátek ani konec utkání s Viktorkou nebude vzpomínat rád. Nejprve hned v sedmé minutě totiž hostující fotbalisté otevřeli skóre. Otrokovice rozehrávaly rohový kop, který propadl až na zadní tyč, kde si míč našel Michal Malý a dotlačil jej do sítě. Viktorka tak vedla 1:0.

 

Následně měl velkou šanci v šestnácté minutě hostující Jakub Slaný, ale svoji dělovku nasměroval pouze do brankáře Kodeše, který mu zmenšil střelecký úhel. Stejný hráč viděl šest minut před pauzou žlutou kartu. Jinak celkově mnoho fotbalového k vidění nebyl a podle pokřiků diváků to bylo znát. 

Druhý poločas

Ve druhém poločase toho také mnoho k vidění nebylo. Důležitý okamžik přišel až osm minut před koncem, kdy hostující Jakub Slaný viděl druhou žlutou kartu v utkání a tedy červenou. Hlučínu se sice nic nedařilo, ale v posledních minutách měl větší šanci na srovnání, protože dohrával v početní výhodě.

 

Jenže místo vyrovnávací branky přišlo zvýšení vedení hostujících Otrokovic. Jeden z hostujících hráčů táhl brejkovou situaci od vlastního vápna po pravé straně. Míč vedl až k pokutovému území soupeře, kde jej přihrál spoluhráči Novákovi, který si sice na první pohle zpracoval balon daleko od nohy, ale nakonec mu mí nikdo nedokázal sebrat a ocitl se sám před brankářem Kodešem a vystřelil po zemi a míč prošel právě pod padajícím gólmanem, konkrétně pod jeho nohou. Otrokovice tak zvítězily v Hlučíně 2:0 a navázali na úspěšý vstup do sezony, který se jim povedl v Mol cupu.



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Michal Hubník - trenér Otrokovic: V prvním zápase sezony může vždycky vyhrát kdokoliv a věděli jsme že utkání bude těžké, což jsme si i v šatně řekli. Byli jsme ale dobře nachystaní a hráli jsme z obranného bloku a hrozili z brejků, což se nám dařilo. Sice to bylo hodně fyzicky náročné, ale splnilo to účel a vyhráli jsme.



Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - D. Kraut [-] , T. Wolf [-] , T. Vengřinek [-] , R. Štefek [-] , K. Jančík [-] (54. O. Pyclík [-] ) , J. Mac [-] , T. Dostál [-] (83. D. Gros [-] ) , J. Opatřil [-] (75. K. Hudeczek [-] ) , M. Krejčí [-] (46. P. Macíček [-] ) , V. Heinik [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - M. Malý [-] , F. Přikryl [-] - A. Bahounek [-] (89. D. Malát [-] ) , A. Jasenský [-] , J. Slaný [-] - T. Mlýnek [-] - J. Koňařík [-] , F. Novák [-] , M. Fiala [-] , P. Vavřík [-]

ŽK: 35. J. Mac , 58. V. Heinik - 39. J. Slaný , 72. F. Přikryl . ČK: 82. J. Slaný .
Počet diváků: 166. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - PELIKÁN Ondřej, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že Hlučín vyhraje.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích