2:1p.
(0:1)
26. P. Hašek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice zdolaly Zápy po penaltách


Branky


54. D. Pánek - 26. P. Hašek (p.)
15

Fotbalisté domácích ˇŽivanic berou po vyrovnaném průběhu utkání dva body po výhře nad Zápy v penaltovém rozstřelu. Po devadesáti minutách skončilo utkání 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení z penalty

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal s několika šancemi na obou stranách. Prosadit se však dokázali pouze hosté. V 26. minutě nařídil sudí přísnou penaltu pro domácímu mužstvu a tu s přehledem proměnil Pavel Hašek. Vyrovnaný průběh pokračoval až do odchodu týmů do kabin.

 

Domácí srovnali

Do druhého dějství vstoupili Živanice aktivněji a svého soupeře znatelně přehrávali především díky velkému množství standardních situací, z kterých byli nebezpeční. V 54. minutě právě po jedné ze standardek vyrovnal stav utkání David Pánek. Domácí pokračovali v nasazeném tempu a trefili tyč. Pár minut před koncem měl na svých kopačkách rozhodující trefu živanický Gašpar, přeloboval však nejen brankáře, ale i branku. Zápas tedy skončil nerozhodně a o bodu navíc musely rozhodnout pokutové kopy.

 

Domácí se nemýlil

Hráči Živanic byli ve střelbě penalt stoprocentní, zatímco jeden střelec hostující týmu pokutový kop neproměnil, brali bonusový bod fotbalisté domácího týmu.

 

Zdroj: https://sokolzivanice.webnode.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
David Petrus - hráč: Jak jsem předpokládal, byl to těžký zápas. Stejně jako v předchozím utkání jsme museli dotahovat. Tentokrát se nám povedlo jenom vyrovnat, i když si myslím, že vyložených šancí jsme měli dost na to, abychom vyhráli v devadesáti minutách, Jednou jsme nastřelili i tyč, takže si myslím, že ten bod navíc v penaltách jsme si zasloužili.

SK Zápy
Miroslav Doležal - trenér: Utkání v Živanicích bylo z našeho pohledu těžké, první venkovní. Živanice hrají dlouho pospolu, mají konsolidovaný tým plný fotbalistů. Měli nacvičené standardní situace, na které jsme se připravovali, ale z jedné jsme v druhém poločase inkasovali laciný gól. Pro nás je bod dobrý. Penalty jsme opět prohráli. Myslím, že bod bude postupem času platný, protože v Živanicích se vyhrávat nebude. Za mě celkově spokojenost.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - D. Pánek [-] (85. F. Pánek [-] ) , P. Štěpánek [-] (78. J. Gašpar [-] ) , D. Petrus [-] , J. Nikodem [-] , R. Gorol [-] , S. Langr [-] , P. Motyčka [-] , L. Polák [-] , O. Herzán [-] , M. Buriánek [-]

SK Zápy
L. Soukup [-] - T. Matějka [-] (87. M. Kubů [-] ) , P. Putz [-] , V. Hron [-] , R. Skuhravý [-] (59. L. Koutenský [-] ) , J. Eliáš [-] (85. F. Stehno [-] ) , M. Matoušek [-] (65. D. Nzembi [-] ) , F. Hakl [-] , M. Jelínek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-] (73. M. Kaisler [-] )

ŽK: 43. D. Petrus , 70. S. Langr , 88. L. Polák , 90. O. Herzán - 52. R. Skuhravý , 61. M. Jelínek .
Hráči zápasu: D. Pánek - P. Hašek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - JANOCH Marek, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: výhra domácích

Tady je to jasné. Doufám, že nám minulý zápas doma dodal dost sebevědomí a povede se nám to vítězství dnes potvrdit i když nás čeká nepříjemný soupeř.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích