1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.03.2020 10:15

32.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov skolil lídra


Branky


11

Fotbalisté Uničova porazili první Blansko 1:0 díky brance kapitána Tomáše Komendy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká šance hostů

V Uničově v týdnu počasí fotbalu nepřálo. Pršelo a ještě den před zápasem nebylo jasné, jestli se vůbec bude hrát. V neděli dopoledne pak rozhodčí uznali terén způsobilým a mohlo se jít na věc.

Domácí v téměř nezměněném složení. V zimní přestávce je opustil pouze Lukáš Hapal, kterému skončilo hostování z druholigového Třince. Naopak z půlročního hostování z Medlova hrajícího krajský přebor se vrátil Patrik Kasal.

Naopak za Blansko nastoupily dvě nejvýraznější posily. Byl to exligový ofenzivní Haris Harba a Lukáš Lahodný. Oba přišli z Vyškova, kam naopak zamířil další bývalý ligový hráč Michal Ordoš. 

Na těžkém terénu bylo k vidění hodně nepřesností a mnoho fotbalového zápas nenabídl. Největší šanci prvního poločasu měli hosté, když se jeden z jejich hráčů protáhl po levé straně až do vápna a následnou střelu z malého vápna skvěle vytáhl brankář Uvízl. Následnou doražku zblokoval obránce Paris Purzitidis na roh.

To byla největší a jediná velká šance prvního dějství.

Jediný gól

Ve druhém poločase dokázal Uničov lépe eliminovat zbraně svého soupeře a sám udeřil. V 55. minutě dostal na polovině hřiště míč Aleš Krč a pro něj nevídaně si to nasměroval do sprintového souboje se třemi obránci, kteří se ho snažili zastavit i za cenu faulu, ale vytáhlý střelec vše ustál a od rohového praporku našel Tomáše Komendu, který hlavičkou nedal Doležalovi šanci.

V závěru zápasu mělo Blansko závar tří rohů, ale Uničov všechny odvrátil. Za domácí zahrozil ještě Patrik Strnad, ale v dobré pozici minul. 

Uničov tak zvítězil 1:0 a náskok Blanska stáhl na tři body. Sám je čtvrtý.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Hrálo se na těžkém terénu. Zápas se nedá srovnávat s přípravnými. My jsme se chystali sami na sebe. V prvním poločase jsme ještě Blansko do nějakých šancí pustili, ale potom se nám podařilo eliminovat jejich silné stránky. Branka co jsme dali byla po akci, která byla fantastická.

FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér Blanska: Byl to klasický první zápas na jaře po dlouhé zimní přípravě. Horší terén, hodně soubojů, o prvním gólu a rozhodují maličkosti. My jsme v první půli neproměnili dvě šance, Bartolemea i Lahodného vychytal Uvízl a to mohl být zlomový moment utkání. První poločas snesl z naší strany ještě jakési měřítko, ale i tak jsme tam měli několik situací po zisku míče řešit lépe. Druhý poločas jsme nezačali špatně, ale po deseti minutách nám domácí vyjeli z naší útočné standardky, brejk jsme nepřerušili a dvojice Krč - Komenda to dotáhla do konce. Z tohoto jsme byl hodně naštvaný, protože jsem na tyto situace zvlášť upozorňoval a prohrajeme zápas venku z brejku po našem rohu. Musím říct, že nám nevyšla střídání, chtěli jsme tam dát čerstvé hráče, do rychlosti na těžkém terénu, ale nepřineslo to vůbec nic. Navíc jsme i špatně rozehrávali rohy a standardky, kterými jsme si mohli pomoct. Prostě ty první kola taková jsou. Musíte je ubojovat, vážit si šancí a vyhrává, kdo to chce víc. Dnes to byl Uničov, který proměnil svoji první šanci a už to ubojovali do konce. Musíme se umět vyrovnat i s tím, že soupeři proti nám budou mít extra motivaci a nepřipouštět si ten tlak, který vychází z našeho postavení v tabulce. Dnes se nám nesešlo nic, musíme se otřepat a nachystat na další těžké kolo ve Vyškově.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Bala [-] , J. Můčka [-] , A. Krč [-] , P. Purzitidis [-] , O. Seibert [-] (77. P. Kasal [-] ) , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (83. P. Strnad [-] ) , J. Ambrozek [-] , J. Svoboda [-] (71. R. Vasiljev [-] ) , D. Bača [-]

FK Blansko
M. Doležal [-] - R. Bartolomeu [-] (63. P. Ilko [-] ) , O. Sukup [-] , J. Huška [-] , F. Žák [-] (69. D. Přerovský [-] ) , R. Buchta [-] (85. J. Tulaydan [-] ) , Š. Holiš [-] (58. D. Štrombach [-] ) , L. Lahodný [-] , M. Štrbák [-] , H. Harba [-] , D. Klusák [-]

ŽK: 52. P. Purzitidis , 84. J. Ambrozek , 86. D. Bača - 58. Š. Holiš , 69. D. Klusák , 75. D. Štrombach , 87. H. Harba , 90. L. Lahodný .
Počet diváků: 380. Rozhodčí: ANTONÍČEK Petr - ZAORAL Vít, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: remíza

Souboj dvou skvělých týmů, Blansko má ty nejvyšší cíle, přesto věřím, že zápas skončí remízou a Uničov favorita potrápí.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 12. 2019 12:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 11. 2019 07:24

Tip: výhra hostů