A. Krč 26.
A. Krč 74.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 10:15

16.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov nezvládl závěry


Branky


9

Góly na koncích obou poločasů znamenaly remízu Uničova s Vyškovem 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Fotbalisté Vyškova byli prvním týmem, který vážněji zahrozil, když ve čtrnácté minutě exligový snajpr Haris Harba mohl téměř postupovat sám na domácího brankáře Kalinu, ale na poslední chvíli mu míč ukopl Seibert. 

Uničov se poprvé výrazně připomněl ve dvaadvacáté minutě, kdy měl po faulu k dispozici volný přímý kop. Z něho zkusil domácí fotbalista vypálit pod břevno, ale ještě nedávno uničovský brankář Štěpán Spurný vytáhl míč na roh.

Jenže čisté konto udržel pouze o tři minuty déle. V pětadvacáté minutě rozehrávali domácí fotbalisté rohový kop z levé strany a na zadní tyči si na něj naskočil Aleš Krč a poslal domácí celek do vedení.

Už to vypadalo, že Hanáci půjdou do šatny s jednobrankovým vedením, jenže dvě minuty před poločasovým hvizdem přišel průnik jednoho z vyškovských po levé straně a přízemní přihrávka do pokutového území, kterou nechal jeden z útočníků projet za sebe, protože dostal míč na paty, ale z druhé vlny nabíhal Radek Křivánek a střelou z jedné nártem na zadní tyč srovnal.

Ještě v úpně poslední minutě měl šanci domácí Uničov, ale ani z dalšího přímého kopu, tentokrát z pětadvaceti metrů, se střela do šibenice neujala, protože proti byl Spurný. Do šaten se šlo za remízového stavu 1:1.

Ztracená výhra

Oba týmy se snažily hrát fotbal, ale častěji na míči byli domácí. Dostávali se i do více šancí, v nich se ale ani Ambrozek, ani Krč neprosadili. Následně však druhý jmenovaný strhnul vedení opět na stranu modrých. Po křižné přihrávce si v pokutovém území soupeře krásným prvním dotykem zpracoval míč do protipohybu bránícího hráče a jeho typickou střelou šajtlí poslal míč na zadní tyč.

Ani tentokrát však Uničov vedení neudržel a po autovém vhazování si ve vápně nepohlídal Krejčího, který na dvakrát vyrovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Byl to dobrý zápas. Oba týmy se snažily hrát fotbal. My jsme ale byli lepší a dostávali jsme se do více šancí. Bohužel jsme v některých neuspěli a v závěru si nepohlídali autové vhazování. Zápas jsme měli zvládnout za tři body. Takhle je to pro nás ztráta.




Sestavy


SK Uničov
M. Kalina [-] - J. Ambrozek [-] , J. Můčka [-] , P. Strnad [-] (74. R. Vasiljev [-] ) , R. Bala [-] , M. Krayzel [-] , D. Bača [-] , O. Seibert [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] , A. Krč [-]

MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - F. Smrčka [-] , D. Němeček [-] (71. J. Oulehla [-] ) , J. Krejčí [-] - M. Sečkář [-] (87. M. Matocha [-] ) , R. Křivánek [-] (91. V. Korovikov [-] ) , L. Lahodný [-] , M. Klesa [-] , T. Langer [-] (36. K. Jaroš [-] ) - E. Tshibwabwa [-] (59. A. Fila [-] ) , H. Harba [-] -

Počet diváků: 160. Rozhodčí: ZAORAL Vít - VOSTREJŽ Ivan, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 12:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:15
Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: výhra domácích

Uničov i Vyškov mají kvalitní tým. Myslím si, že Uničov těsně vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 22:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 20:33

Tip: výhra domácích