1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 10:15

16.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Po podzimní části zůstal „ČERNÝ PETR“ hostům...!


Branky


9

Los posledního podzimního kola MSFL poslal na trávník k vzájemnému souboji aktuálně dvě poslední mužstva tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Domácí neponechali nic náhodě a díky reprezentační přestávce vyšperkovali v zápise svou sestavu 7 hráči z ligového kádru včetně gólmana Daňka! Jak však průběh zápasu ukázal žádný výrazný rozdíl ve výkonu hráčů na trávníku nebyl vidět. Naopak! Po závěrečném hvizdu rozhodčího hosté znovu konstatovali, že k plnému bodovému zisku domácích přispěli právě oni. A z následujících řádků si udělejte svůj názor sami. Vzájemná oťukávaná přinesla v úvodní půlhodině minimum šancí. Ve 12. minutě pálil prudce Pernica, brankář hostů Chvěja však stačil vyrazit balón na rohový kop.

V 18. minutě poslal krásný centr Dvořák na Tischlera, ale ten odrytou branku netrefil. Ve 29. minutě využil hrubé zaváhání obrany hostů Olšanský a jeho centrovaný míč z pravé strany poslal Vasiljev hlavou za záda bezmocného gólmana hostů do branky – 1:0“! Hosty tento gól nedeprimoval, naopak fotbalová štěstěna zachránila domácí od nečekaného zvratu. Ve 31. minutě brankář Daněk stojící u levé tyče snad očima vytlačil balón směřující z přímého kopu Trajkovského o milimetry vedle pravé tyče…..

Ve 34. minutě udržel čisté konto znovu Daněk, který střelu z přímého kopu Trajkovského vyrazil na rohový kop. Po jeho rozehrání skončila hlavička Gomoly těsně nad břevnem! Ve 37. minutě se brankář Daněk jen ohlédnul, jak pumelice Býmy šla těsně vedle jeho pravé tyče! Stav se nezměnil ani ve38. minutě, Sadílek z malého vápna branku neuvěřitelně přestřelil! 

Udržení náskoku

Po změně stran se domácí soustředili na udržení svého vedení. Brankáře hostů už příliž nezaměstnávali. Ve 49. minutě se pokusil Krejčí překvapit gólmana soupeře „padajícím listem“, ten však skončil na horní síti. Domácí měli možnost své vedení pojistit v 55. minutě, akci Pernici se Sadílkem však Dvořák v kýžený gól nepřetavil!!! Od 60. minuty hráli hosté bez vyloučeného obránce Romaněnka, ale tuto přesilovku domácí nevyužili.

Síly se na trávníku vyrovnaly v 77. minutě, když se šel po druhé ŽK sprchovat domácí Jamný. V závěrečné desetiminutovce si domácí taktickou hrou své vítězství pohlídali a v řeči „fotbalové hantýrky“ se v zápase o šest bodů radovali oni! Velkou pochvalu si zaslouží i trojice rozhodčích, která toto těžké a náročné utkání zvládla na výbornou!

 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér Slovácka B: V dnešním utkání jsme chtěli za každou cenu vyhrát. Bylo to hodně bojovné utkání, hosté šlapali, bojovali, úzké hřiště nebylo naší výhodou. Myslím si, že s pomocí hráčů z „Áčka“, kteří přistoupili k utkání zodpovědně jsme byli o ten gól lepší.

FC Dolní Benešov
Martin Štverka - trenér Dolního Benešova: Fotbal se hraje na góly. Ty jsme nedali, i když jsme měli několik vyložených příležitostí! Bohužel jsme udělali fatální chybu při bránění celého mužstva, soupeř to potrestal gólem a ten se ukázal jako vítězný! Dnes jsem opravdu zklamaný, protože dnešní soupeř i posílený o hráče z ligy byl k poražení. Je to o to větší škoda, protože nám domácí utekli o další tři body. Mrzí mě to už i za kluky, protože bojují a fotbalová štěstěna se k nám pořád obrací zády… Deprimující je to, že v mnoha zápasech jsme nebyli horší, ale bodů máme opravdu málo! Nevadí jedeme dál, nic nebalíme, před námi je ještě celé jaro.



Sestavy


1. FC Slovácko B
M. Daněk [-] - T. Vasiljev [-] , P. Dvořák [-] , L. Sadílek [-] , E. Tischler [-] (91. A. Řihák [-] ) , M. Baran [-] , R. Olšanský [-] (88. M. Hladký [-] ) , l. pernica [-] , J. Srubek [-] , J. Krejčí [-] , J. Jamný [-]

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , A. Karčmář [-] , D. Skroch [-] , J. Býma [-] (86. M. Spruch [-] ) , O. Haas [-] (59. F. Labuda [-] ) , T. Gomola [-] (91. D. Herich [-] ) , M. Pecuch [-] , A. Zajíček [-] (63. L. Foitzik [-] ) , T. Moravec [-] , D. Trajkovski [-]

ŽK: 31. l. pernica , 44. J. Jamný - 54. T. Gomola . ČK: 77. J. Jamný - 60. J. Romaněnko .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - VEJTASA Simon, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 12:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:15
Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: výhra domácích

Dolní Benešov venku ještě neuhrál ani bod a myslím, že se na tom proti Slovácku nic nezmění.

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 22:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 20:33

Tip: výhra domácích