0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

14.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Blansko dál vévodí tabulce


Branky


16

Díky hubené výhře 1:0 na půdě Uherského Brodu, kterou trefil Urbančok je Blansko nadále na první příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé rozhodnutí

Před třemi roky se soupeři Uherského Brodu a Blanska potkávali ještě v divizi. Tentokrát už v Moravskoslezské fotbalové lize začali lépe domácí hráči. Uherský Brod se totiž dostal hned v úvodní minutě hry do velké šance, ve které ale neuspěl.

„V domácím prostředí je Brod hodně nepříjemný soupeř pro každého a potvrdil to i v dnešním zápase. Pustili jsme domácí do jediné šance, ale ta přišla hned v první minutě a mohla nám naši situaci hodně ztížit. Uherský Brod hraje organizovaně, kvalitní defenziva a jsou velmi úspěšní v obou vápnech,“ začal hodnocení utkání hostující kouč Zbyněk Zbořil.

Ti se dostali do vedení hned ve třinácté minutě, kdy přišel dlouhý balon za obranu a následný centr dokázal dostat do sítě Dominik Urbančok. Byla to rychlá akce na jeden dotek. V tu dobu ještě nikdo netušil, že to bude vítězný a hlavně jediný gól celého utkání. 

„Nám se v první půli podařilo sehrát pár dobrých akcí po přenesení hry, ale kromě gólové akce ve 13.minutě tomu vždy něco chybělo,“ pokračoval kouč Blanska.

Standardky vyrovnání nepřinesly

Ve druhém poločase se Uherský Brod snažil o vyrovnání. Posílal do vápna Blanska jeden centr za druhým a zahrával mnoho standardních situací. Ani jedna se však neujala. Naopak Blansko chodilo do brejkových situací, protože domácí při honbě za vyrovnáním otevřeli hru. Brejky však neřešili hosté dobře a pojistku nepřidali.

„Druhá půle byla hodně nervózní, my jsme naše brejkové situace a nebylo jich málo, řešili hrůzostrašně. Nedokázali jsme dohrávat situace, kdy jsme domácí dokázali přečíslit a hazardovali jsme s výsledkem. Chyběl tomu pojišťovací gól na 0:2, ale nakonec jsme to dotáhli k tříbodovému zisku,“ zakončil hodnocení Zbyněk Zbořil.



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér Blanska: V domácím prostředí je Brod hodně nepříjemný soupeř pro každého a potvrdil to i v dnešním zápase. Pustili jsme domácí do jediné šance, ale ta přišla hned v první minutě a mohla nám naši situaci hodně ztížit. Uherský Brod hraje organizovaně, kvalitní defenziva a jsou velmi úspěšní v obou vápnech. Nám se v první půli podařilo sehrát pár dobrých akcí po přenesení hry, ale kromě gólové akce ve 13.minutě tomu vždy něco chybělo. Druhá půle byla hodně nervózní, my jsme naše brejkové situace a nebylo jich málo, řešili hrůzostrašně. Nedokázali jsme dohrávat situace, kdy jsme domácí dokázali přečíslit a hazardovali jsme s výsledkem. Chyběl tomu pojišťovací gól na 0:2, ale nakonec jsme to dotáhli k tříbodovému zisku.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Horáček [-] - M. Flasar [-] (87. R. David [-] ) , M. David [-] , M. Vrága [-] - L. Mareš [-] (67. D. Sedláček [-] ) , K. Pospíšil [-] (64. L. Jaroněk [-] ) , P. Sklenář [-] , M. Mančík [-] (80. T. Mareš [-] ) , M. Malenovský [-] - Š. Chwaszcz [-] , R. Josefík [-]

FK Blansko
M. Doležal [-] - M. Schwendt [-] (55. J. Tulaydan [-] ) , A. Kopičár [-] , M. Štrbák [-] , M. Sedlo [-] , M. Ordoš [-] (81. O. Paděra [-] ) , P. Ilko [-] , F. Žák [-] (72. D. Štrombach [-] ) , D. Urbančok [-] (72. D. Přerovský [-] ) , J. Huška [-] , R. Buchta [-]

ŽK: 38. K. Pospíšil .
Počet diváků: 171. Rozhodčí: Marek Daniel - VOSTREJŽ Ivan, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 18:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 17:32
Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: remíza

Blansko je sice první, ale venku není tak silné jako doma. Proto tipuji remízu.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:51
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 06:41

Tip: výhra hostů