Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov remizoval s Petřkovicemi


Branky


17

Fotbalisté Vyškova a Petřkovic se rozešli po vzájemném souboji po bodu za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké góly

Domácí fotbalisté vstoupili do utkání velice dobře. U v desáté minutě se dostali do vedení a začínalo to vypadat, že navážou na výsledky s Petřkovicemi z minulé sezony. V obou duelech totiž Odra utrpěla debal. Jednou skončilo vzájemné měření sil 3:0 a podruhé 5:0 pro Vyškov. 

Úvodní branka padla po nákopu za obranu a brankář Buček vybíhal, jenže mezi něj a obráne vletěl sprintem domácí Ephraim Tshibwabwa a hlavičkou na hranici pokutového území poslal míč těsně před vyběhnuvším Bučkem, který chtěl míč odkopnout do sítě. 

Jenže vedení Vyškovu vydrželo pouhopouhé tři minuty. Protože ve třinácté minutě zratili domácí míč na polovině soupeře a následnou kolmou přihrávku za obranu zužitkoval Marek Szotkowski, který dostal míč do brány po zemi pod padajícím brankářem.

Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Opět neudržené vedení

Vyškov se ve druhém poločase opět dokázal dostat do vedení. Ve čtyřiašedesáté minutě se dostal na hranici vápna k míči Radek Křivánek, hezky si jej nachystal do šestnáctky první dotekem a už před ním byl jen brankář a pohotovou střelou stanovil skóre 2:1.

Znovu však nemělo vedení Vyškova dlouhého trvání. Trentokrát to bylo dvanáct minut. V 76. minutě se dostali hosté do vápna a přišla přihrávka napříč poktovým územím. Domácí gólman se na ni snažil dosáhnout, jenže byl krátký a Vojtěch Vala už před sebou měl pouze prázdnou branku, kam míč v klidu uklidil. 

Při závěrečném hvizdu tak na světelné tabuli svítilo nerozhodné skóre 2:2.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Když jsme vedli 2:1, tak jsem si už myslel a věřil jsem, že zápas dotáhneme do vítězného konce. Bohužel jsme opět udělali individuální chybu. Ty se u nás opakují neustále a je úplně jedno, kdo nastoupí. Petřkovice však mají dobrý tým a dělaly nám problémy. Jejich hráči jsou agresivní i šikovní na míči




Sestavy


MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - J. Krejčí [-] , F. Smrčka [-] , L. Hanuš [-] - M. Sečkář [-] , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] (80. T. Langer [-] ) - A. Fila [-] , H. Harba [-] , E. Tshibwabwa [-] (61. R. Křivánek [-] ) , M. Klesa [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - M. Szotkowski [-] , M. Strakoš [-] , D. Mládek [-] , R. Plesník [-] , V. Mišínský [-] (71. P. Tobiáš [-] ) , R. Baranek [-] (46. D. Dziuba [-] ) , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , D. Tomšů [-] (80. O. Adamík [-] ) , O. Moučka [-] (74. V. Wala [-] )

Počet diváků: 195. Rozhodčí: Marek Daniel - PFEIFER Michal, MACHAČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:43

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: David Bača
Tip experta: remíza

Těžký zápas pro oba soupeře a myslím, že se rozdělí po bodu.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích