0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž remizovala s lídrem


Branky


8

Blansko Kroměříži branku nevstřelilo a veze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po středeční úspěšné předehrávce přivítali Hanáci v sobotním deštivém odpoledni lídra tabulky z Blanska. Hosté jsou sice nováčkem soutěže, ale mají velmi dobře poskládaný tým z hráčů, kterým třetiligová soutěž není zdaleka cizí. A dosavadní postavení v tabulce to jenom potvrzovalo. Velmi slabou diváckou návštěvu nepoznamenalo jen počasí, ale také televizní přenos reprezentačního týmu proti Kosovu. Diváci, kteří třetiligový zápas navštívili, se nakonec nedočkali žádné branky a v podstatě ani žádné vyložené šance. Několik náznaků šancí či vzruchu před brankou vždy úspěšně vyřešily obranné řady. Ve druhé půli měli domácí více ze hry a jejich pojetí se blížilo jistému tlaku na branku soupeře, ale bez již zmíněného efektu. Hanákům viditelně chyběl útočník Silný, který by na tomto terénu zcela jistě potrápil hostující obranu a také Kovář a ostatní hráči by měli jiný prostor pro svou zažitou hru. I tak je sedm bodů z posledních tří těžkých utkání výbornou vizitkou Hanáků a příslibem do dalších bojů vyrovnané MSFL.           

zdroj: www.hanackaslavia.cz

V dalším kole se bude Hanácká Slavia Kroměříž snažit získat další body do tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy na hřišti čtrnáctého Vyškova, který se v právě probíhající sezoně zatím celkem trápí. Sama Kroměříž je po sedmi kolech na osmé příčce a určitě se vidí ve vyšších patrech tabulky.

Blansko drží neporazitelnost a je na druhém místě, když má patnáct bodů, stejně jako vedoucí Sigma Olomouc B, se kterou si to v příštím kole na vlastním stadionu rozdá o vedení v tabulce.



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér Blanska: Hodně těžký zápas, byla to víc válka, než fotbal a v podstatě se to celé odehrálo bez šancí. My jsme se tentokráte nepotkali s herní pohodou, hodně jsme kazili a víme, že umíme hrát líp. Ve středu obě mužstva odehrála výborné zápasy a za tři dny předvedla jen boj o každý metr hřiště, bez kvality na míči a v kombinaci. Nakolik se projevil náročný týden a možná i těžký terén se můžeme jen domnívat. V podstatě není co hodnotit, bod z Kroměříže bereme všema deseti a jedeme dál.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - D. Šmerda [-] , P. Zavadil [-] , P. Hloch [-] , T. Jeleček [-] - Z. Fládr [-] (46. D. Chytil [-] ) , T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] (75. J. Pančochář [-] ) , E. Mlčoch [-] (60. V. Marchuk [-] ) , M. Cupák [-] - M. Kovář [-]

FK Blansko
M. Doležal [-] - J. Huška [-] , D. Štrombach [-] (71. J. Tulaydan [-] ) , M. Štrbák [-] , R. Buchta [-] , F. Žák [-] (64. D. Přerovský [-] ) , P. Šulek [-] , M. Sedlo [-] , P. Ilko [-] (77. J. Minx [-] ) , D. Urbančok [-] (46. M. Schwendt [-] ) , A. Kopičár [-] (88. O. Paděra [-] )

ŽK: 58. R. Buchta .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - VEJTASA Simon, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: remíza

Blansko je na vlně, naopak Kroměříž není tak suverénní. Vidím to na remízu.