1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 10:15

3.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko dál pokračuje v dobrých výsledcích. Opět zde přišla návštěva kola!


Branky


15

Blansko má na svém kontě po třetím kole už sedm bodů. Zlín B porazilo 1:0 a ten tak zůstává bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí

Ševcům k bodům nepomohly ani posily z ligového mužstva Rakovan, Bačo, Cedidla, Hnaníček nebo Slaměna.

„O nich to ale nebylo. Více bych čekal i od svých hráčů z juniorky. Třeba Rakovan nás hodně podržel hodně. Byl oporou, hlavně díky němu jsme nedostali víc branek I Hnaníček byl hodně aktivní,“ uvedl kouč zlínského béčka Jan Jelínek, který byl více naštvaný na styl hry a nekvalitu ve finální fázi, než na výsledek a další prohru.

„Když už se dostaneme k brance soupeře, nejsme schopní akci dotáhnout nebo vůbec nacentrovat,“ zlobí se Jelínek.

Rezerva Zlína si před týdnem neporadila s defenzivou Vrchoviny a v neděli dopoledne si nepřišla ani na obranný val Blanska. „Sužuje nás nekvalita v útočné fázi. Hrajeme pouze po šestnáctku,“ říká Jelínek.

„I když se dostaneme do nebezpečných prostor a před branku soupeře, stejně nám chybí kreativita, moment překvapení a větší kvalita v předfinální a finální fázi,“ přidává zklamaně.

Zlínští fotbalisté sice začali v Blansku dobře a po většinu času měli míč na svých kopačkách, ale pořádnou šanci si nevypracovali. „Sice jsme měli opticky více ze hry a byli více na míči, ale domácí byli rozhodně o dost nebezpečnější,“ přiznává Jelínek.

Klíčová chvíle utkání přišla ve 35. minutě. Blanenští dokonale využili brejkovou situaci a po centru z levé strany Přerovský uklidil balon do sítě. Míč se za Rakovana dostal koníčkem od země a skončil přesně u tyče.

Pohlídání vedení

Domácí si těsné vedení ve druhé půli pečlivě hlídali. Hosté sice neustále dobývali blanenskou obranu, ale na vyrovnání nedosáhli.

Zlínská rezerva tak v MSFL padla i potřetí a dál zůstává bez bodu. Dlouhé čekání na první výhru může utnout v neděli v Luhačovicích, kde hostí Vyškov.

zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil - Trenér Blanska: Velmi těžký zápas a doslova vydřené vítězství. Pozitivní je, že jsme soupeře nepustili do jediné šance a my jsme byli velmi trpělivý a čekali na svoji příležitost. Hosté měli kompletní defenzívu z „A“ mužstva včetně brankáře Rakovana a defenzivního záložníka Hnaníčka a i proto jsme si museli na naše šance počkat. Dostali jsme se šťastnou trefou Přerovského do vedení a ve druhé půli chtěli z brejkových situací rozhodnout, ale nedali jsme jak obstřel Schwendta, tak 2x sólový nájezd Štrombacha a v závěru netrefil Fabuš ani prázdnou bránu po špatném vyběhnutí Rakovana. I právě proto to byly nervy až do závěru, ale nakonec jsme to dotáhli do tříbodového konce. Těší mě opět návštěva kola u nás v Blansku a po Vyškovu v prvním kole jsme opět atakovali tisícovou návštěvu.

FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Zlín B: Když už se dostaneme k brance soupeře, nejsme schopní akci dotáhnout nebo vůbec nacentrovat. Sužuje nás nekvalita v útočné fázi. Hrajeme pouze po šestnáctku. I když se dostaneme do nebezpečných prostor a před branku soupeře, stejně nám chybí kreativita, moment překvapení a větší kvalita v předfinální a finální fázi.



Sestavy


FK Blansko
M. Doležal [-] - D. Urbančok [-] (73. J. Minx [-] ) , D. Přerovský [-] (88. T. Feik [-] ) , J. Huška [-] , F. Žák [-] (77. J. Tulaydan [-] ) , M. Schwendt [-] (65. O. Paděra [-] ) , R. Buchta [-] , M. Štrbák [-] , P. Šulek [-] , M. Sedlo [-] , D. Štrombach [-] (85. T. Fabuš [-] )

FC TRINITY Zlín B
M. Rakovan [-] - O. Bačo [-] , J. Kolář [-] , M. Cedidla [-] , P. Červenka [-] (65. F. Košák [-] ) , V. Gettler [-] , M. Váňa [-] (46. J. Pafka [-] ) , J. Hnaníček [-] , P. Slaměna [-] , F. Štěpánek [-] (83. P. Gerža [-] ) , V. Mlýnek [-] (76. L. Kaláb [-] )

Počet diváků: 986. Rozhodčí: Páral Roman - SILNÝ Zdeněk, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích