Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2019 18:00

2.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ovládl Velmez


Branky


12

Velké Meziříčí zvládlo duel s Uherským Brodem poměrem 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili do utkání lépe. Po třiadvaceti minutách se dostali do vedení. Po chybě v rozehrávce Velkého Meziříčí šel do úniku Jakub Sklenář a střelou na přední tyč otevřel skóre. Bylo to překvapivé vedení, protože domácí měli od úvodního hvizdu více ze hry a byli to oni, kdo si vypracoval několik příležitostí na vstřelení branky. 

Jenomže uběhlo šest minut a bylo po radosti. Domácí Plichta přihrál Pavlu Mezlíkovi a ten se nemýlil a bylo srovnáno. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Ve druhém poločase pokračovalo Velké Meziříčí v tom, co hrálo první poločas. Mělo více ze hry a vytvářeli si šance. V úvodu měli navíc velký tlak, který nakonec celé utkání rozhodl. Nejprve otočili zápas na 2:1. V pětapadesáté minutě našel Petr Dolejš svým centrem Martina Řezáče a ten pěknou střelou poslal domácí do vedení. Hned o další čtyři minuty později fotbalisté Velkého Meziříčí zvýšili vedení. Robin Demeter se uvolnil individuální akcí a poslal míč do sítě. Domácí se tak hodně přiblížili třem bodům.

Jenže Uherskému Brodu se ještě povedlo utkání zdramatizovat. Převzali otěže zápasu a měli více ze hry a sedmašedesáté minutě se dočkali snížení. Marek Mančík se dostal do brejkového úniku a vykřesal naději na bodový zisk pro svůj celek, když nedal brankáři Kolářovi šanci a stav byl 3:2.

Uherskobrodští si poté vytvořili mnoho dalších šancí a závarů ale vyrovnat se jim to nepovedlo. Na druhé straně měl největší šanci na navýšení vedení střídající exligový útočník Pavel Simr, který ale trefil pouze tyč. Nakonec Velké Meziříčí těsné vedení 3:2 udrželo a připsalo si tři body do tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy.



Ohlasy k zápasu



ČSK Uherský Brod
Miroslav Ondrušek - trenér Uherského Brodu: Zpočátku jsme hrozili z brejků a šli do vedení. Dostali jsme ale zbytečný gól do šatny. Velké Meziříčí má kvalitní mančaft, ale měli jsme na to, abychom si nějaký bod odvezli. Hlavně na konci utkání jsme byli lepším týmem. Některé góly co jsme dostaly byly zbytečné.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , M. Řezáč [-] , A. Plichta [-] , P. Mezlík [-] (68. P. Simr [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] (91. J. Dufek [-] ) , M. Bouček [-] (75. D. Karmazín [-] ) , M. Kriegsmann [-] , M. Puža [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Flasar [-] , L. Nevařil [-] (84. D. Sedláček [-] ) , M. Vrága [-] , L. Mareš [-] (61. M. Mančík [-] ) , M. Pochylý [-] - P. Sklenář [-] (75. L. Jaroněk [-] ) , K. Pospíšil [-] (63. R. Josefík [-] ) , R. David [-] , M. Malenovský [-] - Š. Chwaszcz [-]

ŽK: 63. M. Puža - 52. P. Sklenář .
Počet diváků: 515. Rozhodčí: Líkař Petr - MAREK Daniel, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: výhra domácích

Za mě jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích