Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


11

Vřesina přišla o dvoubrankové vedení během dvou minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina šla do vedení

Souboj Vřesiny s Vávrovicemi skončil zaslouženou dělbou bodů. V úvodu zápasu zahrozili domácí po sérii dvou až tři rohů, ale do černého zatím nemířili. V 10. minutě se do šance dostával po centru Chryczyka Schoppik, ale než si míč dokázal zpracovat, tak mu ho pozorná defenziva domácích stačila odkopnout. Do vedení se dostala po čtvrthodině hry domácí eskadra, když střela Boháče skončila na tyčce, a od ní se odrazila do hlavy brankáře Bartuska a pak se míč dostal za brankovou čáru – 1:0. Deset minut před koncem prvního poločasu chtěl Chryczyk odcentrovat, ale míč mu sklouzl z kopačky a k překvapení všech skončil na břevně domácí svatyně. Poločas tak vyhrála Vřesina. 

Vávrovice zlikvidovaly dvoubrankové manko

Deset minut po přestávce zvýšila Vřesina svůj náskok, když po autu se svým důrazem prosadil hlavou kanonýr Felgenträger – 2:0. Vávrovice dokázaly ale srovnat během tří minuty. V 67. minutě si dvojice Jakub Lichovník a Morbitzer dvakrát vyměnila míč, a Morbitzer odcentroval na Jakuba Lichovníka, který přehlavičkoval hostujícího hráče a poslal míč ke vzdálenější tyči – 2:1. O pár okamžiků později zahrával ze třiceti metrů přímý kop Pchálek, který dokázal obstřelit špatně postavenou zeď a dostat míč k pravé tyči Lampartovi branky, čímž stanovil konečný výsledek zápasu – 2:2. V poslední dvacetiminutovce se naopak na rozhodčího dvakrát zlobila Vřesina, kdy jednou reklamovali loket ve tváři hráče, a podruhé stáhnutí hráče hostujícím brankářem. Píšťalka rozhodčího zůstala němá, a zápas se dohrával a skončil zaslouženou remízou. V příští sezóně budou oba týmy opět účastníky okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Karel Thiemel (vedoucí): Zápas to byl nic moc, z naší strany to bylo odchozené a hra se přelévala od šestnáctky k šestnáctce, bez výraznějších šancí, a ve hře bylo spousta nepřesností. Vedli jsme o dva góly, ale vedení jsme během chvilky ztratili. Přesto remízu považují za zaslouženou.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Zápas to byl těžký. My jsme v prvním poločase dostali branku a ve druhém jsme dostali druhou. Pak ale přišla naše chvíle a během dvou tři minut jsme vyrovnali skóre a remízu jsme udrželi. Sestavu jsme dneska horko těžko lepili, museli jsme povolat i naše veterány. Se sezónou jsme spokojen a klukům za ní děkuji. Budu pokračovat dál díky mé trpělivé manželce, která mě do toho přemlouvá.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Boček [-] (75. O. Kocián [-] ) , V. Čech [-] , A. Felgenträger [-] , F. Rončka [-] , M. Boháč [-] , D. Otáhal [-] (46. R. Cigán [-] ) , J. Pagáč [-] , M. Pešek [-] , P. Strakoš [-] , P. Cojg [-] (46. T. Pientka [-] )

FK NOVA Vávrovice
M. Bartusek [-] - J. Chryczyk [-] (56. O. Halátek [-] ) , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Lichovník [-] , Z. Richlý [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

Hráči zápasu: M. Boháč - J. Morbitzer , J. Lichovník .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: PINČEK Milan - PRETSCH Adam, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: výhra domácích

Opět jeden z vyrovnaných zápasů, kdy si to domácí tým ale uhraje, a věřím ve vitězství domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Doma musíme vyhrát o gol

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích