0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 15:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby vyhrála Píšť


Branky


33. O. Vlha , 80. K. Moric , 93. L. Mrva
16

Hosté vedli po poločase o jednu branku. Tři body pak potvrdili v závěru dvěma góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť se dostala do jednobrankové náskoku

Derby mezi domácí Vřesinou a hostující Píští se odehrávalo před velmi slušnou diváckou návštěvou. Píšť navázala na své podzimní vítězství a dokázala bodově vyloupit Vřesinu. Hrála se svižná podívaná nahoru dolů, kdy domácí své šance neproměnili a hosté naopak byli úspěšní třikrát. V první části nastřelil za domácí po centru Felgenträgera tyčku domácí kapitán Boháč. Další střely domácího Boháče a Peška skončily nad. Po půlhodině hry nechal vyniknout hostujícího brankáře Blahuta po sólové akci Strakoše Felgenträger. Píšť v prvním poločase spoléhala na standardní situace a na své vysoké hráče. Jedna standardka jí vyšla po faulu Čecha, když ve 33. minutě Vlha obstřelil dlouhou zeď z přímého kopu, když si brankář Bartosz Cojg si sice na míč šáhnul, ale v cestě do sítě mu nezabránil – 0:1. Ve zbytku poločasu se už nic podstatného nestalo.

Píšť vedení navýšila v závěru zápasu

I po přestávce se hrála podobná partie jako v prvním poločase Největší šanci měla Vřesina v 67. minutě, když po dlouhém výkopu Bartosze Cojga na Cigána, druhý jmenovaný podstřelil brankáře Blahuta, ale míč mířící do branky odehrála hostující defenziva do bezpečí. Píšť sázale na rychlé brejky, ale velmi dlouho jí scházelo finální zakončení a nedokázala dotáhnout akce do úspěšného konce. V závěru utkání Vřesina otevřela hru ve snaze vyrovnat a Píšť toho dokázala znamenitě využít. Deset minut před koncem si po rychlém brejku navedl míč na střed Karel Moric a střelou asi dvaceti pěti metrů nedal brankáři Vřesiny Cojgovi žádnou šanci – 0:2. V 88. minutě mohla Vřesina ještě snížit, ale Rončka a po něm další dva domácí hráči ztroskotali na výborném Blahutovi. V nastavení pak hosté potvrdili tři body třetí brankou, když si nákop do vápna zpracoval Ladislav Mrva, který podél Bartosze Cojga poslal míč k tyči – 0:3.

 

Vřesina jede příští kolo do Jakartovic. Píšť bude hostit Dobroslavice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Zápas se hrál před 200 fanoušky. V prvním poločase se hrál pěkný fotbal před skoro vyprodaným stadionem. Hostující gólman měl trochu štěstí při některých našich střelách. Ve 2. poločase se pokračovala stejně kvalitní hra a Píšť využívala své šance. První domácí derby s Píští po víc jak čtvrtstoletí nedopadlo podle našich představ, a nyní se budu bát projít kdekoliv po obci a nedej bože se setkat s kamarády z Píště. Jediná věc, která mě muže těšit je tři roky stará výhra v poháru, ale liga je prozatím nějak zakleta.

TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Počasí asi zapůsobilo na oba týmy, ale bylo to takové lenivé se spoustou nepřesností a s minimem šancí na obou stranách. My jsme ale ty góly, a proto si vezeme domů všechny tři body.



Sestavy


TJ Vřesina
B. Cojg [-] - A. Felgenträger [-] (46. D. Otáhal [-] ) , V. Čech [-] , P. Cojg [-] (62. R. Cigán [-] ) , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , J. Lichovník [-] (78. O. Kocián [-] ) , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , M. Pešek [-]

TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - O. Vlha [-] , L. Svoboda [-] (57. K. Palkovič [-] ) , K. Moric [-] , J. Lazar [-] (73. M. Návrat [-] ) , T. Kudlík [-] , P. Moric [-] (84. P. Liška [-] ) , D. Rozhon [-] , J. Rzidký [-] , D. Sedláček [-] , L. Mrva [-]

ŽK: 45. J. Rzidký , 60. J. Lazar , 76. T. Kudlík , 86. P. Moric .
Hráči zápasu: P. Strakoš - T. Blahut .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - KOMÁREK Milan, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Vřesina na domácím trávníku hrát umí, Píšť má ale formu, tady bych dal dvojku.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

DERBY, kdy se může stát cokoliv.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vřesina je doma hodně silná, nechá si doma všechny body

Tip: výhra domácích