Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Březová dostala doma výprask od Vávrovic


Branky


16

Vávrovice se dostaly do voubrankového vedení. Březová sice snížila, ale Vávrovice přidaly do poločasu ještě dva góly. Ve druhém hosté své vedení ještě o další dvě branky navýšili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o tři branky

Březová, která stále ještě není zachráněná, změřila síly s mužstvem s Vávrovic. Domácí byli oslabeni o tři hráče základní sestavy a hostující skvadra toho náležitě využila. Vávrovice začaly pěkně od podlahy, V úvodu dvakrát vyhořel v nadějné šanci Mrusek. Po pěti minutách zatáhl míč až k brankové čáře Jakub Lichovník, který našel před prázdnou brankou Mruska a ten už si věděl rady a protrhl střeleckou smůlu – 0:1. O pár minut později střelu z velkého vápna poslal Jakub Lichovník neomylně k tyči – 0:2. V 9. minutě krásně napřáhl Morisch, a míč se z jeho kopačky otřel o spojnici branky. Domácí snížili po deseti minutách, když si Kopýtko obešel tři hráče a překonal Banetku na vzdálenější tyč – 1:2. Ve 12. minutě špatný odkop brankáře Krejčího našel Jana Lichovníka, který míč poslal z dvaceti metrů do prázdné klece – 1:3. Ve 24. minutě stál na konci přímočaré kombinační akce Mrusek, který vsítil svůj druhý gól v zápase – 1:4. Ve zbytku poločasu se už nic podsatného nestalo.  

Vávrovice vedení pojistily

I ve druhé půli pokračoval špatný výkon Březové, která se zmohla pouze na střelu Lodňánka, a dva náběhy Kopýtka. Těsně před hodinou hry byl v domácím pokutovém území faulován Jakub Lichovník a pokutový kop s naprostým klidem proměnil vávrovický brankář Banetka – 1:5. Konečnou podobu výsledku, stanovil čtvrthodinu před koncem hostující Sedláček, jehož rohový kop si nešťastně srazil na přední tyči domácí brankář Krejčí – 1:6. V závěru ještě pálil nebezpečně Chryczyk. Mrusek pak několikrát odmítl posunout se do čela střelecké soutěže okresního přeboru.

 

Březová jede příští kolo do Stěbořic. Vávrovice budou hostit Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Chyběli nám tři hráči základní sestavy, a na našem výkonu se to projevilo. Po celý zápas jsme hráli špatně, a hosté nás zcela přehrávali a jejich výhra je naprosto zasloužená.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Ze zápasu jsme měli strach, protože nás Březová minulé porazila. Ale my jsme je jasně přehrávali, kluci hráli pěkný kombinační fotbal a dávali pěkné góly. Chtěl bycj jim všem poděkovat, jak k zápasu přistoupili.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
R. Krejčí [-] - J. Kostera [-] , P. Křenek [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Cihlář [-] - D. Kopytko [-] , O. Lodňánek [-] , L. Lyčka [-] - O. Kalivoda [-] , I. Lyčka [-]

FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] - J. Lichovník [-] , D. Klein [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-] , M. Schoppik [-] , F. Mrusek [-]

ŽK: 40. J. Lichovník , 41. M. Sedláček .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - MEIER Milan, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: remíza

Březová u nás vyhořela, nepředvedla vůbec nic, před domácím publikem to bude lepší a uhraji bod.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Vávrovice jsou rozjeté a Březová byla první obětí Jakartovic.
Proto mírně favorizují hosty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Bezová se je doma těžká, ale i tak tipuji remízu

Tip: výhra hostů