2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Píšť vydřela tři body


Branky


16

Domácí po půli vedli. Svůj náskok navýšili po pauze. Hosté z Opavy už jen dokázali snížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť se dostala do jednobrankové náskoku

V souboji dovou Slavii přivítala Píšť vedoucí celek z Opavy. Domácím chyběli sice čtyři hráči základní sestavy, ale zase se jim uzdravil brankář Liška. Domácí družina pak vsadila po celý zápas  na defenzivní taktiku a rychlé brejky. Nutno říci, že domácím tato taktika vyšla na stoprocent. Opava byla sice opticky lepším týmem, ale její snaha byla taková jalová. V prvním poločase navíc hráli hosté bez pohybu a hrozili pouze z dlouhých autů do pokutového úzěmí, ale ze závarů nezapršelo. Píšť se ujala vedení po půlhodině hry, když utekl hostující obraně Karel Moric a na zadní tyči našel Návrata, který doklepával do prázdné branky – 1:0. Byla to její jediná šance za první půli. Do konce poločasu se už pak nic podstatného nestalo. 

Píšť skóre navýšila, Opava už jen korigovala

Ve druhé části Opava ještě přidala, ale domácí obrana pracovala na jedničku stejně jako v prvním poločase. Navíc v 66. minutě využila Píšť okénko v hostující obraně, když Blahut v souboji jeden na jednoho pod padajícím kapitánem Kavanem dával míč do protipohybu brankáře Lorenze – 2:0. Hosté pak ještě více přidali, ale chyběla tomu finální fáze. Domácí naopak hrozili ze standarních situací. Opava se dočkala snížení až devět minut před koncem, když nenápadná střela Maisela z hranice pokutového území skončila až za zády brankáře Lišky – 2:1. Více už hosté nestihli a domácí už tři body ubránili. 

 

Píšť zajíždí příští kolo na derby do Vřesiny. Slavia Opava bude hostit Jakartovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Ze soupeře jsme měli respekt. Navíc nám chyběli čtyři hráči základní sestavy, proto jsme vsadili na defenzivní taktiku a rychlé brejky, což nám vycházelo. Hosty jsme skoro k ničemu nepustili. Neřekl bych, že jsme byli lepší, ale vypadlo to spíš, že jsme vyhrát chtěli více.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): První poločas byl z naší strany bez pohybu, hrozili jsme jen z dlouhých autů. V první půli jsme si nevypracovali žádnou šancí, a domácí dokázali využít jeden rychlý brejk. Ve druhé části jsme zvýšili aktivitu, ale byla to převaha platonická. Navíc nás do ničeho nepustil rozhodčí, s jehož výkonem nejsem rozhodně spokojen. Domácí pak přidali druhý gól, a my jsme se už zmohli jen na snížení celkového výsledku.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - M. Návrat [-] , K. Moric [-] , J. Lazar [-] (77. M. Pawlenka [-] ) , T. Blahut [-] (89. L. Svoboda [-] ) , P. Moric [-] , D. Rozhon [-] (90. F. Grabica [-] ) , J. Rzidký [-] , D. Sedláček [-] , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Štencel [-] (77. I. Kratochvíl [-] ) , P. Devátý [-] , P. Vašek [-] (61. L. Šustak [-] ) , F. Mužík [-] , V. Šimeček [-] , K. Postřimovský [-] , P. Kavan [-] , R. Škrobánek [-] (29. D. Maisel [-] ) , V. Henčl [-] , J. Tůma [-] (83. T. Matějek [-] )

ŽK: 28. J. Lazar , 61. T. Kudlík , 89. D. Sedláček - 14. P. Vašek , 55. V. Henčl , 86. F. Mužík .
Hráči zápasu: D. Sedláček - F. Mužík .
Počet diváků: 174. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - MIGOTA Tomáš, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Aleš Kubalák
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, Píšť má jarní výsledky velmi dobré a potvrdí to doma proti Slavii Opava.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Minerva pokud chce vyhrát a postoupit musí v Píšti uspět

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

jestli chce Slávie postoupit musí vyhrát, jinak jí doženou My a Hlavnice a bude to mít o dost těžší