0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Litultovice na jaře poprvé vyhrály


Branky


17

Litultovice daly v každém poločase dvě branky a v pohodě vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o dvě branky

Zápas týmů, které na jaře zatím nezískaly ani bod, nabídl souboj mezi domácími Kobeřicemi a hostujícími Litultovicemi. V prvním dějství se velmi dlouho odehrávala hra mezi šestnáctkami obou týmů. Domácí zahrozili z přímého kopu Malchárka, který však nemířil přesně. Litultovice se pouze zastřelovaly na druhé straně nepřesnými střelami. Po půlhodině hry vyrobil obrovskou minelu domácí brankář Stříbný, který při výběhu netrefil dlouhý balón a Chovanec v pohodě zasunul míč do prázdné kasy – 0:1. Čtyři minuty před pauzou udělali domácí chybu před pokutovým územím hostů a po rychlém kontru našel Haas Šeuera, který v pohodě pokořil Stříbného – 0:2. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením Litultovic. 

Litultovice pojistily výhru dvěma góly

Druhý poločas pak už nabídl fotbal nevalné úrovně z obou stran. Litultovice si v pohodě hlídaly svůj dvoubrankový náskok a domácí fotbalisté se nezmohli na pořádný odpor. Hosté pak ještě dokázali z rychlých brejků své vedení o dvě branky navýšit. V 72. minuté našel Adamčík přesně Doležela, který dokázal střelou propálit vše, co mu stálo v cestě - 0:3. Pět minut před koncem zápasu pečetil výsledek kapitán Jan Tngler, který zakončil svůj sólový nájezd - 0:4. Kobeřice mohl v závěru snížit, ale Janík si při samostatném nájezdu míč moc předkopl a bylo po šanci. 

 

Kobeřice čeká těžký zápas ve Stěbořicích. Litultovice doma přivítají Píšť.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Radek Ziegl (trenér): První poločas byl celkem vyrovnaný, bez šancí. Pak jsme dostali po chybě gólmana branku a těsně před poločase po další chybě přidali hosté druhou. Ve druhé části už to nebylo o fotbale. Hosté ze dvou brejků přidali ještě dva góly.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Myslím si, že hra vypadala už konečně trošku lépe, i když prostor pro zlepšení je obrovský. Děkujeme Kobeřicím za super připravený trávník a fair play hru. Výhra zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - V. Vavřínek [-] (65. P. Ullrich [-] ) , A. Kolarčik [-] (46. J. Bečica [-] ) , R. Gargoš [-] , O. Bedrich [-] , V. Malchárek [-] , M. Chudík [-] , L. Janík [-] , S. Švančar [-] , M. Kubeša [-] , J. Návrat [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - M. Tengler [-] , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , J. Raschka [-] , V. Chovanec [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 3. L. Janík , 27. O. Bedrich , 43. A. Kolarčik , 51. J. Bečica - 44. J. Raschka .
Hráči zápasu: V. Chovanec .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MEIER Milan - PRASEK Beno, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Litultovice měly těžký los ze začátku a v Kobeřicích zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Litultovice umí se semknout a zahrát skvělý fotbal a proto na hřišti rezervy Kobeřic uspějí