0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kovář rozhodl o výhře Píště


Branky


16

Jediná branka padla po hodině hry do sítě domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Služovice přivítaly v neděli na svém hřišti tým z Píšti a hrálo se o pověstných šest bodů. Jednobranková porážka je pro Služovice ale ještě milosrdná. Píšť totiž měla převahu po celý zápas, jen si nedokázala potykat s přesnou koncovkou. Jen v prvním poločase špatně seřídily mířidla postupně Jac, Karel Moric, které buď vychytal gólman Brzezný, nebo jim míč odskočil na nerovném terénu. Ladislav Mrva dokonce rozetřásl břevnem služovické branky. Domácí odpověděli pouze trestným kopem Čípa, který se odrazil od tyčky. Dále ohrožovali branku hostů jen propagačními střelami. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Píšti stačil jeden gól na výhru

Převaha Píště nevyprchala ani po vyloučení Davida Mrvy deset minut po startu druhého poločasu. Rozdílový moment zápasu přišel po hodině hry, když Kovář se probil do vápna, kde byl faulován a sám postižený s klidem poslal penaltu za záda, jinak vynikajícího brankáře Brzezného – 0:1. V dalším průběhu zahodili nabídnuté šance hostující Jac a Karel Moric. Jace vychytal brankář Brzezný. Karel Moric napálil balon těsně vedle. Domácí mohli vyrovnat, když přetažený centr Vladana Cimingy skončil na tyči a obránce ho pak odklidil na roh. Wecezerkovu bombu zase vyrazil brankář Harabiš. Skóre se tak už nezměnilo a Píšť si odvezla důležité tři body.

 

Služovice jedou příští kolo do Jakartovic. Píšť změří síly s vedoucí Hlavnicí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Z naší strany to byl naprosto tragický výkon. Hosté vyhráli zcela zaslouženě. Ani po jejich oslabení se obraz hry nezměnil. Můžeme jen děkovat gólmanovi a jejich nepřesnosti, že to skončilo takovým výsledkem.

TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Hrálo se na špatném terénu. Domácí sázeli na dlouhé auty, my jsme se snažili kombinovat při zemi, moc to nešlo. Přesto jsme byli lepším týmem, měli jsme víc šancí, jen díky naší nemohoucnosti jsme nevyhráli více.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Wójcicki [-] (73. A. Ciminga [-] ) , M. Kremser [-] , V. Kremser [-] , P. Kriebel [-] - M. Číp [-] , J. Novák [-] , M. Nowický [-] (53. P. Weczerek [-] ) , A. Lasák [-] - V. Ciminga [-] , M. Trunčík [-]

TJ Slavia Píšť
M. Harabiš [-] - D. Sedláček [-] , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-] , J. Rzidký [-] - J. Jac [-] , P. Moric [-] , K. Moric [-] , M. Kovář [-] - M. Jemelka [-] (69. M. Lampart [-] ) , D. Mrva [-]

ŽK: 12. J. Rzidký , 38. M. Kovář , 41. P. Moric , 45. D. Mrva , 90. T. Kudlík . ČK: 55. D. Mrva .
Hráči zápasu: M. Brzezny .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - KANIA Jaroslav, MOSKÁL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Hosté si těsně poradí se Služovicemi díky svými zkušenostmi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: remíza

Kolo nám uzavře zápas mezi Služovicemi a Píšti. Soupeři jsou na tom herně podobně. Utkání bude určitě bojovné s množstvím šancí na obou stranách, ale skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích