1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas skončil stejně jako na podzim


Branky


23

Po bezbrankové první půli se domácí ujali vedení. Štítina ale dokázala srovnat a tento stav vydržel až do konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V prvním jarním kole změřila Píšť své síly se Štítinou. Oba soupeři se pohybují v dolním pasmu tabulky, a proto před jarní sezónou posílili. První jarní zápas se hrál ve svižném tempu a byl k vidění kvalitní mač. Domácí byli v první půli lepším týmem, měli mírnou převahu, ale hostující pozorná obrana s gólmanem Martinem Vitáskem nenechala nebezpečné ofenzívní hráče vyniknout. Poradili si s šanci Karla Morice, jenž po kontru obešel i dobře vyběhnuvšího Vitáska, ale z úhlu a bez sil nedokázal razantně zakončit. Hosté stříleli až po půl hodině, když po centru Gattnara nepřesně hlavičkoval Trebichalský. V pološanci se objevil "sucholazecký" slavista Vlha avšak z prava netrefil bránu.V závěru první půle se vyznamenal Vitásek jenž vyškrábl nebezpečnou hlavičku Jace směřující na zadní tyč. Stejně skvěle si poradil i se střelou Karla Morice, kterou vytěsnil mimo tři tyče. První poločas tak branku nenabídl. 

Oba soupeři dali po gólu

Deset minut po půli zachraňovala štítinská jednička proti dobře mířené pumelici Patrika Morice. Další výborný zákrok přišel po průniku středem hřiště Sedláčka. Za další dvě minuty po rohovém kopu Jace se už domácí radovali. Sedláčkovi vyšlo repete a tentokráte se prosadil hlavičkou z bezprostřední blízkosti. - 1 : 0. Domácí po gólu přestali hrát. Štítina nejprve zahrozili Markem Vitáskem, který přestřelil bránu po vydařené akci z hloubi pole. Aby se pak nádhernou střelou do pravého rohu z třiceti metrů uvedl David Vitásek - 1 : 1.Další šance domácího Karla Morice po centru za obranu skončila na levé tyči. Stejně se vedlo i Davidu Mrvovi a po něm Karlu Moricovi, který pro dnešní zápas nenazul střelecké kopačky. V 90 minutě zahodil přímý kop hostující Tomáško. Branku nepřineslo ani sedmiminutové nastavení, a zápas tak skončil stejným výsledkem jako na podzim.

 

Píšť příští zápas zajíždí do Služovic. Štítina bude hostit Jakartovice.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Oba týmy se před jarem posílily. Bylo ale vidět, že se jedná o první zápas, takže se hrálo opatrně, a nikdo nechtěl udělat chybu. My jsme se ve druhé půli ujali vedení po rohovém kopu, ale soupeř vyrovnal z trestňáku střelou do šibenice. Pak jsme ještě měli dvě šance, a asi jsme o ten gól měli vyhrát.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Domácí na šance vyhráli. My si za bojovnost a odhodlání bod považujeme.Odsud se na jaře body odvážet nebudou!!



Sestavy


TJ Slavia Píšť
M. Harabiš [-] - K. Moric [-] , L. Mrva [-] , P. Moric [-] (66. M. Jemelka [-] ) , T. Kudlík [-] , D. Mrva [-] (59. A. Zulfijaj [-] ) , J. Jac [-] (74. M. Lampart [-] ) , J. Rzidký [-] , M. Kovář [-] , O. Vlha [-] , D. Sedláček [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Vitásek [-] (69. L. Postulka [-] ) , D. Trebichalský [-] (57. D. Vavrečka [-] ) , J. Gattnar [-] , P. Škroch [-] (83. D. Watzlavik [-] ) , V. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , D. Vitásek [-] , A. Skrbel [-] (90. F. Graf [-] ) , L. Blatný [-] (86. P. Kubánek [-] )

ŽK: 88. T. Kudlík - 83. P. Škroch .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - HRUBÝ Václav, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Štítina se umí nahecovat správně a Píšť častokráte není v ideální sestavě

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Rubý
Tip experta: výhra domácích

V Píšti hraje můj bývalý svěřenec Palkovič. I když byly její výsledky na podzim špatné a Štítina se zvedá, tak si myslím, že si to domácí uhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Asistent trenéra, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Vítěz Březová | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích